İçerik değiştir

* * * * * 1 Oylar

Gıcık oluyorum

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2372 yanıt verildi

#2301 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 00:34

Ya geçerken birine selam veriyorum "naber ne var ne yok " falan diye direk siyasete dalıyor. Gıcık oluyorum bu duruma.

#2302 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 04.10.2011 - 00:38

Ayrıca bir de Vedat Milor denen adama gıcık oluyorum. Gönderilen Resim Nasıl yemek yiyor bu herif ya. Cık cık cık. Karşımda yese öyle şaplağı vururum ensesine :eyvah:

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.10.2011 - 00:49

#2303 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 05.10.2011 - 14:12

Uzun uğraşlar sonucu indirip, uzun uğraşlar sonucu kurduğum oyunun tırt çıkmasına fena halde gıcık oluyorum. *lan

#2304 KãRdé£éN

KãRdé£éN

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 682 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2011 - 12:37

Beyendiğim ürünlerin üzerinde Tükendi ibaresi olunca gıcık oluyorum Gönderilen Resim

#2305 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 08.10.2011 - 15:20

şansın çalışmakla uğraşmakla kazanılamamasına ::
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#2306 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 09.10.2011 - 18:40

şansın çalışmakla uğraşmakla kazanılamamasına Gönderilen Resim

ama arttırılabilir. denersin ki, denemeye de devam et ki; denemeye halinin kalmayacağı,
en azından bu kadar enerjinin olmayacağı zamanlarda 'bi denemedim, keşke şeyttirseydim'
dememek için. ki ille de öyle denecek birşeyler kalır, ama yani, sayılarını azaltmış olursun;
sanırım...umarım...dilerim...Gönderilen Resim

- 'bu kendi suyuyla pişer, su eklemek gerekmez' kategorisindeki sebzelere gıcığım,
arkadaşım, bana gelince huy mu değiştiriyosun nedir yaa? Gönderilen Resim / Gönderilen Resim

- ve yaşlı bir anneye alınabilecek, yakıştırılabilecek ve onun beğenebileceği bütün
yeleklere, elbiselere ve hırkalara; hâlâ - bazen...Gönderilen Resim

ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...

#2307 Muziçko

Muziçko

V.I.P. Üye

• Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 09.10.2011 - 18:42

rüyalarıma bu ara acaip gıcık oluyorum nan ; hayır birde gerçekde de gerçekleşmeleri yok mu ölüm bildiğin !

Gönderilen Resim

Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.

Gönderilen Resim

#2308 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 10.10.2011 - 13:11

Ya güzel uykumun içine eden sinek! Nasıl bir şeysin olm sen ya. Bir taneciksin gidip akranlarınla oynaşsana. Tamam sinek pisliğe gelir ben de az pislik olabilirim ama o kadar da değil diye düşünüyorum :D Nasıl da öyle sabahın 7'sinde gelip kafamda vız vız dolandın öyle ya. Hepinizi bulacam olm :eyvah:

#2309 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj

Gönderim zamanı 10.10.2011 - 16:00

memur sendikalarına fena gıcığım en ufak bi faydaları yok ya ::
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#2310 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 12.10.2011 - 21:33

Mersin İdman Yurdu yönetimine gıcığım. Kale arkası fiyatları bile 50 TL olarak açıklamışlar :eyvah: Yok yani maça gideceğimden değil de yine de çok fazla. Bunca öğrenci var zaten genelde öğrenciler gidiyor millet nasıl versin o kadar parayı *lan

#2311 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 16.10.2011 - 00:19

nette gezinirken ortalığa durmadan güzel ve anlamlı sözler püskürten insanların
tanımlayacağım kısmına gıcığım; bunlar insanı, dînî sözler de kesinlikle dahil olmak
üzere her türlü özlü sözden soğutur. Gönderilen Resim

çünkü niyee, adam kendisine vahiy inmiş, zâtı seçilmiş bir kişiymiş havasında
yapıyor bunu bazen, sanki böylelikle, o sözleri kavramaktan da, yer yer uygulamaktan
da âciz olan diğer kepaze kişiliklere doğru yolu göstertiyor, okuycaklar bunları,
hayatın bitakım zarif tarafları birdenbire şimşek gibi çakacak kafalarında; buna
benzer bi'şey olacak işte. öte yandan, kendisinin ne kadar zarif, naif ve yüksek
idrak sahibi bir birisi olduğunu da şeyttirmiş oluyor aklınca, tahmin ediyorum ki.
gıcığım evet. Gönderilen Resim

#2312 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj

Gönderim zamanı 16.10.2011 - 00:57

facebook müslümanlarına fena gıcığım ya daldan dala konmak ve önüne geleni beğenmek vb ne.

x kişisi hz.Muhammed ve tarkanı beğendi vb gibi şeyler banamı ters yoksa normaldemi ters,

hatta adam bilmem kimim öldü ameliyat oldu yazıyo bi akıyon x bunu beğendi haydaaaa ;P
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#2313 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 17.10.2011 - 15:50

Bugün ne giysem?

