İçerik değiştir

* * * * * 2 Oylar

Ysf sen de bittin olum lightsın olum

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 658 yanıt verildi

#341 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 28.07.2008 - 22:51

Çekilecek gibi aşk değil bu gönlün her şeye aç değil... işte cümle bu al bakalım tutun bu cümleye seni nerelere götürecek seni nerede bırakacak...

Yaz geldi geçiyor kimine göre yaz bitti kimine göre yeni başlıyor yaz ve yaz aşkları şair dizelerine başlarken nefes almak için pencereyi açarmış sonrasında aldığı nefesi şiirlerine aktarırken hep şunu düşünürmüş yaz aşkları temmuzda başlar temmuzda biter diye...

Aşklar başkadır bir şişeye sığmaz bir nefes kadar uzaktır...

Hayat beni neden yoruyorsun madem çok günah oyunu sen bozuyorsun bu şarkıyı tuttum bu gece çok güzel ve çok anlamlı...

Can üzülür buna taş değil...çekilecek aşk değil bu gönül her şeye aç değil...

Şimdi aynaya koş ve bak sadece dudakların yanındaki çizgilere bak sonra gözlerine doğru yavaşca bak sakın hızlıca bakıp geçme orda bir tarih yatıyor...

işte öyle derken böyle olduk...

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...

#342 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 31.07.2008 - 10:56

Tatminsizlik çok kötü bir şeymiş kin tutmak veya kinleri bir yerde bırakmak daha kötü bir şeymiş peki üçüncü bir kötüden bahsedecem insanların boşuna günahını almak işte bu en kötüsü...

Hayat denen 3 günlük dünyada gelip geçiyor her şey hadi beni geçen 1 dk öncesine geri kim götürebilir kim beni bebeklik halime götüre bilir gün geçtikçe yaşamın sonuna geliyoruz belki başında gibi görünsekte sonuna çok yaklaştık.

İyi anılmak veya kötü anılmak ne getirecek veya neler götürecek onuda ilerde göreceğiz en sevmediğim cümle ''zamanla görürsün'' bu zaman neden böyle yapıyor hep acı gibi duruyor ama artık ben mutlu olmak istiyorum diyeceğimde zaten mutluyum mutlu olmalıyım...

Kaç kez kızdım kendime kaç kez el uzattım yanlışlara ama sonuç ne sonuç yine hüsran demek ki bende hata var saçların ters tarafa yatıyor olmalı...

Şimdi son sözlerden çıkacak kelimlere anlam bağlamış bir hayatın ortasında durup düşünmeye çalışan bir ben veya bana her şeyi gösterecek bir sen lazım...

İşte her şey böyle gelip geçiyor...

Sakın günlerini zamanını kısacası her şeyini boşa harcama yaptığın hatalarını elbet bir affedilecek yanın olduğunu düşün...

Yusuf bu yazıdan ders çıkar oldu mu ?

Haydi yavaş yavaş yazıma nokta koyuyorum anlaşılır sözcükler seçmeye çalıştım.

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 31.07.2008 - 11:00

#343 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 03.08.2008 - 10:38

Yazarım hayatı kafama göre herkese bir yer veririm ama istediğimde o yeri geri alırım bu hayat benim yaşayacaksam tercihlerimi ben seçmeliyim diye düşünüyorum neyse böyle ilginç bir girişte nerden aklıma geldi bilmiyorum.

Dün çok güzel bir gün geçirdim imkansız dediğim bir şeyi gerçekte çok basit olduğunu fark ettim ama çok güzeldi değişmiş ama masumluğunu kaybetmemişti...

Güzel sohbetin yanında kahve falı ve çıkan benim için güzelliklerdi.

Hayatıma yeniden bir giriş yapılacak gibi duruyor ama iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum yada çok seslilik olacak gibi zor işler bunlar yusufum der gibi kalbim...

Dizelerden şiirlere derken bir şarkı gibi oldu...Masalın içine cidden saklanırmış aşk ya masal oluyorsun yada aşk olay bu kadar basit şimdi seçme zamanı masal mı aşk mı ?

Ben kalbimi seçiyorum ve kilitliyorum bu kadar basit...

Ayrılmam gözlerinden giderken bakamam öptüğüm o dudaklara serpe serilmişcesine bana doğru gelen bedenine dokunamam...

Öfkem artık en büyük dostummuş onu anladım ama yenilmeyeceğim öfkelerime onlarla yaşayacağım...

Artık ... olsun.

#344 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 03.08.2008 - 19:52

Bugün bir şeyi fark ettim ardımda çok "belkiler" bırakmışım...
Belki sevmiştir...
Belki özlemiştir...
Belki seviyordur...
Belki bitmiştir...
Belki belki...

