Ben dahil hepimiz rezil durumdayız
Hülya Avşar kendini de katarak sanat dünyasıyla ilgili günah çıkarttı: Hepimiz bitmiş vaziyetteyiz. Sanat diye bir şey kalmamış
Türkiye Veteran Tenis Şampiyonası elemelerinde rakibine yenilerek turnuvaya veda eden Hülya Avşar, karşılaşma sonrası ilginç açıklamalarda bulundu. Sanat ve şov dünyasını kastederek herşeyden sıkıldığını ve bir çıkış yolu aradığını ifade eden Avşar şöyle konuştu: “Olaylara uzaktan bakınca görme fırsatı yakaladım. Ben dahil olmak üzere herkes çok rezil durumda. Hepimiz bitmiş vaziyetteyiz. Sanat hayatı diye birşey kalmamış. Herkes yerlerde. En büyük yanlışım şimdiye kadar bu dünyadan uzakta kalmamak olmuş.”
’Hayatımı değiştireceğim’
Hayatının ekseninde değişikliğe gideceğini belirten sanatçı şunları söyledi: “O kadar sıkıcı bir haldeyiz ki magazin açısından, haberler açısından, insan ilişkileri açısından, berbat durumdayız. Bu ortamdan uzak kalmak, farklı müzik yapmak, farklı boyuta geçmek gibi bir değişimi kastediyorum. Müzik tarzım değişecek. Türkü söylemeyeceğim ama daha farklı bir şey. Hakikaten sıkıldım yaptığım meslekten, herşeyden sıkıldım. Bana şu anda hiç bir şey heyecan vermiyor.”
Vatan