18 Mart 2007 Pazar
başka bi ülkedeyken bu sana ilk mailim. şimdi uçaktasın. kim bilir ne kadar da rahatsızsın o koltuklardan. rüzgar olur genelde soğuk olur uçaklar. insanların canını sıkar gürültü. yanındaki adam yüzünden kolunu sekmeye koyamazsın. tiksinçtir. ama mutlusundur belki de. hayalini gerçekleştridin sen sevgilim. bu konuda saygım sonsuz sana. ümidim; diğer hayallerini de gerçekleştirebilmen. gerçekleştirebilmemiz.
sesini son kez duydum. nasıl acıdı içim bilemezsin. mutsuzdun sanki. seninle nasıl konuştum.. son sözün ne oldu.. ne dedin bana.. hiç bişi hatırlamıyorum. hatırladığım tek şey ağır çok ağır bi mide bulantısı.
telefonu kapadıkya. gözlerimi tavandan alamadım bi süre. bissürü şey geçti gözümün önünden. seninleyken yaşadıklarım.. sensizken hissettiklerim. içimin sancısı... midemin bulantısı.. gözümden boşalan yaşlar.. ne hissedeceğini bilmediğin anlar olurya hani.. öyle bi an geldi geçti. sonra yine kocaman bir aşkla kapadım gözlerimi. canım acıyordu. kalbime iğneler batırıyorlar sanki. hiç böyle bi sancı çektiğimi hatırlamıyorum.
ama herşeye rağmen.. gidişine rağmen.. gözümden akan kanlı yaşlara rağmen.. seni tüm varlığımla seviyorum. . .
aslında seni bana verdiklerin için sevmiyorum.. seni sevmemin başka bir sebebi var.. ama anlatamıyorum. bildiğim kafamda kurduğum bütün cümlelerim dağılıyor anlatmaya çalıştığımda. ama seni çok seviyorum..
ne zaman döneceğini bile bilmiyorum ama döneceksin biliyorum.. belki 3 ay sonra.. belki 9 belki de 3 sene sonra geliceksin. ama ben bekliycem seni. seni seviyorum ve seni ömrümün sonuna kadar beklerim. seni deli gibi özlicem biliyorum.. ama o kavuştuğumuz anda sana sarılmanın seni öpmenin zevkini yaşayabileceğimi bildiğim için bekliycem seni.
bu maili nasıl bi yerde okuycaksın çok merak ediyorum. şuan sesini duyabilmek için herşeyimi verebilirdim.
seni seviyorum sevgilim. sana ne zaman boş olursam (boş olmsam da yazarım da mutlaka:)) yazıcam. her an yazıcam sana.
seni sevdiğimi biliceksin hep.
seni seviyorum.