selamlar o gün çıktım şuan girdim siteye bir konuyu eleştirirken o konuya vakıf olmak o konuyu bilmek gerekir içinizden bir arkadaş üniversitede tuvaletin bile reisi olur türünden iğrenç bir ifade kullandı o ifadeyi öncelikle iade ediyorum şimdi 5 parmağıınz var hepside birbirinden farklı
ama insana hizmet eder hepsininide görevi farklıdır , bizim yolumuz ilahi kelimetullah davası Allah yolu bizler 80 öncesindede Türk ırkı için can verdik bir çıkarımızmı vardı ha 80 sonrasına bakılırsa
siyasal partiler kapatılınca buna MHP de dahil
cezaevinin dışında kalam ülkücüler anap çatısı altında siyaset etmişlerdir örnek olarak çakıcı sedat peker vs. bunlar 1980 sonrası anapın şemsiyesi altında hertürlü naneyi yiyip çeksenet falan hani mafya diyorsunuzya işte ondan , o naneleri yerken ellerine bozkurt yüzüğü bozkurt kolyeleri takmışlardır kısacası bizlere fatura edilmiştir dikkat buyurursanız bizim siyasi anlayışımızda hiç birşeyi istismar etmek yoktur, şuanki hükümet ednlere bakılırsa 1980 öncesi mücahitler sonrasında mütahitler şimdi ise herşeye müsaitler vatanı satmakta dahil, ülkücü hareket hep cefa çekmiştir ben 34 yaşındayım MHP bana hiçbir zaman ekonomik getiri sağlamamıştır hep birşeyler almıştır selam ve dua ile Ülkümüz Turan OLSUN
Bu mesaj Mel G. tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 30.09.2007 - 14:09