Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 06.10.2005 - 15:58
herkes bunalim takiliyo, nedir bu boyle. sonbaharin havasi vurdu galba. siz oyle suratinizi asip size zarar verenleri, ugradiginiz haksizligi dusunurken karsinizdaki(ler) kendi havasinda alli da güllü de olabilir. yalniz sunu farkettim ki miyav olsun gokkusagi olsun wili olsun ben olayim.. hepimiz otuzlu yaslarimiza girmisiz (girer gibi olmusuz) elde var sifir durumlarindan sanirim boyle davraniyoruz.
wili yi de kattim araya alakasi yokken ama, forumun birinde bana seni seviyorum denmesini isterdim gibi bisey yazmis. bu yuzden onun da bunalim halinde oldugunu dusundum.
ajda pekkan dinliyorum günlük (simdilik radyodan az sonra mp3 une de sahip olacam)
diyor ki ajda ablamiz : arkani dön ve çlk.. istenmiyorsun artik!
ben az once bunu hakettigini anlayabildim.
eskiden daha mi mutluyduk biz? hic boyle sorunlu yazilar okumazdik. hele ki miyav hep gülerdi. toparlanin yahu .)
Gönderim zamanı 07.10.2005 - 10:54
günlük dikkatimi çekti de gofret imzasını değiştirmiş niye acaba?..eski imzası daha güzeldi...keşke gülyabani parçasını ona armağan etmeseydim...miyavı da üzgün gördüm...bi derdimi var acep...bi hüzün var sayfalarında..eskiden daha mı neşeliydin ne?... dokuzharf abim yine nickini değiştirmiş sanırım...yine dokuzharfli bi nick bulmuş...neyse günlük sonra görüşürüz...
Gönderim zamanı 07.10.2005 - 11:27
Kardeşim Şirin'i ağırlamışsın bugün.. El öpmeye geldi sanırım yanına. Uzun zamandır yoktu biliyorsun. rengim gibi onuda özlüyor ve seviyorum. rengim sanırım dönmeyecek. Ama biliyor ve eminim bundan şirin bizi bırakıp gitmeyecek. bizlerle olacak , gülecek eğleneceğiz birbirimizle dertleşeceğiz. Hoşgeldin şirinim , hoşgeldin kardeşim.......
ve Şükrü Abi..
senin sayende tekrar teşekkür etmek istiyorum buradan gofret'e.. son 10 gündür birinci wili'nin mesajları birde gofret'in mesajlarını okumak için foruma bakıyorum.. güzin ablalık yapıyor gofret. anlıyorda halden. nedensiz seviyorum onu. teşekkürler aklımda iyi bir yer edinip aklımı yormadığın için gofret ....
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 07.10.2005 - 11:53
Gönderim zamanı 07.10.2005 - 17:48
Gönderim zamanı 07.10.2005 - 21:39
inanırmısın günlük şu kısacık hayatımda bir çok defa yeniden başladım...ama bu sefer son kez başlıyorum hayatıma....ehehe yarın işi bırakıyorum...son aylarda ne iş yağtığım belli değildi artık benim görevimin hiçbir anlamı kalmadı kimse beni sallamıyordu ne desem tersi yapılıyordu,ne kadar hata varsa benim başıma patlıyordu sonuçta ama kimseye kızmaya gerek yok değil mi? ter içinde tonlarca malı boşaltıyordum gecenin bir vakti gelen kamyonlar yüzünden aslında biraz otorite eksikliğinden meydana geliyordu bunlar patron bakmıyordu olana bitene uyarıyordum ama kim takar...ona da eyvallah dedik,bu adam tekin değil çek almayalım demiştim bir keresinde allah kahretsin dediğim çıktı karşılıksız çekle uğraşıldı uzunca bir süre...sonra sokakta görsen adam yerine koymayacağın kişilikler fırça atmaya başladı onlarla kavga ettik...suçumuz olmadığı halde suçlu olduk....ama benim kafam yoruldu beee...sevinçliyim olm günlük büyük bir piyango vurdu başıma bir halledebilirsem bunu sonra deyme keyfime el ağzına bakmaktan kutulacağız nasipse...iyi lan günlük biraz bizim yüzümüz gülsün değil mi? figüran değiliz ya bu dünya da...hadi ben bitireyim artık sen kaybolma bir yere emi...mi...i
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 08.10.2005 - 17:06
Gönderim zamanı 12.10.2005 - 17:49
bugun hic bi is yapmadim, resmen yatarak para kazandim. ne is yaptigimi soruyosan; benim burda varligim yeter diye cvp veririm. yarin ola hayrola.. patronum bu satirlari okursa ligme ligme dograr beni biliyosun di mi .) hep gunlerim boyle bos bos gecse keske. cok usengecim kabul ediyorum. hic de rahatsiz degilim bu durumdan haberin olsun.
Gönderim zamanı 14.10.2005 - 11:46
Gönderim zamanı 17.10.2005 - 17:48
yok birşey yok.. öylesine uğradım. bir bakayım dedim ne var ne yok. hiç bir yorumda bulunmıcam , sonra değişiklik yapabiliyorum.. hadi görüşürüz canım.
Gönderim zamanı 17.10.2005 - 19:20
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 17.10.2005 - 23:25
ALLAH kimse göstermesin , yaşatmasın İnşaALLAH....
Bu mesaj gökkuşağı tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.10.2005 - 23:27
Gönderim zamanı 18.10.2005 - 10:35
satirlarini okurken duydugun telaseyi ben de hissettim. cok aci.. umarim daha siddetlisi olup can almaz canimizi yakmaz bu deprem.
ha bu arada abinin gofreti gorunce depremi unutmasi da gozumden kacmadi.) 1 kutu gonderiyim? .)
Gönderim zamanı 18.10.2005 - 11:29
gofret gönderme işinide düşün derim ,abim bir kutuyla doymaz şaka bir yana düşünmen bile yeter.. sağol..
Gönderim zamanı 18.10.2005 - 23:24
Bu mesaj gökkuşağı tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.10.2005 - 23:24
Gönderim zamanı 19.10.2005 - 00:46
Gönderim zamanı 19.10.2005 - 10:01
Gönderim zamanı 19.10.2005 - 20:25
olm ne umduk ne bulduk beee...sevdiğim eskişehiri bırakmak acı olacak ama gidiyorum lan istanbul'a beni öğretmen yapacaklar...olm dertsiz başıma dert açtım marmara almanca öğretmenliğini kazanmışız...nerden çıkarttım şu ek kontenjanı ummadığım anda çıktı bee bugüne kadar çıkmamış....şaşırmış durumdayım lan günlük allah seni kahretmesin...ne halt yiyecez şimdi heee hadi bakam cevap ver...ne yapacaz lan salak gidecez babalar gibi okuyup vatana millete hayırlı evlat olacaz...yeni nesiller benim ESİRİM olacak ehehehehehe...yazık lan
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 20.10.2005 - 01:44
Gönderim zamanı 20.10.2005 - 12:04