Bugün düşündüklerim gerçek olsaydı hayatı burda sonlandırmak isterdim...

Yaşam sevincimi kimse yenemez...

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.08.2008 - 19:53

#345 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 08.08.2008 - 11:10

Şimdi ben ne yapayım bu şehire mi aşık olayım yoksa içindekine birine yoksa ben kimseyle aşkı konuşmadan yoluma devam mı edeyi offf ben neyleyim kendime karşı bir şey düşünemiyorum ne oldu neden böyle oldu derken o güzel cevap geldi geliyor ve mutlu son bekleniyor gibi bir şey oldu....Çok şeyde gördüm ondakini bu bir çekim değil bu bir tutku değil sanırım aşk bunun adı bakınca göremeden ona karşı hissedilen veya ona duyulan nefretin bile güzel gelmesi neyse artık susayım bu şarkı anlatıyor yazacaklarımı...

#346 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 08.08.2008 - 15:38

Bugünün şarkısı belkide budur kaç kez dinlediysem her zaman aklıma aynı şeyler geldi ama siliyorum artık yavaş yavaş silmeliyim artık şarkıda her şey saklı...

#347 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 09.08.2008 - 19:21

123456789 diye giden bir dizini nasıl bozabilirsin?
-Bozamazsın bozdurmazlar...

Çok zordur hayat denilen oyun nedense herkes zor diyor neden kolay diyen yok çünkü her zaman acı her zaman hüzün istiyoruz bizi artık bu tür şeyler mutlu ediyor...Mutlu olmak istemiyoruz eskiden mutlu olmaya çalıştığımız bizi mutlu eden her şey artık etmiyor tatmin olamıyoruz kısır döngüde dönüyoruz...

Lay lay lom geçiyor günler aşk ve sevgi tek çıkış yolu gözüküyor nedense herkes ilgi bekliyor ilgi göstermek yerine ilgi beklemem terazide bile eşit kiloları koymazsan dengeye gelmez bizde eşit ilgiyi gösterilim ki ilgi görelim...

Bir sayfa daha açtım hadi bakalım yazıyorum yazıyorum bitmiyor ama yazmak istemiyorum maksat sadece bu sayfayı yazdığıma kendini inandırmak veya ona inanmak...

Neyse bu seferden 987654321 diyerek devam edeyim mi ?
-Edemezsin ettirmezler...

Herkes kendinin istediklerinin olmasını istiyor kimse karşımdaki ne der demiyor diyemiyor...
Düzen değişiyor olan kime oluyor diye düşünen yok.

Neyse yusuf sende düşünme tak şapkanı bak keyfine elbet biri gelir kurtarırı mantığıyla yaşa...

14563879>>>> bu sıralamayı bozdum ama neden bozdum kendim istediğim için.

Ben istemeliyim ben yapmalıyım mutlu olmalıyım küçük şeylerlede...

Selametle...

#348 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 10.08.2008 - 22:42

Birden başladım saymaya gurura geldim durdum her şeye direndim...
Ben senden öncesine deli gibi aşık olmadım olamadım ...Aşkın bir yüzünü sende buldum senden bana anlatmanı bekledim ama anlatamadın.

Karşılıksız sevmeyi anladım beklemeden bekletmeden durmadan durdurmadan söylemeden söyletmeden gidiyor her şey son sayfayı bugün yazdım baş harflerinden güller yaptım kendime..

Sana son sözüm son vedam olacak az kaldı bekleyip görmektense sana bunu ben yaşatacağım...

Şimdi susuyorum kalbimin derinliklerine gidiyorum

sende gelmek ister misin ?

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.08.2008 - 23:03

#349 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 24.08.2008 - 01:36

Evet sona geldim yine mutlu son bu baştan başa mutlu son olacak...

Çok yoruldum bazı şeyleri unuttum yarın arkadaşımın nişanı var süper geçecek ve başka süpriz bir şey daha olacak bakalım nasıl olacaksa olacak dediyse olurmuş yapacağım derse yaparmış.

izleyip bekleyip göreceğiz neyse bu gece bu şarkı benden herkese anlam ifade etsin *böö

#350 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 26.08.2008 - 10:12

Bu sabah uyandım yüzümü yıkadım aklıma çok şey geldi belkide bir anda her şeyi bugün yapmam gerektiğini düşündüm neler yapabilirim ki kaybetmek isteyen birini neden kazanmak isteyeyim ki işte çaresizseniz çaresiz olursunuz cümlesini uygulamak gerekli bugün ve bugünden sonra

Elimi sallasam kim görür ?
İçimden seslensem duyar mısınız?
Size bir gerçekten bahsetsem doğruluğunu düşünür müsünüz?
Yalanın kaç boyutu var desem ne dersiniz?
İçimdeki kelimeler güzel şeyler desem ama bir cümlede kullanmak için değerli değiller desem...

