İçerik değiştir

* * * * * 2 Oylar

En son neler izledik?

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 968 yanıt verildi

#741 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj

Gönderim zamanı 15.01.2011 - 01:16

esaretin bedeli izledim
hala etkisindeyim :S
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#742 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj

Gönderim zamanı 19.01.2011 - 01:47

Hala etkisinde misin merak ettim de.. :P

#743 BucuK

BucuK

: вєş’є вєş vαя :

• Dokunulmazlar
  • 6.410 Mesaj
  • İlgi Alanları:* qαγєτ ίlqίsίz *

Gönderim zamanı 24.01.2011 - 22:08

amerikan gangsteri
Gönderilen Resim
iyi

aşk uğruna
Gönderilen Resim
süper

yalanlar üstüne
Gönderilen Resim
iyi

agora
Gönderilen Resim
fena deği

#744 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2011 - 10:21

Gönderilen Resim

Abdullah Gül'ün twitter'den tavsiye ettiği filmi izledim. :) Güzelmiş gerçekten. Krat tacını takmak zorunda kalan george'nin kekemelikten kurtulmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Mücadele ama ne mücadele. 6 dalda oskar almış. en iyi film seçilmiş. Oyunculukları beğendim de bence bu kadar da oskarlık bir film değil ya ne bileyim işte. Ben sinemadan anlamıyorum nedir bilemiyorum işte.

#745 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 05.03.2011 - 22:41

Gönderilen Resim

güzel

#746 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 06.03.2011 - 19:03

Biraz eski bir film. Ama ben yeni seyredebildim. Türkçe adı Aşk ve Gurur. Güzel bir aşk filmi.

Gönderilen Resim

#747 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 08.03.2011 - 14:48

Gönderilen Resim

#748 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 09.03.2011 - 15:10

Dövüşçü. Güzel film güzel.

Gönderilen Resim

#749 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19.758 Mesaj

Gönderim zamanı 09.03.2011 - 15:11

Öyle bir geçer zaman ki izliyorum şu an.. ::

Değişiklikler Kaydedildi...

#750 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 10.03.2011 - 00:26

Gönderilen Resim

anthony hopkins manyak bir polisiye.

#751 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 10.03.2011 - 00:43

tottenham -milan 0-0
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#752 Melih

Melih

Giggity Giggity Goo!

• Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 10.03.2011 - 00:57

Filmi mi çıkmış onun?
2000 - 2010

bit.gifladybug.gif

#753 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 10.03.2011 - 01:48

evet ilk bölümü 1-0 bittiydi =)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#754 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj

Gönderim zamanı 13.03.2011 - 00:57

'siyah beyaz' izledim
tuncel kurtiz nejat işler şeval sam falan oynuo üşendigimden film afişi yapıştıramıcam :D
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#755 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 14.03.2011 - 18:12

Gönderilen Resim

Karısını hapisten kaçırmaya çalışan adamın planı. İlk başlarda sıkıcı ama sonlara doğru açılıyor film.

Bundan önce de Sedef Avcı'nın oynadığı Romantik Komedi'yi izledim. İtiraf ediyorum izledim.

#756 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj

Gönderim zamanı 14.03.2011 - 21:47

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

#757 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 16.03.2011 - 00:54

Gönderilen Resim

ben bunu daha yeni izledim. efsane olmuş bir film. ama ben beğenmedim. :)

#758 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj

Gönderim zamanı 22.03.2011 - 14:29

Gönderilen Resim

Bu aralar romantik komedi izliyorum nedense. Fatih Akın'ın alamanya'da yönettiği film. Çok güzel olmuş ha. İzleyin.

Türkçe ismi; Aşka ruhunu kat. Arada Sezen AKsu'nun şarkısı çıkıyor çok kısa.

#759 Lamos

Lamos

Kelyu

• Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj

Gönderim zamanı 05.04.2011 - 01:35

Eyvah eyvah 2 - Eğlenceli

Durdurulamaz
Gönderilen Resim

Sıradan bi' film işte.

Star Trek
Gönderilen Resim

Bildiğin uzay yolu bu da işte :D Ama sıkılmadım ben izlerken.

