Arkadaşlar İstanbul'da bir turizm firmasında çalışacak saat konusunda sıkıntısı olmayan (vardiya, gece çalışması, vs.) İngilizce ve/veya Almanca çeviri, telefon görüşmeleri vs. yapacak elemanlar aranmaktadır. İlgilenenlerin mesaj atmasını rica ederim.
İngilizce bilen turizmci
Gönderim zamanı 15.03.2007 - 20:46
Arkadaşlar İstanbul'da bir turizm firmasında çalışacak saat konusunda sıkıntısı olmayan (vardiya, gece çalışması, vs.) İngilizce ve/veya Almanca çeviri, telefon görüşmeleri vs. yapacak elemanlar aranmaktadır. İlgilenenlerin mesaj atmasını rica ederim.
Gönderim zamanı 15.03.2007 - 21:49
Acaba başvursam mı? Belki daaankk'tan daha iyi ücret veriyordur..
İşin tanımını biraz daha açabilir misiniz?Mesela sabit maaş+prim midir?
Çalışma saatleri esnek biliyoruz da ortalama bir saat aralığı mesela sezondayken vs gibi?
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 10:40
İş tanımı, şirkete gelen telefonlara cevap verip gerekli yere yönlendirme yapacak veya ilgili olduğu konularda telefondaki kişiye İngilizce ve/veya Almanca açıklama yapabilecek kadar İngilizce bilen; bazen de gelen e-postaların çevirisini yapması gerekebilir. Benzer şekilde İngilizce ve/veya Almanca ilanlar, tanıtımların vs. çevirisi de var.Ne kadar tanıdık geldi ilan birden...
Acaba başvursam mı? Belki daaankk'tan daha iyi ücret veriyordur..
İşin tanımını biraz daha açabilir misiniz?Mesela sabit maaş+prim midir?
Çalışma saatleri esnek biliyoruz da ortalama bir saat aralığı mesela sezondayken vs gibi?
Ücret konusunu görüşmede belirleyeceğiz çünkü birden fazla eleman alımı sözü konusu ve tek dil-2 dil; tecrübe, dil seviyesi vs. de etkili oalcak tabi. (Pazarlık edeceğiz )
Ancak turizmcilerin iyi kazandığını bilirsiniz sanırım. (Ben kendimden biliyorum).
Çalışma saatleri haftada altı gün günde 8-9 saat civarı ama değişken saatler çünkü özellikle yurt dışından gelen telefonların saat kavramı olmuyor. Kişi haftalık tatil gününü de kendi belirleyebilecek veya zaman zaman değiştirebilecek. Örneğin Pazartesi tatil gününüz olabilir ve böylece Pazartesi sendromu yaşamazsınız.
Durum biraz acil, malum yaz yaklaşıyor ve elemanların yetişmesi gerekiyor... Ayrıca seyahat probleminiz de yoksa tam süper olur.
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 16:42
merhabalar , ben de turizmden geliyorum.. antalyadan. ilanınız ile halen geçerli ise ilgileniyorum.Arkadaşlar İstanbul'da bir turizm firmasında çalışacak saat konusunda sıkıntısı olmayan (vardiya, gece çalışması, vs.) İngilizce ve/veya Almanca çeviri, telefon görüşmeleri vs. yapacak elemanlar aranmaktadır. İlgilenenlerin mesaj atmasını rica ederim.
beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 23:58
Gönderim zamanı 30.10.2008 - 01:17
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"