İçerik değiştir

* * * * * 2 Oylar

Ysf sen de bittin olum lightsın olum

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 658 yanıt verildi

#361 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 10.09.2008 - 12:12

Senin için yazıyorum sen istedin diye sana yazıyorum demek isterdim ama ben sana yazamam ki sadece seni izlerim senle sohbet ederim daha fazlasına bakamayız ve yapamayız.

Düşün bak o ilk görüştüğümüz anda ki bakışın simit yerken ki duruşun çay içmek istediğinde ki asilliğin ne güzeldi değil mi zaman hızlı geçti seninle

Şimdi tekrar o ana gitmek istesek gide bilir miyiz?
Gelir misin ?
Uzaklara dalmadan hayal kurmadan mutluluğu yaşar mısın ?

Hayallere dalıp inzivada aşkı aramak gibi bir şey mi aradığın.

Yoksa her bahar mutsuz olup aşka sarılıp onu düşlemek mi ?

soruların içinden çıkacak cevaplarda anlam gizliliği ayaratıp hayatın son noktasını koymaya çalışmak mı gerçeklik ?

Bence sen gerçek bir aşkın yanında duran gölgesine takılan bir aşıksın.

Şimdi durma hadi söyle aşk seninle nerede nasıl bekliyor ?

(Artık bir yazı dizisi oluşturmanın zamanı geldi.Düşüncelerde ki Sen yazı dizisinin adı.)

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.09.2008 - 12:14

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...

#362 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 11.09.2008 - 10:06

Devam ediyorum seni anlatmaya neden anlatıyorum bende bilmiyorum...

Hani neşelenince bile bir masumluk çöker ve bir anda kendince kelimeler kurar ya insan sen işte öylesin derinden gülerken bile bir anda ciddi moddasın ama ben senin bu yönünle ilgilenmiyorum.

Aşktan neden bu kadar kaçtığını veya neler düşündüğünü

Neden bir anda söyleyemiyorsun aşık olduğunu?
Neden anlatmıyorsun?
Neden ona şans vermiyorsun?

Yoksa korkuyor musun?
Beklediğin biri mi var yada aklını karıştıran bir kaç kişi mi ?

Offf senin aşık olduğunu görmek neden bu kadar zor ki neyse devam ediyorum.

Yağmur düşünce dudaklara insan sevinir ya bakışları değişir senin duruşunda öyle yıldızların bi anlamı olduğunu senle konuştuğumuzda anladım öyle düşündüm ki bu yıldız şuan bana ne anlatıyor sanki o yıldız konuşuyordu benimle.

Bu kadar neşe dolu olman bu kadar sevdirmen kendini bilmiyorum belkide sen keşfedilmemiş bir prensessin

yok değilim deme mütevazi olmak sana yakışmıyor saçlarını açıp sallamalısın herkes o saçları izlemeli ama dokunamamalı zaten sende dokundurtmazsın...

Şimdi gözlerinde gördüğüm ama hissettirmediğin o öfkende kaybolmuş aşkı anlatmanı istiyorum yada ben mi anlatsam.

Günleri geçiriyorsun dalgalar denize vurduğunda kıyıya bıraktığı deniz suyu gibi sende her aşkı düşündüğünde gözlerinle yere göz yaşı bırakıyorsun farkında değilsin bu göz yaşları senin içinde büyyüyen aşk sadece adını koyamıyorsun.

Bir isim çıkacak dudaklarından ve mutluluğun temeli atılacak

sadece bir çift söze bakılacak denir ama senin için iki çift söz yerine uzun bir cümle olmalı ki inanacak olasın.

Senin aşka inanma sorunun yok sanan aşkı inandırma sorunu var karşı tarafın.

Neyse sabah kahvesi tadında kalsın bugün ki yazım.

Günün cümleside bu olsun.

Yanan aşklarda son bulurmuş sadece özlem ve keder senin onunla buluşturup göklerde soldururmuş...