Neden bu düşünceler diye düşünenler olabilir bende bilmiyorum ama bugün öyleyim rüzgarı olmayan fırtına gibiyim esiyorum yönüm yok inciteceğim kıracağım kimse yok...

Peki neler var ?

Onlarıda ilerleyen günlerde tek tek yazacağım öyle şeyler var ki iyiden daha iyi kötüden daha kötü sadece gözlüklerinizi hiç çıkarmayın ki iyi göresiniz...

Neyse bu şarkıyla başlayalım...

İlgili aramalar: nostalji - sezen aksu - zeki müren ( sorma ) -  sezen -  aksu -  zeki -  muren -  minik -  serce -  sanat -  gunesi -  sorma

#351 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 27.08.2008 - 15:46

1 ve 2 yanına 3'ü de aldın mı bı iş bitti derken hepsi bir anda yok oldu.

Şimdi artık tam huzur zamanı soru işaretleri bitti herkes mutlu olacağı yola gitti şimdi biraz kendimi dinleyip yaralarımı sarmalıyım mutlu olma vakti geldi ve bende artık mutluyum...

Şarkılarla günümü gün ediyorum ve bugün bu şarkıyıda herkese armağan ediyorum...

#352 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 29.08.2008 - 13:41

Ben geldim ben...
Duy sesimi gör beni anla artık...
Güneş yakıyor her yeri hava çok sıcak ve nem var aynı sen gibi bakalım geçecek deniyor bu sıcaklar yağmur yağdı geçen hafta sonu inş. bu hafta sonuda yağar ve ıslanırım.

Gelelim sana ama hangi sana diye düşünürken çokta önemsiz geldin bana artık bıraktım yaşatmıyorum düşündüğüm oldu bak yine ben ne dersem o oldu sen yok derken dediğim oldu dahasıda olacak tahmin ediyorum.

Mutlusun mutlular mutlu dan gelip geçiyor rüzgar fırtına dindi dindirildi ve bitti.
Şimdi çöllere düşüp suyu getirmeye çalışıyorsun kendince ama çöllerde su bitti o yüzden uğrşamamalı hayatın akışına kapılıp günleri yaşamalı.Arada da anı yaşamalısın ki zevkini alasın gecenin.

Artık uzun yazmak istemiyorum şarkılara verdim kendimi onlar yazıyor onlar söylüyor ben dinliyorum ve eğleniyorum.

Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.08.2008 - 13:42

#353 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 02.09.2008 - 22:09

Şimdi nerden nereye demeye kalkarsam size şubattan başlamalıyım ki o günden bugüne çok zaman geçti sular duruldu bazen yine dalgalandı sonrasında kıyıya vurdu sular...

Şimdi ise yeniden sular su olmak için harekete geçti gibi gibi...Ysf dalga olsun istiyorlar ama ben bu denize bir daha dalga olmam onlarda su olmasınlar geçti zamansızca zaman...

Bakıyorum görüyorum kendimce izliyorum nedense değişiyor her şey insanlar bile ama hata yine bende ben çok değer vermişim artık değerde yok kişide yok bıraktım bırakıldım bıraktırıldım gibisinden devamı gelen kelimeler bunlar.

Şimdi ne oldu bak benim dediğime geldin mi? Gelmedin mi yoksa devam mı edeyim böyle yok yok etmem çünkü son hareketin sana yakışmadı yakıştırılmadı yakıştırmadılar gibisinden...

Çok şey gibi gibi...
Olmayan gibi gibi bir kaç şey kaldı belki onlarda gibi gibi olmuşlardır veya olacaklardır.

Bu bir sanatda olabilir yada bir sinema ama bence artık bir rüya bu cidden öyle

Yada o böyle yaptı yada yaptırdılar yada onlardı

Aşkın ortasında kalan ve sadece yalnızlık için esen bir rüzgarın gölgesine serilmiş bir hüzün gibiymiş...

Bu şarkı çok anlamlı anlamını öğrenmek isteyen olursa anlatırım...

#354 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj

Gönderim zamanı 02.09.2008 - 22:16

ben bilmek istiyorum o şarkının ne demek neler anlatmak istedigini gibi gibi ...
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#355 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 02.09.2008 - 22:26

Bu şarkı bir aşkın varlığını ve yok olmasını anlatıyor sen istersin aşk yaşamayı ya yaşatmazlar veya sonrasında aşk biter oyunlar başlar ve sen bittiğini düşünürsün yüzüne her yerde vuran güneş gibidir aşk onsuz olmayacağını anlarsın ama artık istesende dönüş yoktur.

