Kamusal Alan-Türban
Gönderim zamanı 10.07.2007 - 19:40
2 kürek kum
var mı ötesi?
Gönderim zamanı 10.07.2007 - 19:41
Buradan pek öyle görünmüyor ama.Neyse...Ben mağdur olduğunu düşündüğüm kardeşlerimi savunuyorum.
Gönderim zamanı 10.07.2007 - 19:42
http://www.internett...ID=65O68O73O67O
al bunuda oku bakalım
Gönderim zamanı 10.07.2007 - 19:49
Satış değil güzelim yaaaaz önce örnek bombardumanına tutuyordun neden birden satışa geldi türbanlı arkadaşlar ?
Her insan topluluğunda iyilerde vardır kötülerde.Yobazları savunmam tabi.
Benim savunduklarım ülkesini seven faydalı olmaya çalışan ve iltica ile uzaktan yakından alakası olmayan başörtülüler...
Hepsine yobaz gözüyle bakarsam ayıp etmiş olurum. ama yobazlarıda yok değil zaten onların yüzünden çıkıyo bu sorun ve de siyasilerin yüzünden. olan o garibanlara oluyo maalesef
2 kürek kum
var mı ötesi?
Gönderim zamanı 10.07.2007 - 19:52
İrtica olacak sanırım.iltica ile uzaktan yakından alakası olmayan başörtülüler...
Gönderim zamanı 10.07.2007 - 19:53
Başı açık kadınların hepsi tecavüze mi uğruyor , hey ALLAH'ım akşam akşam günaha giriyorum ...
Neyse ben eve gidiyorum , size iyi sohbetler ama daha akılcı konular işlensin lütfen ...
Gönderim zamanı 10.07.2007 - 19:53
Teşekkür ederim. yanlış yazmışım. ama bunu senin gibi herkes anlıyacak kapasitede forumumuzda. sağol düzeltme için.İrtica olacak sanırım.iltica ile uzaktan yakından alakası olmayan başörtülüler...
2 kürek kum
var mı ötesi?
Gönderim zamanı 10.07.2007 - 21:03
Evet tamda dediğim gibi bahsi geçen yerlere eğer kılık kıyafetin düzgün değilse giremiyorsun..Evet orda tamda sizin yaptığınız gibi kişilik hakları ihlali yapılıyor.Tıpkı sizin başa takılan örtüye(adı ne olursa olsun) yaptığınız gibi..Eğer bir gün olurda yolunuz düşerse oralara , içerideki kokoşlar gibi giyinmeyi unutmayın..Yoksa sizde (okula alınmayan başı kapalı öğrenciler gibi)kapıdan çevrilirsiniz ! Ha kapalı diye okula alınmayan öğrenciler,ha kıyafeti düzgün değil diye eğlence klubüne alınmayan insanlar..Benim için değişen hiçbişey yok..Ama sizin için var belli...Atatürk'ün izinden yürümeyi,otoyol şeridiyle karıştıran kesim
Ayrıca bişey dikkatimi çekti ağzınızda sakız gibi olmuşta..Da artık tadı kaçmış çiğnediğiniz sakızın bence bir an önce ağzınızdan çıkarıp atın..Diyorsunuzki takılmış plak gibi,''Büyüklerlimiz takınca başörtüsü olur''..İnanıyomusunuz bu söylediğinize..
Cidden sizde gülmüyomusunuz kendinize,ben mide krampı geçiricem birazdan.. Yok Erbakan'ın rahmetli karısıda baya bi büyüktüde..O açıdan yani
Yaşlıların başına taktıkları başörtüsü - gençlerinki ''türban''..
Pehh...Bişeyden haberiniz yok sizin..
Edit : Eksik harf
Bu mesaj gLamour tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.07.2007 - 21:21
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 10.07.2007 - 21:30
Gönderim zamanı 14.07.2007 - 13:56
korkunç derinliğini görmekten aciz olan zavallılar,
elbette ciddi ve hakiki çareyi görmemek için gözlerini yumarlar.