İçerik değiştir

- - - - -

Teşvik Primi

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 7 yanıt verildi

#1 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 22.04.2007 - 00:37

Beşiktaşlı Tarfarlar, Antalyasporlu oyuncular için böyle bağırıyorlardı..

"“Kaç para aldınız söyleyin“

Beşiktaşlı taraftarlar maçtan sonra Antalyasporlu futbolculara böyle tempo tuttu: "Kaç para aldınız söyleyin" Antalyaspor'un beklenildiğinden de iyi oynadığını ve savaştığını düşünen taraftarlar bu sözlerle Antalyasporlu futbolcuların teşvik primi aldığını savundular.

ama beşiktaşlı taraftarlar şunu unutmuşlardı.. bu takım Fenerbahçe'yi de yenmişti.. o zaman neden bağırmadılar kaç para aldınız diye...

veya fenerbahçe geçen sezon son maçta şampiyonluğu kaybederken neden bağırmadılar denizlisporlulara kaç para aldınız diye ( denizli küme de kalmıştı hem )

fenerbahçe bu sezon çok maç kaybetti.. neden fenerbahçe'nin rakiplerine, beşiktaşlılar sormuyor kaç para aldınız diye..

neden galatasaray, beşiktaş ve trabzonspor maç kaybettikleri zaman hep fenerbahçeliler teşvik primi yolladığını düşünüyorlar.. fenerbahçeliler para mı saçıyor acaba :: yoksa sizler fenerbahçenin her maçında rakiplerine teşvik primi yolladığınız için mi fenerbahçe yi de öyle sanıyorsunuz kim bilir ..

yakında Milan, Bayern Münih, Chelsea vs... takımlar yenildiği zamanda Fenerbahçe Teşvik Primi göndermiş olacak sanırım..

ne diyoruz biz bu gibi durumlara Haydiiiiiiii Hayırlııııııııııı Traşlarrrrrrr Türkiye..........

#2 Denio

Denio

Kamış Kotak

• Dokunulmazlar
  • 7.870 Mesaj

Gönderim zamanı 23.04.2007 - 18:06

güzel bestelerde yapıldı bunun üzerine

Bu devirde para büyük ihtiyaç
Beşiktaş i...si paraya muhtaç
Rizeyle dost sebatla arkadaş
a..nı da sat şikeci beşiktaş

hepiniz aynısınız yaw Edy's boşa çırpınmaya gerek yok....o üç istanbul takımının etrafında dönüyor şike şaibe...yılanın başı onlar...gerisi figüran...artık kabul eidn bunları..hadi bu sene yapmadın hadi geçen sene de yapmadın...ama tarihi de tutup çöpe atamayız ya...neyse pis konular bunlar... Bozüyükspora 2.ligde başarılar
Sanırım içmek,
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.

Charles Bukowski

Piizan

#3 id

id

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.185 Mesaj

Gönderim zamanı 23.04.2007 - 18:22

bok atmayın kartalıma. :S
utter nonsense

#4 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj

Gönderim zamanı 24.04.2007 - 03:42

güzel bestelerde yapıldı bunun üzerine

Bu devirde para büyük ihtiyaç
Beşiktaş i...si paraya muhtaç
Rizeyle dost sebatla arkadaş
a..nı da sat şikeci beşiktaş

hepiniz aynısınız yaw Edy's boşa çırpınmaya gerek yok....o üç istanbul takımının etrafında dönüyor şike şaibe...yılanın başı onlar...gerisi figüran...artık kabul eidn bunları..hadi bu sene yapmadın hadi geçen sene de yapmadın...ama tarihi de tutup çöpe atamayız ya...neyse pis konular bunlar... Bozüyükspora 2.ligde başarılar

hepizin aynısınız diyosunuz Denio el-insaf ya.. şöyle diyim bu Fenerbahçe bu kadar zengin mi .. galatasarayın beşiktaşın maçlarında rakiplere para saçsın ? hem de her puan kaybedilen maçtan sonra bu laflar çıkıyor.. beşiktaş ile galatasaray bu kadar aciz mi ?? sen de kendi futbolcunu teşvik et o zaman demezler mi ?

madem teşvik primi verince her maç kazanılıyor.. o zaman Fenerbahçe Kendi Futbolcusuna verir primini maçları kazanır.. diğer maçlarla uğraşmaz..

ve fenerbahçe teşvik primi verseydi dediğim gibi geçen sezon galatasarayın son maçında kayserispora verirdi o primi..

ya da kümede kalması kesinleşmiş denizlispora ...

Türkiye de teşvik de var şike de buna hayır demiyorum.. ama ulen her maçtan sonra , her kaybedilen maçtan sonra da bu denmez ki... :)

#5 Denio

Denio

Kamış Kotak

• Dokunulmazlar
  • 7.870 Mesaj

Gönderim zamanı 24.04.2007 - 19:12

benim iddiam da çoğu maçtan sonra birbirlerine attıkları şike iddiaları değil ki bilakis bu kulüplerin lokomotifi oldukları şike şaibe katarları...ama bugün ama geçmişte hiç farketmez...

Türkiye de teşvik de var şike de buna hayır demiyorum..

nokta
Sanırım içmek,
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.

Charles Bukowski

Piizan

#6 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj

Gönderim zamanı 25.04.2007 - 05:54

Türkiye de teşvik de var şike de buna hayır demiyorum.. ama ulen her maçtan sonra , her kaybedilen maçtan sonra da bu denmez ki... :sorry1:

noktayı erken koymuşsun Denio.. o yazının devamı var ve bitişinde ..

nokta .

#7 Denio

Denio

Kamış Kotak

• Dokunulmazlar
  • 7.870 Mesaj

Gönderim zamanı 25.04.2007 - 13:30

sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın anlaşılan...o yazının devamı o takımların taraftarlarının husumeti beni ilgilendirmez onun için yazıya dahil etmedim...üç nokta
Sanırım içmek,
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.

Charles Bukowski

Piizan

#8 Edys

Edys

....