O seni sıkar seni bitirir sende onu bitirirsin ama hala zamanla yüz yüze gelirsin ama eskiye dönüş yoktur çıkmaz sokak olmuştur aşk ve sadece karşına geçip geçmişin anısını olarak kalacaktır gibii gibi düşünürsün ama saygısınıda kaybetmiştir...

Şimdi vefasızlık işlenmiştir o şarkıda sevginin sonsuz olduğunu hiç kimseyi böyle sevilmediğini anlatıyor sevmesini bilene sevilmek kolay gelir gibisinden düşünülmüş ve yaşamış birini anlatır.

Kısadan sonuca varmak istersen kalbimi al dedim sar dedim vur öldür demedim aşk bitti artık...

Anladın mı annem...

Artık bir şarkıda kalmak gerekirse bu şarkıda kalmak gerekli bu şarkının da bir anlamı var ama anlamını söylemiyeceğim bende ve kalbimde kalsın...

İlgili aramalar: müzik - pinhani sevmekten usanmam -  fafa -  faga -  gaga -  dddf

#356 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj

Gönderim zamanı 02.09.2008 - 22:34

anladım annem
içindeki herşeyi kaplamış aşk
ne mutlu ki sen bir aşk adamı olmuşsun
sevmekten usanmazsın Allah utandırmasın ...

ve diyorum ki
köprü misali aşk gibisin gibi gibisin gibisin :P
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#357 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 02.09.2008 - 22:36

Teşekkürler Annem.

Bu şarkıda sen ve sevdiğine gelsin yok deme anladın sen :P

#358 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 03.09.2008 - 22:00

İşte gidiyorum demek içinmiydi her şey mutlu musun yaptıklarından yada yapacaklarından düşündün mü bazı şeyleri söylerken neyse sen iki yüzlüydün değil mi yusuf yok yusuf cidden öyle diye bilecek kadar iki yüzlüydün yazık ki aynaya bakmadan söylemişsin her şeyi neyse mutluluğumu bu şekilde mutuszluğa çeviremem o yüzden sildim ve üstünü çizdim artık bittin.

Ben bugün çok mutluyum çok sevinçliyim uzun zamandır beklediğim bir haber geldi ve unutulmadığımı öğrendim çok güzel bir duygu eski anları tekrardan konuşmak ve dertleşmek inş. bir kaç güne yüz yüzede görüşeceğiz hasret bitiyor süper olacak artık hayatım ve kalbim.

Takmıyorum artık anı yaşayıp geçiyorum güzel olmasının sırrını öğreniyorum hayatın.

Hayat seni her pahasına seviyorum çünkü sevilmeyi hak ediyorsun sevdiyorsun kendini iyi ki varsın...

Bu şarkıda bazı şeyler son nokta olsun

#359 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 04.09.2008 - 12:05

Uzun zamandan sonra yine aynı şarkıyla karşılaşmak çok ilginç eski günler mi aklıma gelmeli yoksa bu yeni şarkıyla yeni şeyler mi düşüncemliyim karar veremedim ama şarkının ve hazırlanan klip çok hoşuma gitti teşekkürler...

Çok güzel ve mutlu geçecek günler geldi bakalım bu hafta sonunda neler olacak neler yaşaancak veya neler yaşanmayacak çok gizli ve sır gibi olacak aynı aşağıda dinleyeceğiniz klip ve şarkıda ki gibi.

Ucum yok bucağım yok saklımdasın ey yar yıllar geçti sönmedi ateş...

Saklımdasın diyeceğimde saklımdanda çıktın çıkartın kendini...

#360 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 08.09.2008 - 20:30

İster her insan sevmek...
Sevdirmek...
Sevindirmek...

Eğer bir düş isteyip ona aşkı anlatmak istersen sakın dudaklarını kapama ki gelip o sana hissettirsin kendini ve düşüncelerini.

Sevmekten usanmak ve usanmamak gibi bir şeyi yaşatmak kalbinde monolog bir aşkı döndürüp bakışlarında karşıya yansıtmak ve onu düşünüp yıldızların gölgesinde dans etmek sarılmak ve son kez öpecekmiş gibi onu öpmek...

Öpücüklere takıldım ben birini doyasıya öpmek ve hissetmek çok mu zor?
Sevdiğinle zaman geçirmek aşkı dansın içine sarıp yaşamak çok mu zor?
Hepsini geçtip aşk mı çok zor?

Gecelere anlam yüklemek ve her gece sonunda onsuz uyumak mı zor

Çok şey zor bu hayatta basit olan ne var gibi bir cümle kurmak istemiyorum.

Her şey çok basit en basitin olanıda aşk..

Adın Şanslı Kaldı...

Büyülü düşler sadece küçükken başına gelirmiş...

Kısacası Belki sevmekten usanmam...

Sende sizde O da onlar da kimse usanmasın...

VVYY...