0
Şikayetçiyim
Konuyu açan
, 07.06.2005 17:35
bu konuya 968 yanıt verildi
Gönderim zamanı 29.03.2011 - 00:52
Bana da çok teklif geldi, hiçbirine varmadım. Baktım kız çok yalvar yakar beni istiyo, geçirdim hattı Koç.net'e
Bu sabit IP olayını da çözerlerse daha bi sevip reklamlarını yapıcam kendilerinin. TTnet pahalı işte kaardeşiim
Bu sabit IP olayını da çözerlerse daha bi sevip reklamlarını yapıcam kendilerinin. TTnet pahalı işte kaardeşiim
2000 - 2010
Gönderim zamanı 29.03.2011 - 18:05
onlar özelleştirme karşıtı ablası
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...
Gönderim zamanı 12.04.2011 - 16:26
Abimin 8-10 saatlik render işini yalnızca yarım saniyelik elektrik kesintisiyle bok eden Bedaş'ın ta..
2000 - 2010
Gönderim zamanı 14.04.2011 - 11:06
Şikayetçi falan değilimde meraklardayım ben.. Haftalardır soracağım soracağım ama hep öteledim, amann sonra sorarım dedim.. Ama artık bugün dayanamadım ve anasayfadaki anlık ileti yazılan yere sorumu sordum.. Buraya da yazayım..
Muziçko adlı üyenin neden her yeni gelin üyeye ''aramıza hoşgeldin ...'' demesini çok merak ediyorum.. Gerçi demin gördüm sanırım otomatik mesajmış ama.. Olsun buna da neden ihtiyaç duyuldu..? Yönetici falan olsa onu da anlarım ama bunu anlayamadım pek..
Muziçko adlı üyenin neden her yeni gelin üyeye ''aramıza hoşgeldin ...'' demesini çok merak ediyorum.. Gerçi demin gördüm sanırım otomatik mesajmış ama.. Olsun buna da neden ihtiyaç duyuldu..? Yönetici falan olsa onu da anlarım ama bunu anlayamadım pek..
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 14.04.2011 - 19:31
niye o kadar içinde tuttunkine ben olsam ilk anda yazardım ukte olmuş içinde bahsana koccaman
açıklaması yapılmış kanımca ,ama bi izah da ben edeyim misafirperverliği severim saolsun melih de bendeki bu ışığı görmüş beğenmiş siz çıkın kerevetine sjsksls
açıklaması yapılmış kanımca ,ama bi izah da ben edeyim misafirperverliği severim saolsun melih de bendeki bu ışığı görmüş beğenmiş siz çıkın kerevetine sjsksls
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 24.08.2011 - 17:29
Bak buraya yazıyorum.Kalkarda biriniz ağustos ta Mars şöyle büyük olacakmış, yok dünya ya yakın geçecekmiş.Ay ile birlikte kocaman olup oturacaklarmış diye konu açar, mesaj yazarsanız üzerim sizi.Öyle ağlatır sokak ortasında bırakır giderim.Salya sümük bi başınıza kalırsınız kimseye de size yardım ettirmem...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 24.08.2011 - 17:38
nedenini de acıkla shy
bizi niye kısıtlıyosun de bakam : )
bizi niye kısıtlıyosun de bakam : )
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”
Gönderim zamanı 07.09.2011 - 16:38
Telsiz Kullanım Ücretinden şikayetçiyim. Bu ne lan aylık 1.1 TL geçireceklermiş nazikçe.