Genel
Subforums
Siteden Haberler & Görüş ve DüşüncelerinizForumla ilgili her türlü önerilerinizi, şikayetlerinizi veya yapılmasını istediğiniz değişiklikleri, yaşadığınız problemleri bu bölüm altına yazabilirsiniz.. |
|
|
|
Gazete HarabeHarabe Forum ve Harabe Üyelerimiz hakkındaki güncel haberler.. Pazartesi günleri sizlerle!.. |
|
|
|
Açık alanMeydan sizin! Ne isterseniz, aklınıza gelen ilk şeyi yazabilirsiniz.. |
|
|
|
Karalama Defteri (Blog falan hikaye!)Anılarınızı, gün içinde yaşadıklarınızı buraya döktürün. Unutmayın ki yazdıklarınızı biz de görürüz :) |
|
|
|
GüncelDünyada, Türkiye'de, yaşamınızda neler oluyorsa paylaşın.. |
|
|
|
SiyasetÜlkemizdeki ve dünyadaki siyasi gelişmeleri burada tartışalım.. |
|
|
|
Efsanelerİlginç hikayeler, inanılmaz ama gerçek efsaneler... |
|
|
|
Günün SözüSevilen güzel sözler, aşk sözleri, aşk yazıları, duygusal sözler, isyan sözleri ve anlamlı sözler.. |
|
|
|
Seni Seviyorum...Sevdiğiniz kişiye açamadığınız duygularınızı artık tüm dünya duymalı.. |
|
|
|
Arkadaş arıyorumYeni dostlukların, yeni arkadaşlıkların kapısını açın.. |
|
|
|
DostlarımızBazen kendi arkadaşlarımızdan bile çok önem verdiğimiz, hayvanlar aleminin sevimli üyeleri.. |
|
|
|
İtirafnameSöyleyemediğiniz, çekindiğiniz şeyleri açığa vurmanın tam zamanı!.. |
|
|
|
DumurBaşıma bir olay geldi, anlatsam şaşarsınız!.. |
|
|
|
Oyun BahçesiHadi bakalım, herkesi kendi aramızda oynadığımız eğlenceli oyunlarımıza bekliyoruz :) |
|
|
|
GeyikHer telden ayrı sesler için.. |
|
|
|
Bir derdim varAilevi, duygusal, iş vs.. Sorunlarınızı paylaşmak hiçbir zaman size birşey kaybettirmez.. |
|
|
|
Şikayetim Var!Canınızı kim sıktı, kim üzdü sizi? Gelin paylaşın.. |
|
|
|
Harabe Mor Çatı DerneğiBiz burda herşeyi paylaşıyoruz. Dedikodular, sorunlar, mutluluklar, kızsal bahaneler :) |
|
|
|
MavrahaneSadece erkekler girebilir.
|
|
|
|
Ben senin ta!..Bu küfrün devamını burada gönül rahatlığıyla getirebilirsiniz!
|
|
|