Eh atılmadık iftira edilmedik hakaret kalmadı en azından bir yeri olsun canı siteyen buradan yapsın iftiralarını , etsin hakaretlerini.
Emily . Ben biliyom senin nasıl admin olduğunu Mel.G'ye 2000 dolar nakit 1000 dolarlık ta senet yaptın ve bu şekilde admin oldun. Torpillerini para ile satın aldın bunların hepsini ben biliyorum . Seni bir takım güçler koruyor onu da biliyorum o nedenle burda istediğini yazıyon . O güçlerin kim olduğunu ben biliyorum ama söylemem .
Emily Sen aslında admin olmadan önce yöneticiydin ve gözünü hırs bürümüştü. Sonra bir sürü torpil buldun rüşvet verdin ben biliyorum kimler olduğunu ama söylemem. Senin torpillerin yüzünden Amerikan uçak gemisi Roosvelt battı ama ben biliyorum hangi torpillerin batırdığını ama söylemem.
Zamanında torpillerinden biri bana senin nasıl admin olmak için kek börek ve çiğ köfte yapıtğını anlatmıştı. Haı o torpilin kim ben biliyorum ama söylemem.
Ayrıca bazılar bana senin üç ile dördü çarpıp 2 ekledikten sonra 14 bulduğunu da söyledi ama onlarında kim olduğunu söylemem.
Bununla birlikte bir zamanlar görmüşler LCW 'den bir t-shirt almışsın bunda söyledi bazıları ama onlarında kim olduğunu söylemem. Ben hepsini biliyorum ama söylemem.
Emily sen soğan cücüğüsün, patates baskısısın, el falısın, tortelenni makarnasın, kumpir içindeki mayonezsin sonracıma sen esmersin , kot giyorsun, makyaj yapmayansın ohh bunlarda hakaretlerim rahatladım.
Bu mesaj DaaAnnK tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.07.2007 - 16:23