Çakallarla Dans - Eğlenceliydi.

duptıs lı bi sahnesini koyalım buraya :D
http://www.youtube.com/watch?v=cCFjWbSKcEI

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 05.04.2011 - 01:35

#760 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16.791 Mesaj

Gönderim zamanı 17.04.2011 - 21:28

Sucker Punch (2011)
Yönetmen Zack Snyder - Senaryo Zack Snyder Steve Shibuya - Görüntü Yönetmeni Larry Fong - Müzik Tyler Bates Marius De Vries
Gönderilen Resim
Emily Browning (Baby Doll) - Abbie Cornish (Sweet Pea) - Jena Malone (Rocket) - Vanessa Hudgens (Blondie) - Jamie Chung (Amber) - Carla Gugino (Dr. Vera Gorski) - Oscar Isaac (Blue Jones) - Jon Hamm (High Roller / Doctor) - Scott Glenn (Wise Man) - Richard Cetrone (CJ) - Gerard Plunkett (Stepfather) - Malcolm Scott (The Cook) - Ron Selmour (Danforth)

Çok kötü bir film.Uçuk kaçık kim nereye gidiyor belli değil? Hayal dünyası ile gerçek yaşamda git gel yaşıyor başroldeki kız bizde onunla birlikte geziyoruz.Sürekliliği sağlayamıyor en azından ben sıkıldım tamamını izlemedim.İyiler mi kazandı kötüler mi hala bilemiyorum sakın bana özetini anlatayım demeyin üzerim sizi...

Müzikleri - en azından başlardaki bir kaç şarkı- iyi gibiydi..

----------------------------------------------------------------------------------------------------

The Eagle (2011)

Yönetmen Kevin Macdonald Senaryo Rosemary Sutcliff Jeremy Brock Görüntü Yönetmeni Anthony Dod Mantle Müzik Atli ÖrvarssonGönderilen Resim

Channing Tatum ( Marcus Aquila) - István Göz (Cohort Centurion) - Bence Gerö (Celt Boy / Young Marcus) - Denis O'Hare (Lutorius) - Paul Ritter (Galba) - Zsolt László (Paulus) - Julian Lewis Jones (Cassius) - Aladár Laklóth (Flavius Aquila)

Şu ünlü Roma nın Britanya yı işgali sırasında kaybolan 9. lejyonu ve onun simgesi Altın Kartal ın kayboluşu üzerine bir hikaye daha.Daha geçen yaz yine benzer hikayeli bir film vardı.Bu filmde ilginç olan kadın aktris yok yani başrolde veya yardımcı rolde öle alımlı güzel bi apla yok.Onun için hazır bunlar romalı kısa etek giyerler bizde izleriz gibi düşünmeyin.Ayrıca filmde savaş sahnesi de yok bir başlangıçta var ki o sahneyi görünce 'tamam filim güzel olacak ' diyorsunuz ama ardından peee...Bir de sonlara doğru bir sahne var hepsi o kadar.Ama yine de savaş filmi olsun çamurdan olsun diyenlerdenseniz izleyin 'ama çok fazla şey umut etmeyin.Umut bu diyarlardan gideli çok oldu' ( Yüzüklerin Efendisi - İki kule ) :P

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I Am Number Four (2011)
Yönetmen D.J. Caruso Senaryo Alfred Gough Miles Millar Marti Noxon Görüntü Yönetmeni Guillermo Navarro Müzik Trevor Rabin
Gönderilen Resim

Alex Pettyfer (John) - Timothy Olyphant (Henri) - Teresa Palmer (Number 6) - Dianna Agron (Sarah) - Callan McAuliffe (Sam)

Heroes a benziyor diyebiliriz sanırım.Jump diye bir film vardı ona da benziyor gibi.Şimdi zamanında uzayda bi gezegen varmış o gezegeni başka bir gezegendeki abiler işgal etmiş.Onlarda sebebini bilemediğim bir gerekçeyle 9 adet bebelerini bizim dünyaya göndermişler.Bunlar büyüyünce çok güçleri olacakmış ve kendi gezegenlerine dönüp o işgale gelenlere yer misin yemez misin diye vereceklermiş odunu...Hoş bir film sıkılmadan izleyebilirsiniz sanırım. Şu sağdaki ablanın bir güzel sesi var ki insan o konuşurken tüm dünya dursun tüm sesler kesilsin tek o konuşsun diye düşünüyor.Allah belki de bu dünya yı sadece o kızın sesi duyulsun sadece o konuşsun diye yaratmış olabilir diye düşündürüyor.( Oha o kadar da değildir artık!)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

</h1>Battle: Los Angeles (2011)
Yönetmen Jonathan Liebesman Senaryo Christopher Bertolini Görüntü Yönetmeni Lukas Ettlin Müzik Brian Tyler
Gönderilen Resim

