arkadaşlar başıma çoğu defa geldi aşağıda bahsedeğim olay..fakat ben bunun karabasan olduğunu bilmezdim, ta ki derinlemesine bir araştırma yapana kadar..
evet, karabasan denen bir şey var..ve bizi uykuda yakalıyor, hareketsiz bırakıyor, hallisünasyonlar görüyorsunuz, ve ağzınızı açıp tek bir ses çıkaramıyorsunuz...ne kadar korkunç değil mi?
çok eski değil bu yaşadığım bu sene başıma gelen bir olay...
gece sağıma dönmüş yatıyorum...bir rahatsızlık hissederek kendime geliyorum, gözlerimi açıyorum...bir şeyler görüyorum o karanlıkta tepemde ...başımı çevirmeye çalışıyorum yukarıya, çeviremiyorum, gözlerimi çeviriyorum yukarıya, havada bir masa ve sandalyenin dönüp durduğunu görüyorum..rüya görüyorum her halde diye düşünüyorum o uyanık halimle, ama nasıl olur diyorum...bunu anlamanın tek yolu var, elimi kaldırayım tutmaya çalışayım lu gördüklerimi bakalım gerçek mi dedim...kolumu uzatmak istedim, kıpırdatamadım..bağırmak, annemi çağırmak istedim, dudaklarımı, dilimi, hiçbir şeyimi oynatamdım..hareket eden tek yerim gözlerimdi...sonra gözlerimi sıkıca yumdum..ve "bu gördüklerim hayal, gerçek olamaz diye kendime moral vermeye çalıştım, şimdi gözlerimi açıp tekrar bakacağım ve bir şey görmeyeceğim" dedim.. BAKTIM! hala oradaydılar, dönüp duruyordular!
ve gariptir, aklıma geldikçe de hala gülerim, o anda garip bir soğuk kanlılıkla şunları düşündüm : ne elimi ne kolumu kıpırdatabiliyorum, dilimi oynatamıyorum, ses çıkaramıyorum, hiç ama hiçbir şey yapamıyorum, yardım çağıramıyorum, şu an o kadar acizim ki, yapacak hiçbir şeyim yok....en iyisi gözlerimi kapatıp uykuya devam edeyim, bir şey olacaksa da olsun, ne yapayım! DEDİM
tam bir teslimiyet yani...
sabah gözümü açtığımda her şey normaldi....
o gece karabasandan korkmadım, panik yapsam belki çok kötü olacaktı; ama ruhum da çok dingindi, umursamayarak içinde bulunduğum olayı kolaylıkla aşmıştım..
ama kimileri varki, başlarına korkunç şeyler geliyor, inşallah onları yaşamayız..
SİZİN DE BAŞINIZDAN BU TÜR OLAYLAR GEÇTİ Mİ?