Gönderim zamanı 13.10.2009 - 18:37
BEN DE ŞİKAYETÇİYİM:
sadece surete bakarak karar verenlerden. gerçek surette değil asılda.
şikayetçiyim, bana şifrenin verilmemesi ile ilgili gerçeklerin birinci elden açıklanmamasından. mor çatıdan sorumlu, senece en kıdemli yönetici hanım, neyin ne olduğunu öğrenme tevazusu göstermeden karar veriyor. neye göre karar veriyor? surete göre mi? ne yazık kı surette gerçeği aramakla yanılıyor. derdim mor çatı şifresini almak felan değil. şifre onda kalsın. derdim, birilerinin çirkef oyunları yüzünden brnim günah keçisi ilan edilmem.
soruyor musunuz hiç "neden duygusuz üyeliğini kullanmıyo da yeni bir üyelik aldı?" diye. neden acaba kahkaha diye bir üyelik yaptım? amacım milleti kandırmak olsa neden "ben duygusuzum" diye ilk zamanlardan beri sağda solda konuşayım, yazayım. ben biliyorum aynı kişinin farklı adlarla üye olmasının yasak olduğunu zaten. neden bu yasağı göze alıyorum acaba, hiç düşünüldü mü?
çeşitli şekillerde ile "duygusuz" üyeliğimi geri istediğimi farklı zamanlarda belirttim. ama kale alan olmadı. şifrem kayıp, hangi mail adresim ile aldıysam o duygusuz üyeliğimi o mail adresim de kayıp. bende değil onlar. benim irademde değil onlar. irademde olmayan duygusuz üyeliğimle ilgili bilgilerimde irademde değil, üyeliğimde olan öm'ler de orada yazılı olan bilgiler de irademde değil. hatta duygusuz üyeliğimdeki imzam da irademde değil. o imzayı ben yazmamıştım oraya. o imza da, üyeliğime iradem dışında el koyan, onu çalan adını zikretmek dahi istemediğim biri tarafından yazıldı oraya. mor çatı ile ilgili arka planda öğrendiğim suçlamaların muhatabı ben olmamalıyım. alnım ak bu konuda. anlatabiliyo muyum???
hodri meydan diyorum.
haksızlıklar çıksın ortaya!
birilerinin pisliğinin ceremesini ben çekmek istemiyorum!!!!!
............................şşşşt sessiz ol!.................................