Sen şimdi düşlerine aldanıp neşeni bozma hayat sevince güzeldir denen o cümlede kaybol...

Bir şarkıda olayı özetlemek istiyorum sende ister misin ?

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.09.2008 - 10:13

#363 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 12.09.2008 - 22:48

Evet devam edelim yazımıza

Şimdi bakıyorum sana duruldun kendince sanki bir evre gibi aşkı yaşadın sona geldi sevgiye dönüşür gibisin kontrol ediyorum masumlaştın sanki bir küçük öpücük anı gibi tatlandın sevgi için kendi kalbini harcadın.

Bilmiyorum belkide çok farklısındır aşkı tadmak için anları sayıyorsun ama bilmiyorsun kalbin şuan onun ellerinde söyle artık bekletme

Seviyorum de sevmekten korkma

seviyorum seviyorum seviyorum dersen şöyle bir cevap alırsın

bende seviyorum bende seviyorum...

Bak sevmek sevilmek ne kadar güzel...Aynı sabah senin kalktığında ayna da ki güzel sevmek...

Aşkı hisset yada hissettir kaçmasın bakışlarının gölgesine düşmesin dudaklarınla tut ellerinle sar ve ona yavaşca dokun...

Dokunmak sevmeye yetmez deselerde sen önce dokun gibi devamında her şey beraber yaşanır.

Devran sen ve aşkın etrafında dönüyor seçme sırası sende

aşk mı yalnızlık mı ?
Hüzün mü sevin mi?

O mu yoksa Şu mu ?

Seç bakalım seçemezsen yardım edebilirim...

Gözlerinden çıkar artık aşkı sıkıştırma oralarda...

Yazık dememek için bu şarkıyı dinle...

#364 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 13.09.2008 - 10:30

(Seninle yazı dizimiz bitti :) )

Başlıyorum yine kendimce sessizce derinden gitmeye belki bazen gitmeyi düşünmeliyim uzaklara kimsenin olmadığı bir yere değil herkesin olduğu uzak yerlere gitmeliyim.

Neleri hiçe sayabilirim yada nelerden bir anda vaz geçebilirim?

Bilmiyorum ama bugünlerde değişik şeyler yaşıyorum gözlerinde kayboluyorum ama nedense söyleyemiyorum eminim o da söyleyemiyor bakalım bugün nasıl geçecek neler konuşacağız nerelerde susacağız.

Belkide sakince durmalıyım hiç bir şey dememeliyim.
Beklemeliyim bekletmeliyim

işte yusuf karmaşıklardasın bu süreç böyle geçer ve gider...

Ardından şu şarkıyla devam eder hayat...

Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok yitirmişiz anılarla beraber faydası yok...

Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler....

ama vermezler verselerde geçti derim...

#365 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 16.09.2008 - 09:34

Evet ağır ağır çıktığım basakmakları artık hızlandırıyorum ve 5'er 5'er çıkıyorum bilmiyorum hızlanmak ne kadar doğru ve yerinde ama artık yavaş ve geriye düşeni beklemek istemiyorum hayatın tadını çıkarmanın farkına vardığım bugünlerde tek istediğim mutluluğu tek değil herkesle yaşamak...

Şimdi bağırmak geçiyor içimden
dostlarrrrrrr
diye ama bağırmıyorum dost dediğin nedir diye düşünüyorum bence dost bir su insana hayat veren onsuz olmayan yaşanmayan varlık... dostada su dedin ya yusuf bilmem artık nelere nedersin.

Kutupta yaz gibi...
Gözlerde kaybolan hüzün gibi
Bir güneşe birde kalbime
Aldanamam diyenler için

diyecek bir şeyim yok şimdi bu cümle anlamını yitirmeden anlamak kazanacak.

Gecelerin içinde bir ben gerek sana sadece senin olan sana seni yaşatan...

İşte basit gibi duran bir cümle

Bu hayatta neler basit

Aşk, sevmek, sevdirmek,yaşamak...

Bunların neresi kolay mı ?

İsteyerek yaparsan her şey kolay.

Aynı benim gibi her şeyi isteyerek yapıyorum zorlandığım yerde olayı hızlandırıyorum ve sonuca varıyorum...

Ben sevmek sevmek isterdim nerden bilirdim sevenler ağlarmış bu şarkı radyoda çalıyor şimdi ama ben bu şarkıyı sevmiyorum çünkü seven ağlamaz kaybeden ağlar...

Kısastan kısasa bu yol şimdilik burda biter mola vermek gerekli.

Ruhun içine kapanmış aşk gibi...

#366 duygusuz

duygusuz

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 16.09.2008 - 10:13

Tebrikler. böyle duygular yaşatan insanlara da tebrikler....

............................şşşşt sessiz ol!.................................

#367 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 18.09.2008 - 10:59

Teşekkürler kahkaha...

Şimdi bir hızlı giriş daha yapmak gerekli...
İki kelime söylemek istiyorum ne olabilir diye düşünüyorum nedense her zaman ki gibi o iki kelime aklıma geliyor
Güle güle...

Neden bu kadar basit birine güle güle demek bilmiyorum ama bazende çok zevkliymiş gibi geliyor zevkin neresinde mi içinde güle güle derken ki rahatlık ve mutluluk...

Her şeyi bir yana bırakalım size bir aşkın öyküsünün başlangıcını anlatayım

İlk bakıyorsunuz ve 20 gün süren bir zaman zarfında hiç konuşmuyorsunuz aslında konuşuyorsunuz ama sadece merhaba diyerek selam vererek sonra günlerden bir gün o selam ve merhaba size çok yaklaşıyor sağa sola çevirseniz her yanınızda olmaya başlıyor şaşırıyorsunuz ve her şey bir anda gelişir gibi olurken araya bir mesaf koymak gerekiyor ama istenmeden konulduğu belli şimdi bu durumda yapacak şey ne ya üstüne fazla düşeceksin kaybetmeyi bekleyeceksin yada hiç sallamayacaksın sadece merhaba diyeceksin geçeceksin o zaman o düşünecek neden böyle diye...

Zaman yine karşıma çıktı bugünlerde bir şey olsa bir şey söylense cevap istesem hemen zaman deniyor zamanı gelince deniyor nedense marketci bile zamanla olacak bu işler diyor.

Neden insanlar zamana bu kadar bağlı hayatımız zamansız yaşanmaz mı?
Yaşarsak neleri kaybederiz ?
Yoksa kazanır mıyız?

Keşke herkes zaman için 3 kelime yazsa görsek zaman herkes için nasıl kelimeler ifade ediyor. Benim için ;

Kazanmak
Kaybetmek
Mutluluk

işte böyle zaman bitiş aşk hepsi var bu yazıda bir şey eksik gibi dursada onuda siz düşünüp yorumlayın...

Hayat beni unutsada sen unutma adını unutacak kadar... ben kaybettim ve unuttum seni...

Neyse sonuç bölümünede mutluluğu yazayım cidden mutluyum ve huzurluyum bugünlerde ben istemeden ben düşünmeden her şey yolunda her şey süperimsi ve en önemliside O ...

İşte bir yazının sonuna nokta koyma zamanı geldi her gün neşeli olup hüzne koşmaktansa her gün hüzne koşup neşeli olmayı temenni ederim...

Mutsuzluk içinde saklı aynı ateşli aşkın sönmesi gibi... (Bu Cümle eski bir arkadaşa gitsin )

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.09.2008 - 11:02

#368 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 20.09.2008 - 09:59

Artık bakışlarda ki nefes alışlar duruldu , düşünceler değişiyor belkide her şey havadandır yaz bitti gibi dururken çıkan güneşin ertesi soğuk ve yağmurlu bir hava insanın içini korkutan bir rüzgar sonuç ne sadece dertlerin bittiğini düşünememe...

Şarkılar artık bir anlamlı oldu şeker tadında kahve kıvamında zevk veriyor bazıları ise hüzün tadında çay gibi

Bazı sorular soruyorum kendime ve hepsinin cevabını vermeye korkuyorum neden bu tür sorular aklıma geliyor bende bilmiyorum neden bazı şeyleri yakalamışken gitmesine izin veririlir ki yada elinde olmasada neden gitmek ister insan.

Bilmiyorum ...Bilmiyorum...

Bazı soruları sormuyorum artık kendime çünkü sorunun cevabı sorunun içinde gizli duruyor...

Ne hakkın var ki her şeyi sorup her şeyin cevabını almaya.

Böyle mutlu ol bir hayaldi de yine mutlu ol...

Zaten mutluyum her şey yolunda her şey hızlı ve güzel gidiyor...

Şimdilik bir duruşun içindeyiz ya hızlıca gidecek yada durup zamanı yaşayacak... yaşatacak hayat bize...

Çok zormuş hayatı yaşamak diyenler var ama hayat çok basit ve acımasız değil...
Mutluluk tadında aşk hormonu hayatı yaşamak diye bir cümle duymuştum ama inanmamıştım inanamamıştım...

İşte öyle hayat her şeye rağmen güzel demek yazıya son nokta koymaktır.

Hayat güzel...
Benimle
Seninle
Onunla
Onlarla...

#369 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 24.09.2008 - 22:38

Uykusuzluğun verdiği bir yorgunluğun içinde neşeli ve mutlu takılmak güzel bir şeymiş.Bugün Paranoyak kelimesine taktım neler insanda paranoyaklık yaratır.

Sevmek mi ?
Korkmak mı ?
Kıskanmak mı?
Düşünmek mi?
Sabırsız olmak mı ?

Sonra acaba benim bu yaptığımda mı bir paranoyaklık diye içim içimi yedi sonrada dedim salla yusuf ama bugünlerde etrafıam bakıyorum insanlar bir şeyi yapmak istemediklerinde hemen salla gitsin önemli değil diyor.

Nereye kadar bazı şeyler sallana bilir vurdumduymazlığa alışırsak ne olacak, toplumun içine düştüğü bu sıkıntı ve salla gitsin havasının nedeni ne acaba

Bazen bir olayın içinde olmamak yada olan bir olayda hiç rol almamak gerçekten güzelmiş çünkü kafan rahat oluyor herkes bir birini yiyor sonuç ne insanların bir birini üzmesi kötü konuşması neyse bende herkes gibi yapacağım salla gitsin *zong

Bir şiir yazmak için çabalıyorum kendimi her şey olacak şirin içinde ama aşk olmayacak nedense yazamıyorum sanırım aşkın içinde olmadığı şiirleri iyi bulmuyorum yada başka bir nedeni var mı bilmiyorum belkide vardır.

Şimdilik biraz durgun ve sessiz duruyorum bayram sonuna daha enerjik olup eskiye hızlı bir dönüş yapmayı düşünüyorum.

Düşünmek güzel
Düşündürtmek güzel
Hayat güzel
Sen güzel
Ben güzel
eee ne o zaman kısaca her şey güzel *gla

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 24.09.2008 - 22:51

#370 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 28.09.2008 - 01:10

Şimdi biraz geçmişe dönüp ve o geçmişte bıraktığım bir kaç şeyi kontrol etmek istiyorum bakalım yerindeler mi ? Yoksa hala inatla orda beklemekten vazgeçip yeni bir soluk mu getirdiler hayatlarına.

Şimdi soruyorum
Orda mısınız?
Beni bekliyor musunuz?
Kaldığımız yerden devam etmeye var mısınız?

Yoksanız bile sadece o mutsuz hayatınızdan mutlu hayata geçiş için ses verin yada vermeyin siz öyle kalın ben geleceğe bakayım neleri nerede ne kadar yaşatabiliyorum onlarla avunayım avunmak güzel kelime avutabilmek o da güzel kelime geçmişle avunmak geleceği avutmak mı yada tam tersinle hem avunup hemde avunmak mı ?

Gece gece düşündüğüme bak sanki seçim benim değilmiş gibi evet evet
seçim benim istediğimi seçerim istediğimle eğlenirim istediğimle ağlar istediğimle gülerim vb...

Biraz ayrılık biraz hüzün biraz neşe ve birazda benden size kalanları bırakıyorum

sakın değer bilmeyenlerden olmayın değerini verin her şeyin, her zaman azda olsa çokta olsa hayatın bir değeri ver aynı aşka verilen sonu olmayan değer gibi...

Bahçeme dönüğyorum güzel güller kesmeye
Belki bir gün sana veririm belkide vermem güller bahçelerde güzeldir bir kere kesilmeye görsünler solar kül olurlar

Aynı sen gibi aynı o gibi aynı onlar gibi...

Sen lalerde seçimini kıl solsalarda eğilmezler ...

#371 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 02.10.2008 - 21:04

Bugün her şey bir değişik geldi, saat bile sanki yeniden başlıyor gibi... umutlar yerinde durmuyor ,mutluluklar derinden değil... büyük şekilde yaşatıyor sevinçleri bilmiyorum neden böyle oluyor zaman her şeyi çözer dedikleri acaba bu mu ?

Bilmiyorum ki aslında işin açıkcası bilmek istemiyorum bazı şeyler gizemiyle güzel yeterki saflık ve sadelik yok olmasın onlar yok olursa gerek yok bazı şeyleri görmeye yaşamaya...

Bana içimden geçenlerle yaşamasını öğreten kişi bugün bir cümle daha kurdu dedi ki sakın ama sakın her şeyi bir yana bırakıp tek şeye odaklanma hayatı tümüyle yaşa ve tümüyle bitir...

Bir can var ortada onu yaşatacak güzeleştirecek ona hayat verecek onunla neşelenecek belkide onunla sonsuza kadar mutlu olacak... bilinmiyor ki hayat bu dün var olan bugün yok işte o yüzden etrafındaki değişimleri sabitlemeye çalışma sadece etrafındaki fikirlere sabitlen bu yeter sana...

Şimdi bu mesajı yazarken aklıma çok eski bir sevdiğim geldi neden artık eskisi gibi görüşmüyoruz yada çok mu geç her şey için düşünüyorum.

Bilmiyorum benim açımdan hiç bir şey için geç değil ama o ne der bilemem aslında o bişe demezde neyse bu kadar yeter.

Hayat güzelliklerle yaşamasını bilene güzelmiş denen cümlede hayat olup yaşayanlara umut olmak isteyen olmayı tercih etmek isterdim.

Bu yusuf uslanmaz uslandıracak bir şey var ama ona da zaman var az kaldı...

Ördü kader ağlarını...

Öyle bir cümlede gelmeni istiyorum ki sadece o cümlede sen ve ben olalım

iyi düşün ve öyle cümle kur...

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 02.10.2008 - 21:08

#372 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 06.10.2008 - 00:55

Seninle yine karşılaştık mı? yine eskisi gibimi konuştuk, gidiyorum dediğinde ki neşen yerinde değil mi ?
Peki umutlarına ne oldu? şimdi her şey hüsran mı? beni neden bu kadar düşünüyorsun?
Çok mu soru sordum?

Yukarıda ki gibi başlayan bir yazıdan ne anlam çıkartmalı diye düşünürken sonra kendime dedim ki boşver her şey yazılıp çiziliyor sadece zamanı geri getiremiyorsun o yüzden hayata koca bir çizgi çek yeniden başla yaşamayı peki yapılan onca iyilik ne olacak yada yapılan onca kötülük?

Salla gitsin hayat her şeyiyle güzel geçiyor ve yaşanıyor sen istesende istemesende herkes seviyor seviliyor.

Bugünlerde aşka taktım neden herkes aşkı yaşamadan yaşadım havasına bürünüyorl?
Birini sevmek bu kadar kolay mı ?
Seni seviyorum cümlesinde ki seni ve seviyorum kelimeleri birleşince hayatın sonunun geldiğinin farkında mı herkes?
Bir insan tüm yaşamı boyunca tek birini seve bilir mi ?
Yaşam sorunlara soru sorarak çözüm bulan bir yok oluş mu ?

Bu gece hep sorular sordum peki bir soruyada cevap vererek yazı mı noktalıyorum.

Yusuf mutlusu musun?
Çok mutluyum...

İyi geceler <_<

#373 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 07.10.2008 - 22:22

Bir gülle yürüdüm ona doğru ama düşündüm neden bu gülü ona vereceğim aşk için mi ? bilmiyorum nedense bugünlerde aşka uzağım belkide çok yakınımda diyedir...

Bilmediğim her yolu denedi belkide ben çok eskıde kaldım bilmiyorum...

Bu gece cidden hiç bir şey bilmiyorum yarın sabah kalkıncada artık yeni bir hayat, yeni bir sayfa açıyorum kendime her şeyi yeniden yazacağım bildiklerimi unutacağım.

Artık bende sildim kendi yaşadıklarımı neden sildim acaba bilmiyorum

cidden bilmiyorum neden böyle oldum neden böyle olmak istedim yada neden böyle bilmiyorum kelimesini kullanmak istedim.

Şimdi bir soru sormak istesem hangi soruyu kime ne için sormama gerektiğini sorardım.

sen gizli özne nedir bilir misin sözde öznede vardır ama sen gerçek öznenin değerini bilir misin ?

İşte ben bilmiyorum

yusuf bugün bilmiyor nereye çekerlerse oraya gidecek gibiyim.

en iyisi bilmiyorumu uzatmayayım böyle kalsın.

bilmiyorum
bilmiyorumm
bilmiyorummm
bilmiyorummmm

Bu yazıya şimdi neden nokta koyduğumuda bilmiyorum.

şarkıda ki söz gibi uğruna neler harcadım bilmiyorum...

soj noktadan önceki virgülü neden koydum onuda bilmiyorum.

iyi geceler dileyeceğim ama neden iyi geceler dilediğimide bilmiyorum

bu gece bilmemekteyim... :)

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 07.10.2008 - 22:22

#374 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 17.10.2008 - 11:32

Uzun zamandan sonra yine birikti içimde bir şeyler ama 3 gündür nedense tek bir konuyu düşünüyorum ve dün gece kararımı verdim bu işte son nokta koymalıyım çünkü bazen susmak ve kabullenmek gereklidir artık sadece bakıp ve günün dolması için konuşacağım belkide üstüne gitsem olacaktı bazı şeyler...

Neyse gelen giden derken bir ortada kaldı yine bu zaman hızlı geçer oldu bugünlerde her daim sona yakalanma çabasındayken şimdi durmadan sonsuza gitme hissi belirdi içimde...

Bir şarkı bir şiir belkide bir film gibiydi senaryo belli benden ve ondan sonrası karanlık bir zaman tüneli.

Başrollerde ben yan oyuncu olarakda zaman ve sonsuzluk var diğer oyuncuları saymıyorum onlar günlük işlevsel hareketlerine devam ediyorlar.

Benden geçmek kolay değil feryat eder ateş sözlerime...
Yayılır nefesim çiçeklere...

vedalar doğru değil sevgiler yalan değil...
koşarım ben sensizliğe bu son bakışta gitmek hiç mümkün değil...

ne güzel değil mi ?
İstiyorsun ve sonrasında olmadı deyip gidiyorsun açık kalan her yeri kapatıyorsun
gözlerinle başlayan şeyi dudaklarında bitiriyorsun...

