Ysf sen de bittin olum lightsın olum
Gönderim zamanı 09.06.2008 - 14:11
Bakalım nasıl olacak neler diyecek ben ona neler diyeceğim ve sonra hayat yeniden devam edecek...
Çok mutluyum ,çOk huzurluyum neşe doluyorum stress ve dertler bitti gibi gibi...
Şarkın en başında ki nakarat gibi oldum ben söylendikçe istenen istendikçe uzaktan izleyen aşk gibi yani...
Aşık mı oldum nedir ? belkide olmuşumdur söylemem ama çünkü kendime bile söylemiyorum söyleyemiyorum nazar değmesin istiyorum...
Şimdi zaman geçiyor hayat geçiyor beyin büyüyor vücut gelişiyor her şey oluyor bitiyor peki neden hala insanlar eskilerde kalmak istiyor neden eskilerde mutlu olmaya çalışıyor yenilik ve yeniler neden ürkütüyor yada hayatı oyun gibimi yaşıyor insanlar...
Yağmur düştü bu şehire güneş tuttu ellerimi yıldızlar adımı yazdı yusuf diye ama artık yanımada bir isim yazsınlar yada ben yazayım yazayım mı yok yok yazmam böyle iyiyiz biz onunla yazmadan çizmeden devam ediyoruz...
Sanki hayatımda biri varmış gibi yazdım keşke olsa olacak ve oldu gibi bir şey sadece karşılıklı söylemedik gözlerimiz anlattı dudaklarımız dokundu nefeslerimiz bir birimizi kesti...
Devam yusuf devam aşık olacaksın aşkı yaşayacaksın mutluluk denen hayatın en güzel meyvesini tadacaksın sonunda hüsranda olsa sen her daim mutlu olacaksın...
Devam et o yolda bu sefer o yol doğru yol çizgisi ve dönüşleri belli...
Yorgunum daha sonra uzunca yazacağım ankarada neler yaptığımı yaptığımı değil yaptıklarımızı...
Her şey çok güzeldi teşekkürler...
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 10.06.2008 - 08:39
Bir şehir beni bu kadar kendine bağlamaz bir şehir beni bu kadar etkilemez olan nefretimi sevgiye dönüştürmez nasıl döndüm ben ordan neyse 2 hafta sonra yine oradayım bu sefer uzun zaman geçireceğiz...
Bir gül yaprağı gibi...
Çok narin ve çok güzel bakışlı...
Gerçekten daha gerçek...
Şimdi haykırmak istemiyorum sonunu görüyorum ve bekliyorum...
Ysf+aşk=O
O+ysf=Aşk
Aşk+O=Ysf
Her şey güzel de "O" kim ?
bende bilmiyorum biliyorumda söylemiyorum...
Hayatta her şey kısmet güzellikler barındırırsan kalbinde her daim sen kazanırsın...
Sabah sabah bu kadar yeterli günün ilerleyen saatlerinle bir şiirle geleceğim...
Gönderim zamanı 11.06.2008 - 18:38
Artık biraz kaybolma zamanı geliyor dinlenmek ve İkinci Ankara fethine güç depolamam gerekli...
Çünkü Beni orada bekleyen güzel şeyler var...
Güneş gibi sıcak yağmur kadar ıslak gönlümün daim neşelenmesi için bir sebep ararken işte o sebeplerden bazıları çıkıyor karşıma...
Bugünler şanslı günler yusufum sabret ve bekle güzellikler seni bulacak...
Gönderim zamanı 12.06.2008 - 23:38
Bana söz ver aşk
söz ver sakın kanma aldanma aldatma...
Bitmek için bekleme istediğin yerde bırak git ki değerin anlaşılsın çekip gitmek çok kolay geride bıraktıklarını bilmek değerli görmek çok güzel ama bir yere kadar çünkü her şey çok çabuk değişiyor...
Aşk neden hep benimle nedensiz gibi bir şey...
İstiyor muyum?
İstemiyor muyum?
Yok yok şimdlik kalsın...
Derinliklere yazdım seni ve kendimi şimdilik susuyorum belki bir gün geleceksin diye...
Çarşambayı atlattık çok güzel geldi geçti neşeliydi çok özlemişiz haftaya yine buluşacağız bakalım orda neler konuşacağız söyleyemediklerimizi nasıl dile getireceğiz sanki iki yabancı gibiydik...
Bu gece çok güzel uyuyacağım vicdanımla yüzleştim ve haklı olduğumu anladım...
Gerisi bir hiç koca bir boşlukmuş...
Sevmek için artık gün saymaya gerek yok yusuf ne zaman sevecek diye gün içinde gün saysın...
Hadi iyi geceler...
Gönderim zamanı 13.06.2008 - 20:36
Beraber mi karar verelim yoksa ben mi karar vereyim tabi ki her zaman ki gibi ben ne dersem o olur tavrını hiç benimsemiş biri olarak herkesin istediği olsun demek isterdim ama gördüğüm kadarıyla öyle olmayacak herkes kendince uçmaya başlamış önce yürümeyi öğrenilmeli sonra koşmayı ve sonrasında -mek -mak lı cümleler kullanılmalı diye düşünüyorum.
Dünya çok garip değil mi ? Grip yaşayan o anlaır konuşan ben bilen bana anlatılanları düşünen yine benken şimdi nasıl olduda değişti her şey hayret düşünüyorum yok yok ona o fırsatı verecektim vazgeçtim çünkü hala devam ediyor düzelecek gibide değil acaba hiç mi düşünmüyor neden yusuf bu şekilde bir şey düşünüyor neden ama neden...
İşte bilmeden sormadan kendince hesaplar yaparak her iki tarafada gülücükler saçarak mutlu son olmuyor olamıyor o yüzden nefret düzeyine geldim belki bende hata neden hala o konuları düşünüyorum nasıl olsa eskiye dönüş yaşadı ve halada yaşıyor bakalım yarın ben evlendim derse hiç şaşmam çünkü hayatı tiyatro piyesi gibi hızlı şekilde yaşıyor ve yaşamaya devam ediyor.
Kafasını vurduğu zaman bir yere o zaman anlayacak eee tabi ki kimler olur yanında kimler olmaz o kendinin bileceği iş.
Bu bölümün senaryosu nedir hangi oyunu oynayacaksınız ona göre alkışlamayı düşüyorumda...
Neyse buraya bir çizik koyayım birazda başka konulara değineyim haftaya cuma yine Ankaradayım bu sefer kısada kalabilirim uzunda kalabilirim tam belli değil Ankamalla geçen gittiğimde hep önündeydim içeri girme fırsatım olmadı ama bu sefer içine girmek hatta sinemayada uğramayı düşünüyorum zaman kalırsada d&r gezeceğim ordan almam gereken kitaplar var.
Şimdilik hayat böyle hızlı ve güzel geçiyor Başkentde beni bekeleyen güzelliklerle daha da mutlu olacağım.Bekle beni geliyorum...
Yüreğin varsa gerçekleri önüne koy ve miden doymazsa her zaman yaptığın gibi oyunlarına devam et ve onları ye... atlar kadar güçlü onlar kadar asil ol...
Gönderim zamanı 14.06.2008 - 09:57
Seviyorum, seviyoruz ,seviliyoruz...
Aşk denilen bu resimde durur musun? benimle birlikte yoksa sende dayanamazsın gider misin başka ellere...
Bu Şarkı anlatıyor her şeyi...
Teklifini düşüneceğim sende düşün ama içinden geçenleri söyle kalırsa yazık olur...
Gönderim zamanı 17.06.2008 - 19:58
Bir masalı yaşamak istiyorum
Bir şarkı yazmak istiyorum
Bir ön söz gibi dertlerimi anlatmak istiyorum
Benimle beraber mutlu yaşayacak birini hayatımda istiyorum
Çok şey mi istiyorum?
