0
En son neler izledik?
Started by
MaryJane
, 01.04.2005 23:05
968 replies to this topic
Posted 08.08.2010 - 22:15
Devriye
Dragon Ball
ikiside saçma sapan dandik ucuz film.
Birde Testere 6 ya baktım az ama sıkıldım midem falan kaldırmadı kapattım.
Dragon Ball
ikiside saçma sapan dandik ucuz film.
Birde Testere 6 ya baktım az ama sıkıldım midem falan kaldırmadı kapattım.
Posted 10.08.2010 - 01:02
Başka Dilde Aşk, Güzeldi...
Gelinlerin Savaşı İdare Edere Yakın...
Gelinlerin Savaşı İdare Edere Yakın...
Posted 18.08.2010 - 00:00
Jakuzi Ekspresi - Fena değildi.
Tell Tale - Bi' sıkıldım bi' sıkıldım ki bi' daha sıkıldım
Tell Tale - Bi' sıkıldım bi' sıkıldım ki bi' daha sıkıldım
Posted 27.08.2010 - 01:09
Murdock'ı iyi seçmişler
2000 - 2010
Posted 29.08.2010 - 14:17
Oyuncu (gamer)bir Gerard Butler filmi şiddetle tavsiye etmesemde izlenilebilir..
Posted 29.08.2010 - 23:17
Inception da o zımbırtı dönüyor mu dönmüyor mu? Sinema çekim olunca net değildi de bi net gören bilen bi haber versin şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.Açılan ellerin duaları kabul olsun.Muradınız neyse kabul olsun.Tuttuğunuz altın mekanınız cennet olsun.. Amin.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 29.08.2010 - 23:25
'Sinema çekimi' derken? Yoksa sen film mi indiriyosun? Hiii, ne ayıp!
Harabe.net üyesi filmleri sinemada izler.
Harabe.net üyesi filmleri sinemada izler.
2000 - 2010
Posted 29.08.2010 - 23:33
Şöle ki film uzun ya 2 saatten fazla.Benim acil bi işim vardı ikinci yarıda çıkmak zorunda kaldım o sebeple rica ettim salondaki görevliler benim için izleyemediğim kısımları paket yaptılar evde tüketebilirsiniz dediiler ama sıcak tutun diye de tembih ettiler.Olay tamamen bu minvalde cereyan etmiş bulunmakla birlikte aksini düşünen düşünebilir bence sorun yok ama ülkede hala düşünce suç kapsamından çıkarılmadı her an kapınızı birileri çalıp sizleri götürürler merkeze....
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
Posted 29.08.2010 - 23:46
Kılıfını da hazırlamış herif
Bu Romalılar niye hep böyle şerefsizlik yapıyolar yaa
Bu Romalılar niye hep böyle şerefsizlik yapıyolar yaa
2000 - 2010
Posted 29.08.2010 - 23:47
Ne zaman eklicen diye beliyodum
Posted 29.08.2010 - 23:51
Sen filmi yanlış izlemiş olmayasın.Romalılar iyiydi.Hepsi iyi değillerdi ama onlarında içlerinde iyileri var kötüleri var.Neden tüm bir ırkı böyle kötülüyorsun..Hem filmin sonunda ne oldu?
Hem filmde soğuktan yağmurdan şikayet ediyorlar hem de askerler ard bölgelerine bi don giymiyorlar.Tabii kaybederler.İnsan bi çorap bari giyer öel don baş kıç açıkta ee göğüste zırh töbee töbee... Sonra niye biz türklere yenildik diyorlar. Sen kalk böyle cıbıl savaşanları yeneme doğru düzgün giyinen bir ırk karşısında tabii ki daha başarısız olursun...
