Slmlar herkese öncelikle bu sitede açtığım ilk konu bu olacak
Size bu birleşmeler iyi mi olacak türkiye için yoksa sadece 22 temmuza kadar mı gülücükler saçılarak halk kandırılıp oylarımı alınacak
Burda ki konuların çoğu sadece asperagas haberler göz önüne alınarak yazılmış bazı şeyler hiç dikkat et edilmemiş bu iktidara saldırılmış ben bir akp taraftarı değilim ama nedense bu ülkede bazı şeylerde yapıldı siz beğenmesinizde yapıldı ama iktidarında hataları oldu diğer hükümetlere göre bence durumları iyi tansu çiller,mesut yılmaz gibi aynı versiyonda ülkeyi bu hale getirenlerden kurtardılar bizi
Yine söylüyorum akp taraftarı değilim ama bu kadar da saldırılmaz laiklik denildi cumhurbaşkanı seçimi dendi hepsinde yapılanlar anayasaya aykırıydı bence abdullah gül seçilmemeliydi ama anayasa mahkemesi verdiği kararla anayasa darbe vurdu ama yinede herkesin dediği olsun diye ülke hemen seçime gitti
İzimir mitinginden sonra bugün samsun mitingi vardı diğer mitingler sivill toplum örgütleri vardı samsun mitingi chp samsun mitingi gibi oldu ama neyse bakalım 22 temmuz gelecek o zaman her şey ortaya çıkar
Bu ülke bizim ve bizim olacaktır ne mutlu türküm diyene diyorum açtığım konuda bazı şeyler yazacam
Bazı olayları sizlerle paylaşacam