-Bilmiyorum belkide çok ama bana göre az ve kolayca elde edebileceğim şeyleri istiyorum inş. ederim...
Bu cuma yine Ankaradayım zaman çok daraldı bilmiyorum ne olacak ne olabilir ne olmalı kaderde varsa her şeyin hayırlısı olur.
Ankaradan hemen dönmeliyim burda bitirmem gereken işler var
Offf offf offffff işte öyle çok sıkıldım ben ya
Artık daha neşeli geçsin günlerim daha dolu dolu yaşayayım...
-Az kaldı gelecek o günler...
Aşağıda'ki şarkı ve video çok güzel ve anlamlı...
Gönderim zamanı 18.06.2008 - 18:05
anlamadım ben
kutsi oyunculuğu gibi şarkı söleseydi hiç satmazdı
eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim
Gönderim zamanı 18.06.2008 - 21:23
Aslında klipten çok şarkının sözlerinde anlam yüklü...
Hani ferhat ile şirin
Kerem ile aslı
Yusuf ile Züleyha vb.. gibi bir şey o şarkı
Dinledikçe ısıtır dinledikçe anlamlaşır klibe gelince eski bir hikayenin yeniden yeşermesi anlatılmış...
Aşkın gururu olur mu? Bitti Derken
Seven unutur mu?
Son sözler nereye kadar söylenir nerede biter?
Anlata bildim mi ? Bitti derken
Gönderim zamanı 18.06.2008 - 21:28
eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim
Gönderim zamanı 22.06.2008 - 20:14
Şimdi bir sezen aksu şarkısı aklıma geldi belalım çok seviyorum bu şarkıyı dinlendiriyor neşelendiriyor bazende üzüyor.
Aşk ve mutluluk bir düğmeyi dikmekten bile basitmiş...
Sasece seviyorum demek yetiyormuş gözlerine bakmadan elini tutmadan dudaklarına yaklaşmadan oluyormuş her şey söyleniyormuş.
Bir masal istiyorum yada bir masal konu olmak istiyorum yazmak yazdıklarımla devam etmek sonrasında son noktayı koymak istiyorum.
içimde söylemek istediğin çok şey var şimdi susuyorum susturuyorum ve sustum...
Köprü misali aşk gibiyim...
Gönderim zamanı 25.06.2008 - 09:48
Sonrasında masal başlıyor düşler rüya oluyor sonra yoruluyorsun ki o sıra terlemişsin ama bu terleme öyle böyle değil güzel bir terleme...
Çekilecek gibi aşk değil
Bu gönül her şeye aç değil
Doyuracak mı ? Bilen yok...
işte bu şarkı sözü gibi hayat...
Şimdi bir göz kararı bakışın ortasında bekleyen sen ve seni o kadar mutlu eden bir ''o'' ama sonucunda bir yok oluşun olacağını bilmek ve susmak en güzeli
Yusuf gelip geçiyorsun bakalım nerede duracaksın sıçramakda bir kez nasip olurmuş insana bakalım ne zaman olacak senin için...
Şimdi artık susmanın zaman geliyor ve bu şarkı yine her şeyi anlatıyor
Bir fasılın son gecesinde seni bekliyorum seni bir kez daha öpüyorum ve doyamıyorum...
Seni sevdiğimi unut kimse bilmesin...
Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 27.12.2008 - 19:51
Gönderim zamanı 02.07.2008 - 11:01
Bugünlerim bir boşlukta yine bir o yana bir bu yana gidiyorum zaman öyle bir geçiyor ki diyorum sanki ben bu anı çok önceleri yaşadım diye sonra diyorum boşver keyfine bak devam et güne ama gün o kadar acımasız ki tam istediklerimi yapacağım derken by by diyor...
Kalbime çelmeler takıyorum düşürüyorum sonra yerinden kaldırıyorum ama yine aynı tas aynı hamam terleyen sadece kalp atmayan bir aşk var gibi yada atacak mı ? bilmiyorum bilmek istemiyorum bir oyun gibi her şey az kaldı gibime geliyor bitti diyeceğim bitecek mi ? bitmeli mi ? onuda bilmiyorum gurur her şeyin rüzgarı gibi aldı başını gitti...
Sensiz olamam yaşayamam ki bu cümleyi çok duydum ama bu cümleyi hiç yaşamadım...
Zaman geçecek her şeyi düzeltecek alacak benden bir kaç şeyi ama çok ilerde geri verecek...
İşte böyle yusuf her şey geldi geçiyor...
Gönderim zamanı 15.07.2008 - 12:40
Değişti her şey bir anda bir fasılda bilmiyorum nasıl eskiye döneceğim nasıl bu hayatın tadını tekrar yaşayacağım...
Çok güzel günlerdi anlatılmaz derecesinden bir ısırık tatlı dilimin verdiği tadı verdi devamını yemek için sabırsızlıkla bekletti işte benim yaşadığım da öyle bir şey...
Anlatılmaz anlatamam bu kadar iyi niyetli insanlarla tanışmamıştım böyle insanlarda var dedirtiler...
Evet yusuf aç gözlerini aç neredesin kiminlesin bak sonrasında Hande Yener'den KAZANAMADIK şarkısını dinle...
Senin derdine dert ekleyenlere değil dertlerinden dertleri çözenlere el uzat...
Yaşamı hayat'dan ayıran çizgiyi değil yaşamın ta kendisini sil gitsin çünkü silmeden yeniden başlayamazsın...
Başlayamazsın...
Başlatamazsın...
Yaşatamazsın...
Göz yaşlarını gece silmeden
Ellerim ellerini her teninde hissetmeden
Gitmemi beklemeden
Öptün sende o dudaktan
Şimdi neden soruyorsun
Aşk nerede kiminle diye
Olmak istemeden
Olmayanı bulamazsın...
Anlamlıdan anlamısızı arıyorum...
Görünmez Aşk Aynada...
Gönderim zamanı 16.07.2008 - 16:11
Bilmiyorum ne oldu yine bana neden bu kadar karamsarlığa büründüm bilmiyorum.Bir ağacın dalı gibi biri geldi kırdı beni sonunu düşünmeden kırdı ve gitti... arkasına bile bakmadı baktırmadı çekti gitti...
Kavuşmayı özletti belkide ben kendimi özledim dinlemeyi konuşmayı kendimce şarkı söylemeyi çok şeyi özledim seni bile özledim seni...
Geçtim dün geceden bugüne daldım yine yok belkide ben ona gitmeliyim evet gitmeliyim yaşamalıyız yarım kalanları söylemeyiz son kez de olsa sevdiğimizi...
Yusuf ne oldu sana derken bittiğini farkına varmadı yusuf isminin yanına yazmadı onu...
Söylemiyorum kendime bile düşün insan neden kendine söyleyemez neden anlatamaz sanki korkuyorum kendimden evet evet korkuyorum...
Ben kendime bile ihanet ettim başkasına etmişim çok mu ? çok değil çünkü bu hayat benim yaşamdan alacağım zevk ve mutluluk sadece beni bağlar ama bana bu zevki mutluluğu insanlarda yaşatamaz bunuda biliyorum...
Saçmalıyorum gözl yaşlarımı dökerek göz yaşlarımı silerek kısacası kendime yetiyorum başkası olmadan olmak istemeden yaşıyorum...
Hani bir gün başlar ve dolu dolu geçer bitmesini istemezsin bittikçe dakikalar yaklaştıkça durdurmak istersen bende seni işte o şekilde yanımda durdurmak istiyorum...
seni ama seni>>>>>>> sadece seni....
Gözden ırak olunca gönlün unuttu beni...