Spoiler
Hem filmde soğuktan yağmurdan şikayet ediyorlar hem de askerler ard bölgelerine bi don giymiyorlar.Tabii kaybederler.İnsan bi çorap bari giyer öel don baş kıç açıkta ee göğüste zırh töbee töbee... Sonra niye biz türklere yenildik diyorlar. Sen kalk böyle cıbıl savaşanları yeneme doğru düzgün giyinen bir ırk karşısında tabii ki daha başarısız olursun...
Posted 30.08.2010 - 00:11
eyvah eyvah
keyif alarak izledim sıkılmadım
keyif alarak izledim sıkılmadım
Posted 30.08.2010 - 18:00
eyvah eyvah ın ikincisi çekilecekmiş. Güzel olur hani eğlencelik bir film.
Angelina seksi felan değil. ne olmuş bilemiyorum Salt ta bayağı bi değişmiş gibi geldi yaşlandı mı nedir? Brad Pitt le oynadıkları ajan smith li film daha bi güzeldi sanki bu filmdeki dövüş sahneleri iyi değildi.
Bu kısmı filmi izlemeden okumayın sonra üzülürsünüz.
Angelina seksi felan değil. ne olmuş bilemiyorum Salt ta bayağı bi değişmiş gibi geldi yaşlandı mı nedir? Brad Pitt le oynadıkları ajan smith li film daha bi güzeldi sanki bu filmdeki dövüş sahneleri iyi değildi.
Bu kısmı filmi izlemeden okumayın sonra üzülürsünüz.
Spoiler
Posted 30.08.2010 - 18:13
Dün indirdim Eyvah Eyvah'ı , bugün de izledim.
Böyle bişey yok ya , kesin izleyin
Böyle bişey yok ya , kesin izleyin
Değişiklikler Kaydedildi...
Posted 31.08.2010 - 14:53
özellikle kör numarasının yapıldığı sahnede gülme krizi garanti
Posted 31.08.2010 - 15:08
Ghost Writer izleyebilirsiniz kanımca Roman Polanski yapımı iki saatlik güzel bir film.Bakalım film size birşeyler hatırlatacak mı?
Filmde James Bond ve Obi van kenobi oynuyor ayrıca "Good, Bad and Ugly" den çirkin var bakalım bulabilecek misiniz?
Filmle ilgili çok şey söylenir de hepsi spoiler olur o sebeple önce izleyin sonra "vay anasını sayın seyirciler demek öleymiş bizde de mi öyle ki?"diyeceksiniz kesin
Filmde James Bond ve Obi van kenobi oynuyor ayrıca "Good, Bad and Ugly" den çirkin var bakalım bulabilecek misiniz?
Filmle ilgili çok şey söylenir de hepsi spoiler olur o sebeple önce izleyin sonra "vay anasını sayın seyirciler demek öleymiş bizde de mi öyle ki?"diyeceksiniz kesin
Posted 03.09.2010 - 17:01
Gronw ups eğlenceli filmdi .Selma hayek in ciddi ciddi aksanı var.Öyle konuşan biri seksi felan olamazdı ama torpil yapıyorlar sanırım
Back up plan komedi den daha çok romantik film denebilir de filmde bi nane yok.Kızlar veya romantik film sevenlerin ilgisini çeker sanırım.Benim gibiler de Jennifer Lopez in ayakları futbolculardan farkı yok der veya Alex O'loughlin birine benziyor ama kime diye düşünür...
Sırf bizim zoe bu zoe den mi aldı ismi diye izledim yoksa işim olmaz
Back up plan komedi den daha çok romantik film denebilir de filmde bi nane yok.Kızlar veya romantik film sevenlerin ilgisini çeker sanırım.Benim gibiler de Jennifer Lopez in ayakları futbolculardan farkı yok der veya Alex O'loughlin birine benziyor ama kime diye düşünür...
Sırf bizim zoe bu zoe den mi aldı ismi diye izledim yoksa işim olmaz
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Dikine katlanabilen Galaxy Z Flip sonunda tanıtıldı |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
Noel Çorabı Efsaneleri |
Efsaneler | hüfyaa |
|
|