İçerik değiştir



tayyipin oğluna aldığı 3mio$ lık gemi ve gelecek


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 5 yanıt verildi

#1 katharsis

katharsis

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 268 Mesaj
  • İlgi Alanları:satranç,

Gönderim zamanı 14.05.2007 - 20:35


fettuluhın uşağı olan bu din sömürgecileri çaktırmadan, büyük ustalıkla ceplerini dolarlarla dolduruyorlar. 24 yasındaki oğluna şirket kurup ona 3 mio dolarlık gemi almıştır tayyip. ayrıca istanbulun ortasında hemen evimin 100m ilersindeki dev arsayıda tayyip yaklaşık 1 ay önce 4,5 trilyon karsılıgında almıstır. rivayet odur ki mahellemize köşk veya şato yaptıracakmıs. bunlarmı müslüman arkadaslar. uyan benim cahil halkım uyan. bunlar hem ceplerini doldururken aynı zamandada ülkeyi karıs karıs tarihteki en büyük düşmanlarımıza peşkeş çekmete ve satmaktadırlar. bunlar din ile müslümanlıgı ve laiklik ile demokrasiyi bir araç olarak kullanan sırasını savan soygunculardır.
şuna emin olunki aynen tayyip ve şakşakçılarının düşüncesi şu ;
tıpkı fettulahın dediği gibi "kendinizi en güçlü hissettiğiniz kıvama erişene kadar atılacak her adım erken adımdır. o kıvama geldiğinizde ülkedeki bütün gücünüzü sistemi değiştirmek için kullanın" amerika destekli fettulahın öğrencileri aynen bu şekilde davranıp uygun zamanı beklemektedirler. tıpkı iran da askeri darbeye karsılık veren ve bu karsılıkta başarılı olan şeriatçı humeyni gibi. humeynide beklemiş beklemiş ve vakti geldiiginde askeri bile sürklase edebilecek güce erişmiştir. amerika destekli fettulahında kıvamdan bahsettiği budur. o kıvama erişmeleri için bu yobazların önünde 6 engel kalmıstır.
( önem sırasına göre )
1- CUMHURBAŞKANLIÐI
2- ASKER
3- YARGI
4- DANISTAY
5- YÖK
6- BAŞBAKANLIK


bu 6 hedeften sadece 6.sı olan basbakanlık ele geçirilmiştir. fakat benim cahil halkım bu akp lilere verdigi gücün farkında olamadıgı için ve akp de bu gücü lehinde kullanmakta cekinmedigi için en önemli makamı yani CUMHURBAŞKANLIGINI SEÇMEK ÜZEREYDİ. ANAP IN sağduyulu başkanı erkan mumcunun ilerde ne büyük bir hamle yapıldıgının anlaşılması geç olmayacaktır. ayrıca askerin müdahaleside gecikmemiştir. ve fakat bu müdahele babalar gibi bir muhtıradır. gizli darbedir. askerin müdahalesinin internet yoluyla yapılması bir şeyi degiştirmez. 28 şubat askeri müdahalesinin içeriğininin bu kadar sert olmadıgını, bildiride sadece erbakanın görevi bırakmasının geçtiğini unutmayalım. bu muhtırada ise hükümete karsı açıkca müdahele vardır. hükümette mecburen erken seçime gitmek zorunlulugunda kalmıstır.
sevgili ATATÜRKÇÜLER kıssaca;
önümüzde 2 yol var. ve o iki yol da bizler için üzücüdür. 1.si akp nin ABDullah gülü cumhurbaşkanı olarak seçebilmesi -ki bunu düşünmesi bile ürkütücü- eğer bunu başarırlarsa ASKER, YARGI, DANISTAY VE YÖK direkt olarak kendilerine bağlanacaktır. bütün atamaları kendilerine göre yapacaklardır. ( tıpkı MEB na 800 imamın öğretmen olarak atanması gibi ) ve bu durumda karsılarında engel kalmayacaktır. 2. yol ise 1.yoldan dahada korkutucu olan DARBEDİR. çok açıkca söylemeliyim ki darbe olabilecek ihtimallerin en kötüsüdür. ama sanırım akp askere başka yol bırakmayacaktır. hedefledikleri şeriatçı islam rejimini getirtebilmek için atatürkçü kılıgına bile girip bu ugurda her yolu deneyeceklerdir. ve askere maalesef başka bir çıkar yol bırakmayacaklardır. tek güvencemiz olan askerin müdahlesini tasvip etmiyorum. lütfen açın gözlerinizi. sağda yada solda akp hariç başka bir partide bulusun.
YOKSA BU ÜLKEYİ ÇOK KARANLIK GÜNLER BEKLEMEKTE. HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN.

#2 sophiA

sophiA

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 89 Mesaj
  • Konum:40.58 Grad Kuzey paralelleri, 29.05 Grad Doğu meridyenleri
  • İlgi Alanları:Özellikle SATRANÇ

Gönderim zamanı 14.05.2007 - 23:05

Çok güzel açıklamışsın. Fettullah gibi ağlaya ağlaya buralara kadar geldiler , hem dini hem insanların duygularını sömürdüler. Ekleyecek kendi adıma çok fazla birşey göremiyorum zaten her türlü kirli çamaşırları ortada gün gibi açık hala daha halk onları seçerse cahilliklerine verebiliriz başka ne diyelim. :nanik:
Gönderilen Resim

#3 yusufla

yusufla

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.577 Mesaj
  • Konum:GüLLeR-DiYaRı....

Gönderim zamanı 14.05.2007 - 23:15

:nanik:....

daha öncekilerin hepsinden temizdirler....

*zong....
"Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz." (İnsan Suresi, 30)

bir özlem var içimde uzaklara dogru
engin denizlere sana,ve aşkımıza
sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın
gönlümün dalgalarında sevgim kalsın
bitmeyen rüyalarımda hep sen varsın...

#4 sophiA

sophiA

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 89 Mesaj
  • Konum:40.58 Grad Kuzey paralelleri, 29.05 Grad Doğu meridyenleri
  • İlgi Alanları:Özellikle SATRANÇ

Gönderim zamanı 14.05.2007 - 23:21

Yapmayın Allah aşkına cıx cıx cı. Birkere onlar normal şartlar altında ve lafta savundukları maske adına tertemiz olmalılar, kötünün iyisi değil. Dini bir kimlikle insanların sempatisini kazanan bir kişinin veya grubun sebepsiz zenginleşmesi bile yeteri kadar kötüdür.
Gönderilen Resim

#5 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 14.05.2007 - 23:23

daha halk onları seçerse cahilliklerine verebiliriz başka ne diyelim.


Bence çok şey diyelim... Mesela halkı kutuplaştırıp ya oo yada biz diyenlerin kimin ekmeğine yağ sürdüğünün hesabını sorun...

Yaptıkları milyonlarca yanlışı değilde anayasal haklarını eleştirip halkın gözünde "mazlum" rolünü onlara verenleri eleştirin bence...

bunları anlatmaya çalıştığımda rejim düşmanı oldum yeri geldi, yeri geldi saf hiç bişey görmeyen oldum...

Onlar seçilirse herkes aynaya baksın!


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...


#6 katharsis

katharsis

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 268 Mesaj
  • İlgi Alanları:satranç,

Gönderim zamanı 15.05.2007 - 00:44

*ne....

daha öncekilerin hepsinden temizdirler....

*zong....

bunların birde görünmeyen yüzleri var. senin gördügün farklı, asıl yüzleri farklı. muhafazakar bir partinin baskanının amerika ile ortak hareket etmesi ne kadar normal? bu millet bütün bunları nasıl göremez. herşey ortada. tayyip bu noktaya gelene kadar dini kullandı. sürekli laiklik karsıtı ve atatürk karsıtı konustu ve öyle davrandı. sonunda bu sayede amaçına ulaştı. ve başbakanlık makamını ele geçirdi. şimdide cumhurbaşkanlıgı makamını ele geçirmek için dini kullanmasının fayda etmeyecegini oda biliyor. ve hemen bir U dönüşü ile ATATÜRKÇÜ oluveriyor. bunun için akp nin son erzurum mitingini izlemeniz yeterli. sanki 40 yıllık devrimci. arkadaşlar dinimizde bir kafir vardır, birde münafık. sen münafık olanından kork. kafirin safı bellidir. münafık olanın ne safı bellidir ne sütü.





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli