arkadaşlar airties rt 102 diye bir modem aldım.. ethernet girişinden internete bağladım.. bağlantıda hiç bir sorun yok.. ama bilgisayarda hiç bir işlem yapmasam bile ethernet ışığı 3-5 saniye de bir yanıp yanıp sönüyor.. normalde veri indirildiği zaman bu ışık yanıp sönmesi gerekiyor.. önceki kullandığım modem de hiç bir işlem yapmazsam bilgisayar da sabit yanıyordu.. bu modemde niye 3-5 saniye de bir yanıp sönüyor acaba.. bilgisi olan var mı ? bu marka modemi kullananlar falan cevaplarsa sevinirim.. merak ettim hakkaten..
0
airties modem hakkında
Konuyu açan
Edys
, 29.06.2007 18:56
bu konuya 7 yanıt verildi
Gönderim zamanı 29.06.2007 - 18:56
arkadaşlar airties rt 102 diye bir modem aldım.. ethernet girişinden internete bağladım.. bağlantıda hiç bir sorun yok.. ama bilgisayarda hiç bir işlem yapmasam bile ethernet ışığı 3-5 saniye de bir yanıp yanıp sönüyor.. normalde veri indirildiği zaman bu ışık yanıp sönmesi gerekiyor.. önceki kullandığım modem de hiç bir işlem yapmazsam bilgisayar da sabit yanıyordu.. bu modemde niye 3-5 saniye de bir yanıp sönüyor acaba.. bilgisi olan var mı ? bu marka modemi kullananlar falan cevaplarsa sevinirim.. merak ettim hakkaten..
Gönderim zamanı 29.06.2007 - 19:07
aynı binadan ya da yakın bir yerden modemine kaçak bağlantı var..
Gönderim zamanı 29.06.2007 - 19:10
Bende airties yok ama aynısı bende de öle kendi kendine yanıp sönüyo ara sıra mühim bi şey değil yani
Gönderim zamanı 29.06.2007 - 19:16
ıssızcım kablosuz modem kullanmıyorum.. kablosuz kullansam hepten kıllancam zaten )))))
yani ne bilim garibime gitti veri alışverişinde yanıyor sönüyor onu anladım da .. hiç bir işlem yapmazsam kesinlikle 3-5 saniye de bir yanıp sönüyor.. belki normaldir bu modem için..
zoom modem de sabit yanıyordu.. çok nadir yanıp sönerdi.. o yüzden şey ettim yani
yani ne bilim garibime gitti veri alışverişinde yanıyor sönüyor onu anladım da .. hiç bir işlem yapmazsam kesinlikle 3-5 saniye de bir yanıp sönüyor.. belki normaldir bu modem için..
zoom modem de sabit yanıyordu.. çok nadir yanıp sönerdi.. o yüzden şey ettim yani
Gönderim zamanı 29.06.2007 - 19:17
alpcim senin ki ara sıra yanıyomuş ama benim ki her 3-5 saniye de bir yanıp sönüyor.. belki bir sorun yoktur ama işte insan merak ediyor..Bende airties yok ama aynısı bende de öle kendi kendine yanıp sönüyo ara sıra mühim bi şey değil yani
insanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan demiş atalarımız..
Gönderim zamanı 29.06.2007 - 19:20
Normaldir o normal ( :
Adsl indirime girince düzelir kaçak vardır q:
Adsl indirime girince düzelir kaçak vardır q:
Gönderim zamanı 29.06.2007 - 19:24
yoksa ttnet beni kazıklıyor mu.. zaten yaz kampanyası falan derken bize bişi vermedi kazıklıyo.. bide evimdeki veri alışverişine mi müdahale ediyor yoksa bunlar
ehehheehe kahrolsun ttnet
ehehheehe kahrolsun ttnet