Atatürk'ün Kurduğu Parti olmakla övünürken Biraz daha dikkatli olmak lazım.
Atatürk İktidar kavgası yapmadı hiçbirzaman bunlar gibi <_<
Bu mesaj İlayda tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.07.2007 - 14:59
Gönderim zamanı 29.07.2007 - 14:54
Bu mesaj İlayda tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.07.2007 - 14:59
Gönderim zamanı 29.07.2007 - 15:32
Gönderim zamanı 29.07.2007 - 23:10
bunu mu bulabildin? yok mu gemiler satın alan chp liler, yada Atamıza dil uzatanlar, yada barzaniyle işbirliği yapan birini bulamadın mı chp içinde... veya çiftçisine küfür eden birini, yada işsizine sende işsiz kal napıyım diyen birini bulamadın mı chp içinde.. veya rejim tehlikesi olarak gördüğün kimse yokmu bu partide.. bulabildiğin sadece bu mudur? başka da birşey bulamazsın. ayrıca bu partide sizi rahatsız eden nedir? chp nin Atatürkün partisi olmasının yarattığı bir sıkıntı mevcut gibi sizde.. şunu farkettim ki; Atamın ruhu bile sizin gibileri sıkıntıya sokuyor. % 70 de oy alsanız istediklerinizi sonsuza kadar gerçekleştiremeyeceksiniz..Atatürk'ün Kurduğu Parti olmakla övünürken Biraz daha dikkatli olmak lazım.
Atatürk İktidar kavgası yapmadı hiçbirzaman bunlar gibi
Bu mesaj dokuzharf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.07.2007 - 23:11
Gönderim zamanı 29.07.2007 - 23:32
Atatürk hakkında bir kelam edilse anında Atatürk düşmanısın deniyor. Anında sıkıntıya sokuyor sizi deniyor. Yıkın artık şu tabuyu. Bırakın herkes Atatürk'ü konuşsun. Geçen bir başka konuda da yazdım , Atatürkle kimsenin alıp veremediği yok. Herkes dualar ediyor Atatürk'ün yaptıklarına dair. Atatürk'ü anlatamamak gibi bir dert var bu ülkede. Putlaştırmaktan başka birşey yapılmıyor ki. Doğru ve düzgün anlatıldıktan sonra herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum.şunu farkettim ki; Atamın ruhu bile sizin gibileri sıkıntıya sokuyor.
Gönderim zamanı 29.07.2007 - 23:47
Konu | Forum | Konuyu Açan | İstatistikler | Son Mesaj Bilgisi | |
---|---|---|---|---|---|
Çağla / Saz Mı Caz Mı? |
Yerli Videolar | hüfyaa |
|
|
|
GetContact tehlikeli mi? Verdiğiniz izinlere dikkat! |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|