anlatacaktım size, unuttum..hepinizi gördüm ulen rüyamda hehe............
rüyamda ben yayladayım..hava güneşli ve sıcak, balkona çıkmış ayaklarımın altında uzanan yaylayı seyrederken karşıdan kocaman bir kafilenin buraya yanaşmaktaolduğunu görüyorum..yaklaşıyorlar yaklaşıyorlar....anam bi de ne görim..bunlar harabeliler...fotolarını gördüklerimin yüzleri orada(mesela kaktüs, ıssız, red, ediz, dank, kara, miyav, gelincik,gülzar, alp, mel, emly, elric, elma, atalia ve daha pek çok kişi), görmediklerim siluet halinde ama hepsi burada aktif olan üyeler..toplam 30 kişi civarında. hepinizin sırtında afedersiniz eşek kadar yükler ... daha yükseklre çıkacaksınız.. amma velakin ben eksikmişim beni almaya gelmişsiniz hehe..yapmazsınız ya öyle iş rüya işte ...
ben de abilerimablalarım ben gelemeyeceğim, ama size çok güzel bir mekan önerebilirim diyorum...soruyorsunuz anlatıyorum...teşekkür edip geçiyorsunuz...ben de arkadan size bakarrken aklıma şimşek gibi bişi düşüyo : ANAAAA, NE ETTİİİM BEEEN!!!!!!!! ÖNERDİÐİM YER KURTLARIN EN SIK GÖRÜLDÜÐÜ YER, EYVAH! diyorum, ama çok geç oluyor..siz çoktan gözden kaybolmuş oluyorsunuz.....
devamını görmedim valla..ama tahminen pek ii şeyler olmadı