İnsan sevince hiçbirşeyi gözü görmüyor...Karşısındaki ne yaparsa yapsın yinede vazgeçemiyor gönlümüz.Bence aşkın değeri bilinmeli.Son birşey söyleyeyim: ..........SENİ HALA SEVİYORUM.....
0
İnsan sevdiğini herşeye rağmen affeder mi?
Konuyu açan
Gül Güzeli
, 28.05.2007 12:01
bu konuya 6 yanıt verildi
Gönderim zamanı 28.05.2007 - 12:01
İnsan sevince hiçbirşeyi gözü görmüyor...Karşısındaki ne yaparsa yapsın yinede vazgeçemiyor gönlümüz.Bence aşkın değeri bilinmeli.Son birşey söyleyeyim: ..........SENİ HALA SEVİYORUM.....
KEŞKE BÜTÜN MUTLULUKLAR ÖLÜMSÜZ OLSA..
Gönderim zamanı 28.05.2007 - 12:04
Kimi seviyorsun??
I find your lack of faith disturbing!
Gönderim zamanı 28.05.2007 - 12:15
seni demiş ya
asaletini sevdiğim
Gönderim zamanı 28.05.2007 - 17:29
maalesef her ne kadar "ben affetmeeem!! ben affetmeeeeem!" diye çığırsak da başlarda, ahkam kessek de en büyüğünden (kendim için diyorum) sevince paşa paşa unutuyorsun olanları, ne kadar kötü günler yaşasan da masal oluyor hepsi!
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 29.05.2007 - 04:05
İnsan sevdiğini affeder elbet. Sorgulanması gereken affedilse de hatayı yapan kişinin işlediği suçun altında yatan nedenlerdir. Bence sevmek asla 'üzgünüm' dememektir...
There once was a dreamer called Pollyanna...
Gönderim zamanı 29.05.2007 - 04:14
sevgiden de aşktan da hayata bağlayan ne varsa hepsinden de daha güçlü daha yenilmez bir duygu var: GURUR !...
çok sevdim, ölecek kadar...mecazi anlamda değil, en gerçek en somut haliyle, ölebilecek kadar sevdim...cenneti feda neydi ki, O'nunla aynı cümle içinde anmaya bile layık görmedim...dizinin dibi olsaydı, cehenneme razıydım...
O'da sevdi, hayat verirken kan revan içinde bırakarak...açtığı her yara sarılırdı da...gururumun kan kaybı öldürürdü beni...O'nsuz öldürürdü !...
AFFETMEM !....
çok sevdim, ölecek kadar...mecazi anlamda değil, en gerçek en somut haliyle, ölebilecek kadar sevdim...cenneti feda neydi ki, O'nunla aynı cümle içinde anmaya bile layık görmedim...dizinin dibi olsaydı, cehenneme razıydım...
O'da sevdi, hayat verirken kan revan içinde bırakarak...açtığı her yara sarılırdı da...gururumun kan kaybı öldürürdü beni...O'nsuz öldürürdü !...
AFFETMEM !....
Gönderim zamanı 30.11.2012 - 18:38
Affeder