Aşk senin onu ne kadar sevdiğini gösteremediğin zamanda onun sana sımsıkı bağlanmasıymış...

bazen soyunmadanda her yerin gözüke bilir bazende kapalı olsanda her yanın açık olabilir

yeter ki beyninde başlasın kalbinde değil...

vedalar doğru değil... sevgiler yalan değil koşarım ben bensizliğe ağlarım yağmur düşürür gözlerim...

bu da böyle geldi geçti her şey rağmen güzeldi ...

#375 pennywise

pennywise

Buranın müptelasıdır

• Üyeler
  • 3.435 Mesaj

Gönderim zamanı 17.10.2008 - 11:39

bazen soyunmadanda her yerin gözüke bilir bazende kapalı olsanda her yanın açık olabilir

bazen de çırılçıplak bile olsan keşke giyinik olsan diye içimden geçiririm. *gla

b.k edip kaçtım *gla
seher vakti kurşun sıktım görümceme

#376 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 17.10.2008 - 11:41

Her zaman ki gibisin alıştık sana b.k edip gidersin arkanda ne olacak diye bakmadan neyse

sen çıplak olsanda kimse bakmaz merak etme *gla

#377 pennywise

pennywise

Buranın müptelasıdır

• Üyeler
  • 3.435 Mesaj

Gönderim zamanı 17.10.2008 - 11:47

ne çoğul konuşuyosun be.

ikisi de aynı şeylerdi yazdıklarının bi bulaşiim dedim.
bırak tamam müdahale etme ya,tamam bırak...
seher vakti kurşun sıktım görümceme

#378 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 17.10.2008 - 12:19

Link: Gönderilen Resim

#379 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 22.10.2008 - 10:20

Yavaş yavaş uzaktan gelen ses yaklaşmaya başladı artık çok yakına geldi sanki karşımda belkide yanımdadır bilmiyorum hissedemiyorum , belkide geldi yaklaştı ve gitti nasıl anlayacağım diye düşünüyorum ama kaçırdım farkındayım neyse gitsin bakalım belki geri gelir.

Fırtınaya yakalandım bu sefer zor atlatacağım gibi duruyor ama geçecek biliyorum ve kendime zaman vermek istiyorum biraz dinlenmek düşünmek...

Her şeyin ortasına atıldığım farkına geçde olsa vardım tek bir dileğim var şubat ayına kadar bazı şeyleri toparlamak ve kaybettiğim gücü geri elde etmek.

Bir gerçeği bana o gösterdi
Hayatın ne kadar zor olduğunu ama kolaylaştırmanında ne kadar basit olduğunu o gösterdi.

Bir kez olsun beni kırmadı bir kez olsun bana neden böyle demedi belkide diyecekti ama şartlarımız çok farklı diye durduğundan eminim bugün kendisiyle konuşacağım bakalım neler diyecek ama bir yandan da onu kaybetmekten korkuyorum...

İlk defa korkuyorum aşktan
İlk defa korkuyorum birini kaybetmekten
İlkleri yaşıyorum o yüzden nereden ne gelirse şaşırmıyorum sadece düşünüyorum

Bugün artık hiç bir şey dün gibi olmayacak ve hiç bir şey geçmişi hatırlatmayacak.
Her şey yeni ve güzel başlayacak.

Umutlanıyorum umutlandırıyorum ama hüzünlenmiyorum ve hüzünlendirmiyorum.

O yüzden bu video çok anlamlı gelecek bazen kısa süreliğine gitmek gerekebilir.

Aşkın yanına koydum kendimi bir yanımız sağ bir yanımız sol ama biz sadece yüz yüze bakabiliyoruz.

İşte aşkın örneğini yaşıyorum...

#380 Minnie

Minnie

Ve Güldüm Geçtim...

• Üyeler
  • 1.156 Mesaj

Gönderim zamanı 22.10.2008 - 12:05

süper.. nefis