En son neler izledik?
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 07:17
Gönderim zamanı 26.04.2007 - 22:49
Gönderim zamanı 28.04.2007 - 11:11
aslında bir kaç smiley daha lazım anlatabilmem için ama neyse
Gönderim zamanı 04.05.2007 - 10:33
Efektler sağlam.. konu da iyi ama filmin başında bayaı bi sıkılıosun.. of pofladım ama sonra iyiye ilerlemeye başladı : )
aferin yapımcılarına : ))
bu arada film hakkında bilqi wermicem.. malum daha buqün çıktı, kimsenin heyecanını yarıda bırakmak istemem
ama her zaman seçim şansımız wardır di mi ?
( Tanrımm ne düşünceliyimmmmmmmmmm )
Bu mesaj Gizelle tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.05.2007 - 11:27
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back
Gönderim zamanı 06.05.2007 - 23:12
Gönderim zamanı 07.05.2007 - 00:10
Gönderim zamanı 07.05.2007 - 14:48
Aliens
Alien 3
Alien Resurrection
İzledim en son ama Director's Cut ve Special Edition şeklinde yeniden düzenlenip piyasaya sürülen dvdlerden. Keşke imkanım olsada seti alabilsem...
Benim fikrim ama, şunu savunurum:
İyi bir korku filmi izlemek istiyorsanız: Alien
İyi bir korku - macera filmi izlemek istiyorsanız: Aliens
İyi bir macera - sanat (kamera açıları, çekim teknikleri filan) filmi izlemek istiyorsanız: Alien 3
Görsel efekler ve hüzünlü bir hikaye için: Alien Resurrection
Don't worry about tomorrow
Take it today
Forget about the tip
We'll get hell to pay
Gönderim zamanı 07.05.2007 - 14:54
Gönderim zamanı 07.05.2007 - 15:53
Gönderim zamanı 17.05.2007 - 13:22
Görmek istediğin yerde
Belki 1 adım ötende
Belki düşünde
Sadece hisset beni
Ben buradayım..
Gönderim zamanı 18.05.2007 - 02:16
Invisible - Güzel bir qençlik filmi, hatta ben bayıldım, arkadaş kurbanı olup, öldürülen Nick'in katili ana okulunda ona aşık olan we Nick'İn hep hor qördüğü kız Anny olursa..Nick ölümle yaşam arasında sıkışırsa..bedeninin nerde saklandığını tek bilen de Anny olursa..we ayrıca Nick'i o "invisible-qörünmez" haliyle tek hisseden de..zor..cidden zor..ama eski aşkın aşkı depreşebilir.. tabii bi ihtimal..
The Condemned - Hımm..izlerken sinirlerimi bozan bi film, bi o...u ç...unun çeşitli suçlarla hapis yatan suçluları (10 kişi) her tarafı kameralarla dolu bir adaya atıp, "ya birbirinizi öldürürsünüz ya da öldürülürsünüz" die bi oyun oynamaya mecbur kılan we bu oyunu (!) internette canlı yayınlatan aynı o...u ç...unun bi de "kredi kartı warsa çocuklar da izleyebilir bu wahşeti" deyişi bende kayışı koparttı.. Jack'in hikayesi iyi ama..o iyii adam : )
Black Sheep - manyak bi çiftlik sahibinin koyunlar üzerindeki takıntısı we yaptıı aptalca bi deney sonucu canım koyunların birer ölüm makinası haline qelmesi.. korku komedi tarzındaki bu filmi beğenmemeniz normal..
28 Weeks Later - Londra'da insandan insana yayılan bir wirüs 28 hafta içinde temizlenir we qeri dönüş başlar yeniden yapılanan ülkeye.. tabi qeri dönüş esnasında küçük Andy nin amacı bu wahşetten kurtulduğunu düşündüğü annesini bulmaktır..ki bulur da.. hem de bi taşıyıcı olarak..
Gönderim zamanı 18.05.2007 - 08:48
etkilendim ama sanırım anlık görsel yakalamalardan etkilendim
yönetmeni tebrik etmek lazım...
güzeldi
Gönderim zamanı 09.06.2007 - 23:37
Gönderim zamanı 10.06.2007 - 00:51
Gray Matters - Abisiyle, abi kardeş ilişkisinden çok öte bir dost ilişkisi olan Gray'in qünün birinde abisine "taş qibi" bir hatun ayarlamasından sonra herşey değişir..Abisi bu hatuna aşık olur we ewlenme kararı alır, düğünden önceki qece kızkıza eğlenen Gray'le qelinimiz öpüşür..we Gray aslında lezbiyen olduğunu anlar.. aşık olduğu kadın ise, abisinin ewleneceği kadındır !!
Primeval - Dewasa timsahın Afrika'da öldürdüğü insanlar, ABD'deki haberciler için pek önemli bir haber niteliği taşımasa da, bir şekilde oraya qitmek zorunda kalan kahramanımızın, aslında bu timsahın kanayan çok büyük bir yaranın sadece ufak bir sebebi olduğunu anlamasıyla işin renqi değişir..
Hostel 2 - Bu sefer filmin kahramanı bayanlar..we film daha bi zewke dönüştürülmüş, açık artırmayla zenqinlere sunulan kurbanları alan p.ç kuruları, kurbanlarını kendi arzu ettikleri işkence şekilleriyle öldürecektir.. Tabi şöyle bir durum war, yemken bir anda yiyen olabilirsiniz, elbette yeterince paranız we aklınız warsa..
Eye Of The Dolphin - Bence muhteşem bi aile filmi! Yunusları şahsen çok sewerim we bu filmde, 14 yıl sonra bi babası olduğunu öğrenen Alissa'nın Bahama'ya babasının yanına qidip, yunuslarla tanışmasıyla birlikte babasıyla arasındaki buzları çözmesini izlemek çok keyifliydi bence..
Civic Duty - Bu filme özellikle dikkat çekmek istiyorum..Telewizyonda qördüğümüz "terörist" haberlerinin insan psikolojisi üzerinde ne denli etkili olduğunu bu film belki biraz abartılı ama çok qüzel bir şekilde qözler önüne sermiş.. Ciddi anlamda izlenmesi qereken bir film bence !
Contractor - Wesley Snipes desem yeterli olur sanırım, süper bi macera filmi..Ajanlıktan ayrılmış, at çiftliğinde kendi halinde takılan James'in İngiltere'de bir mahkumu wurma emri almasıyla hayatı değişir..herşeyin bittiğini hiç bilmediği ülke İnqiltere de yalnız kaldığını sandığı anda ise, ona tek yardım eli uzatan kişi 13-14 yaşındaki Emily'dir.. dediğim qibi süper bir macera we dostluk filmi ayrıca..
Dead Silence - Chucky'nin kukla wersiyonu.. tamam itiraf ediyorum , oyuncak bebekleri çok sewen biri olarak tırstım : )
Rise - Lucy Liu (ya da Lui) baş rolde..fantastik bir film olduğuna inanmıyorum her ne kadar türü fantastixe de..qüzel bi macera filmi, ama biraz fazla abartılı..yine de izlenebilir, qazeteci Sadie'nin öldürülmesi (!!) we morqda ölmediğini anlaması, başına qelenleri hatırlaması we bunu (bir çeşit wampir oluyor) ona yapanlardan intikamını alması esnasında werdiği mücadele.. abartılı olsa da ben sewdim : )
sanırım en son bayaı film izlemişim, fikriniz olsun die yazıorum bu kadar arkadaşlar ..bilqinize : )
Gönderim zamanı 11.06.2007 - 11:20
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)