İçerik değiştir

ne işi var bunun burda ki :)

• Kilitli Konu Bu konu kilitli
bu konuya 4 yanıt verildi

#1 kedimi_kim_yedi

kedimi_kim_yedi

Assassian

• Üyeler
  • 417 Mesaj

Gönderim zamanı 16.01.2005 - 16:40

2001 yılında bana 1.600.000.000Tl ( 1600YTL ) borç takıp kaçan sevgili arkadaşım ...' yı aramaktayım.Söz Ersin'ciğim eğer bulusursak sana dokanmayacağım sadece tokalaşacağız. Eskiden yanımda gesdirdiğim 14'lümü satmak zorunda kaldım silah gezdirmiyorum.Ama sen yinede eskisi gibi samimi dostluğumuzun devamını istersen yanında yukarıda yazılı meblağı YTL veya TL cinsinden getir. Öptüm Ersin'ciğim :huh2:
Yağmurun yağması benim için romantik değildirr.ben sadece kurşunların yağmasını bilirim..ben bir deliyim benim tanrım yoktur bir çift göze bir gülerr yüZe taparımm.Ezbere bilirim yaşamayı.başlangıçların son bulduğu yere gidiyorumm....

#2 chakall

chakall

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj

Gönderim zamanı 14.01.2006 - 02:45

2001 yılında bana 1.600.000.000Tl ( 1600YTL ) borç takıp kaçan sevgili arkadaşım Ersin GÖKTAY'ı aramaktayım.Söz Ersin'ciğim eğer bulusursak sana dokanmayacağım sadece tokalaşacağız. Eskiden yanımda gesdirdiğim 14'lümü satmak zorunda kaldım silah gezdirmiyorum.Ama sen yinede eskisi gibi samimi dostluğumuzun devamını istersen yanında yukarıda yazılı meblağı YTL veya TL cinsinden getir. Öptüm Ersin'ciğim :msn87:

Sevgili Ural...
Senin hayatında 14 lün olmadıgını (eger bir yerden çalmadıysan) tüm Eskişehir biliyor... Sunu da belirteyim ki hayatında 1600 YTL ne zaman kazandın veya şöyle sorayım hiç bir arada gördün mü?.. Buluşmaktan bahsetmişsin.. Evet olabilir, Tokalaşmak ta istemişsin ama benim tepkim sana daha farklı olacaktır. Öptüm gibi ifadeler kullanmışsın.. Yalnız benim öpüşüm farklı olacak seni.. Nasıl öpüğümü iyi de bilirsin... İstanbul'dayım ve çok kısa süre sonra geliyorum yanına... Ama bu arada bu dediklerinle kardeşim ilgilenecek.. Öyle meydanı boş bulup atıp tutmak olmaz değil mi Ural'cım.. Az kaldı hesabını ödeyeceğim senin... :banghead:

#3 eshkiya

eshkiya

• Yeni Üyeler
  • 4 Mesaj

Gönderim zamanı 15.01.2006 - 15:19

boş tehditlerle bir yere varamazsınız.. ayrıca tehditleriniz için özel mesaj fasilitesini kullanınız !

Ben hiçbir zaman boş tehditte bulunmam sayın arkadaşım ayrıca aranıza aldığınız arkadaşları bence eleyerek alın yönetici sıfatıyla gezen kedimi_kim_yedi'ye bence biraz araştırın ne olduğunu öğreneceksin burada böyle bir sayfa açmanız bence güzel yalnız yazılan mesajları bir gözden geçrirseniz daha iyi olur millet meydanı boşbulup atıyor ismini verdiğim arkadaşı bir araştırın hayatında değil 1600 YTL hayarında 100 YTL bile kazanmamıştır ve bu şekilde insanlara çamur atıyor. Ben Wildore olsun Gofret'i olsun yıllar öncesinden tanmıyorum ama bu kedimi_kim_yedi keşke tanımaz olsaydım onunla tanıştığım gün hayatımın en kötü günü idi sahsiyetsizin biridir...... Boş tehdit olayına gelince baksana adam 1600YTL den bahsediyor Sana bir sorun olacak birinin sana borcu var sen msn den engellermisin veya beni gördüğün zaman yolunu değiştirirmisin ve 2001 yılı diyor 2004 yılında 1 ay beraberdik.. nediyeyim karar sizin ama tekrar söylüyorum URAL bu saatten sonra çıkma karşıma :msn24:

Bu mesaj Melih tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.03.2014 - 00:24
Soyadı kaldırıldı.

#4 Elric

Elric

Mel G.'nin Vârisi :)

• Üyeler
  • 6.432 Mesaj

Gönderim zamanı 15.01.2006 - 15:23

aranıza aldığınız arkadaşları bence eleyerek alın

insanların gerçek hayattaki yaşamlarıyla burdaki yaşamlarını mı karşılaştıralım yani? olmadı isterseniz bi de test uygulayalım..
Gönderilen Resim

#5 eshkiya

eshkiya

• Yeni Üyeler
  • 4 Mesaj

Gönderim zamanı 15.01.2006 - 15:38

Arkadaşım o konuda haklısın ama benim demek istediğim..
o şahsiyetsiz arkadaş benim internette kötü reklamımı yapamaz burayıda şans eseri buldum.. Googleda kendi adımla arama yaptım ve karşıma o çıktı.... O yüzden o adama o kadar kızgınım ki bunu gerçekten anlatamam allahtan istediğim online olması... ama msn den beni aylar önce engellemiş. bunu burada yazmasının sebebini anlamıyorum bir çıksa karşıma ah bir çıksa

Düzenleme: 'Yanıt Ekle' seçeneği yerine 'Alıntı' işlevinin gereksiz kullanımı

Bu mesaj Mel G. tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 15.01.2006 - 17:53

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli