Gönderim zamanı 23.03.2007 - 01:20
Hanımefendi,
Belden aşağıya vurmaya devam ediyorsunuz..İlk mesajda ifşa ettiğiniz özel mesajların hepsini ifşa edebilecek cesaretiniz var mı?Saygısız üslub kimden yanadır,hep beraber karar verelim..Bakınız hala bir hanıma karşı saygısızlık yapmamak için özel mesajları açık etmiyorum..
"Meydanı bana bırakın" sözünün akabinde parantez içindeki ünlemi neden taşımadınız hanımefendi?Nasıl bir adalet,nasıl bir sahtekarlıktır bu?Şimdi hanımlığınızı bilin desem yanlış mı söylemiş olurum?Sizin gidiyorum,meydan size kalsın dedikten sonra,meydanın bana kalması için uğraşmıyorum manasında bir kinaye idi,kinaye olduğunu belirtmek için "(!)" işaretini kullandım..
Hanımefendi,
Sizin foruma bilgi taşımanıza karışan,görüşen yok..Altına şu siteden aldım,alıntıdır yazarsınız,intihal olmaz böylelikle..Kim size söylediklerinizin yanlış olduğunu söyledi ki "2+2=4" gibi meselenin ve rahatsızlığın özüne aykırı örnekler veriyorsunuz..
Başka bir forumda yapılan tartışmaları buraya taşıyor,sonra sorunuza cevap alınca,anlaşıldığı üzere bildikleriniz söylediklerimizin cevaben karşılığını bulamıyor ki,forumdan bir başka yazarın cevabını kelimesi kelimesine taşıyorsunuz?Hatta,bir takım karakteristik özellikleri dahi değiştirmeden..
Haksızken bu denli saldırgan olmanız bir savunma refleksidir,anlayışla karşılıyorum..
Ayrıca sizin hemen hemen bütün yazılarınız alıntıdır,sadece ahlak ile ilgili yazınız değil..
Doğru kişiyle dans etmiyorsun mavikırmızı..Haklıyken,meşru-gayrımeşru her müdahaleyi bertaraf edecek kuvvete sahibim..Yalnız siz de artık gayrımeşru savunmanızdan vazgeçin..Hanımı geçtim,insana yakışmıyor..
Gelelim ahlak ile ilgili yazına:Ahlakın 1.değerleri vs. ile ilgili verdiğiniz bilgilerin sabit ve genel-geçer oluşu değil sorun..Elbette ki her yerde aynı tanım kullanılacak..Yalnız o yazı baştan aşağıya alıntı idi..Hatta anadolurock sitesinin forumundan alıntı idi..
Karşı cinse vereceğiniz ilk öğüt dürüstlüktü,açtığınız başlıkta..O öğüdü öncelikle kendiniz bir sindirin!!