Altın günü

... bilmem ne gibi programların amacı ne ya. Bu saatte televizyona koymuşlar bu programları. Evlilik programlarının hiç olmazsa bi' amacı var :D Hey Allah'ım ya.

Bu programlara gıcık oluyorum, ayrıca bunları izleyenlere de. Kuzenim izliyordu demin yakaladım yemek yerken :D Ordan gördüm yani yoksa benim izlediğim yok :eyvah:

#2314 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 17.10.2011 - 15:51

Ayrıca odanın neresine geçsem peşimden gelen karasinek! Defol git len. Gönderilen Resim

#2315 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj

Gönderim zamanı 19.10.2011 - 22:46

ben senin gibi bekar olsam ohooooo neler yapardım diyen arkadaşlar öncelikle bekarlık zamanında bi mok yemiyodunuz ne bu bi şeler ispatlama havalarınız la gıcık oluyom ama bozamıyomda mutlu olun die :P

birde ne güzel üniversitede memursun biz üste para verip orda çalışmaya razıyız vb diyenlerde varki sanki bütün kızlar üni de çalışanların üstüne atlıyo sanıyolar ya hey allam :D
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#2316 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 20.10.2011 - 00:22

Şimdi şöyle bir şey var: Tam uzanmışım yatağa, kafamı yastığa kafamı yerleştirmişim, pc kucağımda, karşımda tv falan. Bütün kıvrımlarıma göre yerleşmişim yani. Rahatım. Sonra bir şey oluyor mesela tuvalete gidiyorsun, su içmeye gidiyorsun, telefon çalıyor ona bakmak için kalkıyorsun, kumanda düşüyor onu almak için doğruluyorsun falan. Mutlaka bir şey oluyor ve tekrar yerleştiğinde o deminki rahatlığı artık bulamıyorsun. Türlü türlü şekillere giriyorsun ama artık gitti o deminki yerleşmişlik. Artık rahat değilsin.

Hey Allah'ım, gıcık oluyorum bu duruma :eyvah:

#2317 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 24.10.2011 - 11:08

Sabahın kör vaktinde balığa gidiyorsun bi' bakıyorsun orda 5-6 kişi daha var. Neyse hadi rastgele deyip sallıyorsun. Herkes aynı koşullarda, aynı aparatlarla denize sallıyor oltaları. Sadece 1 kişi balık alıyor saatlerce. Hem de ne balık. Kol gibi :D Hem de 5-6 tane :eyvah: Biz sallıyoruz sallıyoruz boş çekiyoruz. Balıkların yaptığı da adilik ama :eyvah:

Buna gıcık oluyorum *lan

#2318 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj

Gönderim zamanı 26.10.2011 - 00:08

google'ımın bazen duruk yerde, sık kullanılanlar'daki herşeyi açıp, kutusuna
yazdığım birşeyin ilk harfinde 'internet explorer bir sorunla karşılaştı ve
kapatılması gerekiyor' şeyttirmesine gıcık oluyorum. Gönderilen Resim internet explorer
bir sorunla karşılaştıysa ben forumda nasıl fink atabiliyorum, sık kullanılanlar
listedindeki diğer şeyler nasıl açılıyor. manyak mısın? Gönderilen Resim

bak hâlâ yapıyor yaa. Gönderilen Resim

#2319 hüfyaa

hüfyaa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj

Gönderim zamanı 26.10.2011 - 00:11

'durduk yerde' yerine 'duruk yerde', 'listesindeki' yerine listedindeki' yazmışım ama
lamos'un demin yazdığı mesaja gıcık olduğum için düzeltemiyorum Gönderilen Resim...diycekken,
düzeltme butonu hâlâ arızalıysa istesem de düzeltemeyeceğim aklıma geldi, bir de
ona gıcık oldum. boğulucam gıcıktan. Gönderilen Resim

#2320 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj

Gönderim zamanı 26.10.2011 - 14:24

siz ne çok şeye gıcık oluyonuz ya gıcık oldum valla :P
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...