Sevgimiz ayrı olunca terk edip gittin beni...
Ayrılık sevgiye ilaç olur buna sabrın yok senin istemem bunu çünkü aşka ihtiyacım yok benim...
Yokuşu terlemeden çıkan inişte göz yaşı dökermiş... bu söz sanki bu anı anlatıyor...
Sanki bana o an yokmuş gibi geldi Senin gözlerine bakmadan yaşadığım o aşk dudaklarında biten o titreme bana kal diyemedin demedin dedirtmedin gözlerinle sevdin beni...
İstemem artık bunu aşka ihityacım yok benim...
Şimdi gidiyorum gelemiyorum yanına söylemiyorum söyletmiyorum aşkı sana ve kendime...
Bir kez daha çal kapımı her şeye rağmen doyasıya yaşayalım sen ben olalım kimse bilmeden kimse duymadan kimse hissetmeden sen ben olalım..
Sende ister misin ?
Söyler misin ?
Yaşatır mısın?
Bugünüm çok anlamsız kendimce anlam çıkarıyorum sakın sen çıkarma ben çünkü kalbi olmayan koca bir korkarım senin gözünde...
Vedaların bir anlamı olmalıydı aynı benim ki gibi...
Yusuf bu anlamı çok farklıdır yaşamadan yaşatmadan bilinmez gizli sayfaların baş kahramnı gibi...
Sözlerimle yaşarım cümlelerimle yaşatırım...
Ysf... >>> Bugün çok önemli bir gün...
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 16.07.2008 - 16:13
Gönderim zamanı 17.07.2008 - 10:53
Sanki ben yokmuşum sanki kalbim yokmuş gibi göz yaşlarım düşerken bile yalanmış gibi işte öyle olan bir varlığı iş bu hale düşürmüşcesine...
Saçmalık kadar saçmaladım kendimce ama kendimcede doğrular aradım her zaman...
Seni bulmak istedim seni yaşamak seni benimle yaşatmak ama olmadı olamadı olmasını istemedim...
Her şeyi ben yaptım ben yaptırdım sen ve seninle yaşadıklarım bir şey yapmadı yapamadı...
Şarkılar gibi başladım sonuna geldiğimde sesimin en zorlandığı yerde Seni seviyorum dedim... sanki sevmesini biliyormuşcasına ben sevgiden ne anlarım ki öyle değil mi ? anlamam...
eee artık bende kendime kızayım kendime bağırayım nasıl olsa bir korkağım karşımdakine bir şey diyemem değil mi ? çok yanılıyorsun çok aynı o düşündüklerini kendine anlattığın gibi...
Bu konular derinden gelen ama sığ konular açmak sonuna gitmek istemiyorum.Canım isterse devamını yazarım canım istemezse yazmam...
Şimdi yazmıyorum yazdırmıyorum okuyorum okutuyorum eğer ki içinizden geçenler varsa sizde burdan devam edin bakalım ortaya neler çıkacak...
Herkese neşeden daha neşe sevgiden daha sevgi aşktan daha bir aşk olan bir şey versin buna ne denir bunu bilmiyorum kendi tadını kendiniz çıkarır...
ysf derken de sadece yesefe demeyin ayrıntıda gizli her şey içine bak ve dokun gibisinden...
rüzgar esti artık ben son noktayo koyayım yazıma.
Sevenler ağlarmış...
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.07.2008 - 11:00
Gönderim zamanı 17.07.2008 - 17:12
Ellimden tutulmasın istiyorum gözlerim içine bakılmasnı ve güzel sözler söylenmesini istiyorum.
Çok şey mi ? istiyorum?
söyleyin bana çok şey mi ?
Kendim için ne yapabilirimi arıyorum bu hayatın gizli bir kapısı yok mu yoksa her şey ters mi gitmek zorunda nereye kadar kader deyip geçeğim nereye kadar söyler misiniz ?
Sıkıldım ben ya her gün uyanmaktan her gün gece yatmaktan her güm yanı rüyayı görmekten...
değişim sitiyorum değiştiriyorum değiştirdim...
artık negtiften pozitife gideceğim tersten yaşayacağım hayatımı arayan ve aranılan değil hiç bir şıkkını seçeceğim...
şimdilik yola çıktım belki sizin durakta dururum...
Gönderim zamanı 18.07.2008 - 11:25
Bugün çok mutluyum...
Bugün çok mutluyum...
Bugün çok mutluyum...
Bugün çok mutluyum...
Geçte olsa geldi haber geçte olsa güldü yüzüm teşekkürler ediyorum beklettin ama gerçeği gösterdin...
Bir şiir yazmak isterdim ama şimdi yazmıyorum şarkılar yeterli...
Gözlerimi kapadım hadi gel bekliyorum...
Özlemiyorum artık istiyorum düşlüyorum...
Bugün çok mutluyum yarın olmasını çok bekliyorum merak ediyorum...
Şimdilik güzel geçiyor gün bir şarkı cümlesi gibi...
Bilirim sonu yok bu aşkın sensiz geçen günlerim eriyip güze döndü yüreğim... Bu şarkıyı çok seviyorum...
Sonra devam edeceğim şimdilik nokta...
Gönderim zamanı 18.07.2008 - 16:09
Sonra yazı tura için parayı hava ya atıyorum atarken yazıyı içimden tutuyorum düşerken tura diyorum ve yazı geliyor bu değişikliğe anlam veremiyorum sonra içimden buda kader demek ki bugün kaybedeceğim diyorum...
Yola çıkıyorum yolun sonunu kafamda hesaplarken ters yola giriyorum ve macere başlıyor biz iki kişi olarak devam ediyoruz yanımda o var şaşırıyorum sen kim diyorum söylemiyor gülüyor naz yapıyor saçlarını okşuyor allahım diyorum bunu nerden karşıma çıkardın derken gözlerimi açıyorum ki bunların hepsi bir rüyaymış... Aynı dün gece gördüğüm kabus gibi...
O yüzden istdiğimi rüyamda görüyorum iyi mi kötümü bilmiyorum ama artık her rüyay girmiyorum girmek istemiyorum...
Elimi uzattığım herkes iyi niyetli olsaydı bende bu kadar acımasız olmazdım beni siz yetiştirdiğiniz kalbi temiz insanlar...
Artık ellerimi sadece yıldızlara uzatacağım tek onlara sığınacağım onlar kaysalalar bile iyilik için kayıyorlar...
Gönderim zamanı 28.07.2008 - 14:15
Sanki bu gelişin ve gidişin aynısını daha önce yaşadım...
Şimdi nerden başlasam nerden nereye getirsem cümleyi bilmiyorum bazen bilmemek çok güzel bazen gerçeklerden kaçmak çok güzel bazen anı yaşamak sanki ilerisi yokmuşcasına nefes almak...
Şimdi söyle bana bir cümlede beni , şimdi söyle bana senin kalbinde olan bir şeyi söküp attığını...
Söyleme çünkü büyük aşklar böyle bitermiş sen daha iyi bilirsin...
Binmediğim hiç bir otobüs beklemediğim hiç bir durak kalmadı bu şehirde...Gittikçe azalıyor hayat neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum...
Yollarım çıkmıyor aşka seni içimden terk ediyorum... susmaktan yoruldum...
İşte sende belki bu cümleler gibi düşünüyorsun sancılı bir kalbin ortasında bekliyorsun nedensiz...
At silip at aşkları... bitti say ki dertlerini...Sor benden ayrılırsan düşümde bir ömrü durdurursan...
İşte geldi geçti bilmeden bildirmeden yaşatmak istiyor muyum istemiyor muyum ? Bilmiyorum...
Gittikçe azalıyor hayat...
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 28.07.2008 - 14:18