Jump to content

Harekat Sorunu Çözmez

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9,354 posts

Posted 11.10.2007 - 21:17

AKP'nin Güneydoğulu vekilleri sınır ötesi operasyonun çözüm olmadığını savundu. Diyarbakır Milletvekili Arslan, "Bu sorunu Ankara büyüttü, yanlışlar yaptık. Terörün tuzağına düşmeyelim" dedi..

Hükümet, sınır ötesi operasyonla ilgili TBMM'den yetki almaya hazırlanırken, AK Parti'nin Güneydoğulu bölge milletvekilleri böyle bir girişimin sorunu çözmeyeceğini savundu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, önceki gece NTV'de katıldığı programda ilginç çıkışlar yaptı. Arslan, "Bölge halkımız sıcak bölgede ve ateş öncelikle o bölge insanını yakıyor. Şiddet ve teröre şiddetle mukabele etmenin sorunu çözmediğine inandığı gibi kendisinin de etkileneceğini çok iyi biliyor" dedi. "Bu sorunu bölge insanı yaratmadı. Belki de öncelikle Ankara'dan kaynaklandı" diyen Arslan şunları söyledi: "Sorunun doğru teşhisinde ve uygulanacak tedbirlerde ve çözüm önerilerinde bizim buradan yanlışlar yaptığımız kanaatindeyim ve örgütü bu manada büyüttüğümüzü düşünüyorum. Duygusal tepkilerle yaklaştığınız zaman terörün istediği tuzağa düşmüş oluruz."

'ASKER YETMEZ'

Arslan şöyle devam etti: "Soğukkanlılığımızı yitirmeden, biz illa da demokrasi demeliyiz ve özgürlüklere zarar vermeden mutlaka sivil önlemler geliştirmeliyiz. En büyük hatalarımızdan biri, sorunun çözümünü tamamen güvenlik güçlerimize havale ettik. Sorunu askere havale ederseniz, onun anladığı şey silah kullanmaktır. Tabii ki askeri müdahale gerektiğinde yapılacaktır, ama bunun sonuçlarının hesabının yapılmalı." Diğer AKP'li vekiller şunları söyledi:

* Kutbettin Arzu (Diyarbakır): Olaylara sağduyulu yaklaşmak gerekir. Sınır ötesi uzun vadede sıkıntı yaratır. Daha önce 30'a yakın operasyon yapıldı. Fayda getirmediği görüldü.

* Abdurrahman Kurt (Diyarbakır): Sınır ötesi harekât Kürt sorununu çözmez. Sadece pansuman etkisi yaratır. Türkiye'nin oraya girmesini isteyen hesapları da dikkate almalıyız.

* Abdullah Veli Seyda (Şırnak): Eğer sınır ötesi operasyon ülkenin yararına ise bunu iyi düşünmek gerekir. Yararları ve zararları iyi irdelenmeli. İyi tespit ve analiz yapılmalı.

* Yahya Akman (Şanlıurfa): Terörü bitirmek için farklı şeyler yapmak gerekir. Hükümetin izlediği politikaları doğru buluyorum.

SABAH

Edited by ihtimaller_dahilinde, 11.10.2007 - 21:18.

#2 dumrul

dumrul

Onun için takıntı haline geldik

• Üyeler
  • 1,785 posts
  • İlgi Alanları:ilgi alanım konsept

Posted 11.10.2007 - 23:10

la kardeşim neden girmeliyiz biliyormusunuz

ister çözsün ister çözmesin umurumda değil

bir ülkenin siyaseti varsa
işte bu bizim siyasetimiz canımızı yakarsanız sonrası da bu olur demek için girmeliyiz

içinde hırs var mı
siyaset dediğiniz şey nedir ki

iktidar bununla beslenmiyor mu*
Turkish Rock Legend

#3 TÜRK ARSLAN

TÜRK ARSLAN

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 40 posts

Posted 12.10.2007 - 15:18

intikam için gireceğiz,canlarını almak için gireceğiz,bu köpeklerin böyle konuşması normal...İt iti ısırmaz

#4 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11,484 posts

Posted 14.10.2007 - 14:06

Bazı şeyler için geç kalındı,önce tesbit ,sonra uygulama...Gereken mutlaka yapılmalı,Mehmetcik kısır hesaplara kurban edilmemeli....
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#5 Canan

Canan

diyalog değil,monolog..

• Üyeler
  • 5,591 posts
  • İlgi Alanları:...

Posted 14.10.2007 - 23:27

Benim anlayamadığı şu;
Seçimlerden önce girelim pkk'nın kökünü kazıyalım diyen muhalefet,hatta biz iktidara gelirsek hemen gireceğiz diyen muhalefet şimdi diyo ki,
'bu işler aceleye gelmez' ::
Hayret :P
2 metre bez
2 kürek kum
var mı ötesi?

#6 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11,433 posts

Posted 15.10.2007 - 00:06

Amerika PKK'ya yardım ettiği müddetçe,ne yapılsa boş.. Şehit sayısı 10'lu rakamlarda iken,birden 100'lere çıkabilir..ALLAH korusun..Adam gibi strateji belirlemek lazım..
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#7 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16,109 posts
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Posted 15.10.2007 - 00:46

kesinlikle girilmesi gerekiyor.. belki tamamen temizlenmeyecek.. ama zamanında osman pamukoğlu paşamızın yaptığı gibi büyük bir darbe vurulacaktır..

ele geçirilen bir el bombası bir mayın vs.. her türlü silah .. bir mehmetçiğin kurtulması demektir...

siyasi itibarı şunu bunu bir yana koyuyorum.. Türkiye kimsenin uşağı değildir..

belli bir noktadan sonra Amerika ve başka ülkeler karşımıza çıkacaktır.. Terörü en başından beri destekleyen bu ülkeler görünüşte bizlerin dostudur.. en büyük ideal kürdistanı kurmak Ve Türkiye'yi bölmektir.. yıllar önce de böyleydi şimdi de böyle değişen hiç bir şey yok..

bizler kendisine yetmesini bilen Bir Milletiz...

bu harekat sorunu tamamen çözmese bile, büyük bir darbe için kesinlikle yapılması gereken bir harekattır ..

Similar Topics Collapse

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users