0
Gıcık oluyorum
Started by
gonulcelen
, 14.01.2005 16:27
2372 replies to this topic
Posted 01.11.2007 - 13:32
serraya gıcık oluyorum
yeni adı kastilyaymış ona da gıcık oldum
yeni adı kastilyaymış ona da gıcık oldum
...
Posted 01.11.2007 - 13:51
Kapıyı hem yanlış çalan hem de alacaklı gibi zile çılğınca basanlara gıçık oluyorum...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...
Posted 01.11.2007 - 13:53
gıÇık değil o, gıCık.
bugün ota boka gıcık oluyorum
bugün ota boka gıcık oluyorum
asaletini sevdiğim
Posted 01.11.2007 - 13:57
oltama gelmeyen balıklara gıcık oluyorum.
Posted 01.11.2007 - 14:11
kendini bi halt sananlara gıccık oluyom..
eziklik psikolojisi yaşayıp bunu başkalrını ezmeye çalışarak örtmeye çalışanlardan yani
malum başınızı gömseniz kıçınız açıkta kalıyo yemiyozz yemiyozz
eziklik psikolojisi yaşayıp bunu başkalrını ezmeye çalışarak örtmeye çalışanlardan yani
malum başınızı gömseniz kıçınız açıkta kalıyo yemiyozz yemiyozz
...
Posted 01.11.2007 - 14:32
Çok var bunlardan ve garip ama iyi yerlere gelmişler...Evet gıcık olunacak tipler...
Posted 01.11.2007 - 14:47
verecek cevabı olmayınca konu kapayan yöneticilere hep gıcık olmuşumdur
hele bi de konuyu laf sokup kapamıyolar mı Allahımmm acıyorum.. yazıkk
hele bi de konuyu laf sokup kapamıyolar mı Allahımmm acıyorum.. yazıkk
...
Posted 01.11.2007 - 14:50
bu "verecek cevabı olmayınca" cümlesini az önce yazmıştım sana, ordan aklında kalmış sanırım.
ayrıca ben sana mesaj yazdığım sırada göremedim haliyle son mesajını. konuyu da o hakaretleri gördükten sonra kapadım.
gıcık olabilmem için buna değer bişeyler olmalı. bugün herşeye gıcık oldum. ama sana değil
ayrıca ben sana mesaj yazdığım sırada göremedim haliyle son mesajını. konuyu da o hakaretleri gördükten sonra kapadım.
gıcık olabilmem için buna değer bişeyler olmalı. bugün herşeye gıcık oldum. ama sana değil
asaletini sevdiğim
Posted 01.11.2007 - 14:53
Harabe dışında herşeye gıcığım.
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT
Posted 01.11.2007 - 14:53
komik kız
bugün zıkkımın kare köküne nedense gıcık oldum. başka kayda değer bişi bulamıyorum gıcık olacak
bugün zıkkımın kare köküne nedense gıcık oldum. başka kayda değer bişi bulamıyorum gıcık olacak
...
Posted 01.11.2007 - 14:56
ilgimi çeken bir konuya yorum yapma niytindeyken konunun kapatılmış olmasına ve 10 dk'dır kapalı kalmasına açıkçası gıcık oluyorum.
Sevgili yönetci gereksiz mesajları temizledikten sonra konuyu açar mısınız lütfen boğazıma düğümlendi kelimeler 3 paragraf yazdım hepsi uçtu gitti o yazılanları bana kim geri verecek *hıh * böö
Sevgili yönetci gereksiz mesajları temizledikten sonra konuyu açar mısınız lütfen boğazıma düğümlendi kelimeler 3 paragraf yazdım hepsi uçtu gitti o yazılanları bana kim geri verecek *hıh * böö
Posted 01.11.2007 - 14:59
olayların kişiselleştirilip, kırk yılda bir, açtığım topic' çiğimin güme gitmesine gıcık oldum.
aabi okuma yazmam yoh. barnak bassam olur mu?
Posted 01.11.2007 - 14:59
azıcık bekleyiverin. hem bu arada daha fazla şey gelir aklınıza
asaletini sevdiğim
Posted 01.11.2007 - 15:10
Ağzından çıkanı kulağı duymayan arkadaşlara gıcığım...
Posted 01.11.2007 - 15:40
beni bayan sanan bi forum üyesine gıcığım.son bikez daha kibarca uyardım kendilerini.
seher vakti kurşun sıktım görümceme
Posted 01.11.2007 - 19:49
Tanıdıkları kişilerin yaptıklarını aferin ne cici yaramaz çocuk deyip başını sıvazlarken başkalarının onları uyarmasını ise ne gerzek insanlarsınız siz ne anlarsınız adaletten o aslında bir melekti ama siz bir türlü katlanamıyorsunuz deyip aynı hareketler kendisine yapılsa yeri göğü inleten nerde bu devlet nerde diye bas bas bağıranlara gıcık olmuyorum.Değmez çünkü
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
'Forum Pek Sessiz Diye Kahrımdan Ölüyorum' Duygusu Denemesi.. |
Acemi Birliği | hüfyaa |
|
|
|
gıcık oluyorum |
Geri Dönüşüm Kutusu | pac |
|
|