Aaron Eckhart (SSgt. Michael Nantz) - Ramon Rodriguez (2nd Lt. William Martinez) - Cory Hardrict (Cpl. Jason Lockett) - Gino Anthony Pesi ( Cpl. Nick Stavrou) - Ne-Yo (Cpl. Kevin Harris) - James Hiroyuki Liao (LCpl. Steven Mottola) - Bridget Moynahan (Michele) - Noel Fisher (Pfc. Shaun Lenihan) - Adetokumboh M'Cormack (Corpsman Jibril Adukwu) - Bryce Cass (Hector Rincon) - Michael Peña (Joe Rincon) - Joey King (Kirsten) - Michelle Rodriguez (TSgt. Elena Santos) - Neil Brown Jr. (LCpl. Richard Guerrero) - Taylor Handley (LCpl. Corey Simmons)

Klasik bir uzaylı saldırıyor dünya kazanıyor filmi.Abd liler bu tarz filmleri iyi beceriyor.Gerçekten güzel çekim.Konuyu çok takmayın yok niye hep abd kazanıyor felana da girmeyin oturun paşa paşa bu tarz filmleri seviyorsanız keyfinize baarak izleyin.Yok zaten sevmiyorsanız uzak durun sinirlerinizi yıpratmayın çünkü savaşın sonunda abd kaybetmiyor :whistling: İnsan var ya abd de yapımcı olsa her filmine uzaktan kıyısından şu Michelle Rodriguez aplayı ekler.Bence her filmde en az bir iki sahne de bile olsa görünmeli o.Onun olmadığı filmlerin gösterilmesi yasaklanmalı.Neyse sadede gelecek olursak film güzel izleyin izlettirin.Bi tek bu uzaylılar onca teknolojiye rağmen hala bizim silahların benzerini kullanıyorlar ya yazıklar olsun hepsine.Kaybetmeye mahkumlar bi silah geliştirememişler ireziller...

-------------------------------------------------------------------------------------------
<h1>

Source Code (2011)
Yönetmen Duncan Jones Senaryo Ben Ripley Görüntü Yönetmeni Don Burgess Müzik Chris P. Bacon
Gönderilen Resim

Jake Gyllenhaal (Colter Stevens) - Michelle Monaghan (Christina Warren) - Vera Farmiga (Colleen Goodwin) - Jeffrey Wright (Dr. Rutledge) - Michael Arden (Derek Frost)

İğrenç film desem nasıl da öle kalakalırsın ama :P yok değil korkmayın :whistling: Baştan söyleyeyim öyle bir şey olmaz sonra kalkıp beni olabilir mi diye rahatsız etmeyin hele o sekiz dakika kısmını nerden uydurdular ihç bilemiyorum.Acaba Güneş in ışınlarının Dünya ya geliş süresini mi almışlar anlayamadım.Konuyu dağıtmayayım diyecem ama konu anladığınız üzere bilimkurgu temelli.Danzel Washington un buna benzer bir filmi vardı.Deja Vu idi sanırım ismi.Konusu biraz ona benziyor.Sıkılmadan izleyebilirsiniz.Ayrıca
Michelle Monaghan ı da izleyin bir insana gülmek nasıl yakışır görün, öğrenin, üzülün, ağlayın, sarsılın, kendinize kahredin, gidip oturup kalın ölece...Ahhh bir hatun öyle nasıl bülebilir yaaa ahhhh *drunk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
<h1></h1>Just Go with It (2011)
Yönetmen Dennis Dugan Senaryo Allan Loeb Timothy Dowling I.A.L. Diamond Görüntü Yönetmeni Theo van de Sande Müzik Rupert Gregson-Williams
Gönderilen Resim
Adam Sandler (Danny) - Jennifer Aniston (Katherine) - Nicole Kidman (Devlin Adams) - Nick Swardson (Eddie) - Brooklyn Decker (Palmer) - Bailee Madison (Maggie) - Griffin Gluck (Michael)

Henüz izlemedim bu filmi yakın dönemde bunu izlerim ama gelir yorum yapar mıyım bilemiyorum.Belki çok ısrar ederseniz, ' Ne olur gel iki şey söyle.Sen film hakkında söylediklerin bizim için çok önemli sensiz bir hiçiz felan derseniz bilemiyorum... Öle, düşünmem lazım ...:nuke:
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim