Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 12.01.2006 - 18:39
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 12.01.2006 - 20:14
hayat sıkıcı sanki... ama her haliyle yaşamak güzel... ahh birde acılar üzüntüler olmasa herkes mutlu olsa.. polyanacılık oynamasa kimse.. herkes gerçekten polyana olsa... vız gelse acılar... güzel olurdu be günlük.. güzel olurdu beee ....
Gönderim zamanı 14.01.2006 - 18:27
''Yeni takvim yılınızda sağlık,huzur ve mutluluk dilerim.Ve çocukca bir çoşkuyla akip gitmek... Ya da gelmek,sanki kendine bir misafir gibi''
Mesajında bunlar yazıyordu ve ben 14 gün sonra bu mesajı okudum. Bari bu utançlığımı dile getirerek kendi içimde huzura kavuşayım dedim sevgili günlük.
Polyanacılığın böylesi kabül olunur değil mi olric.
Pek tabi Orhan'a Samsundan,Kütahyaya doğru yel almış tanıdık bir duman saldım.
(Son senfoni)
Olric : Kabul olmaz.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 14.01.2006 - 18:40
'' Tek amacım bir kısa mesajla hiçbirşey anlatamayarak seni gıcık etmek. Anlaşıldı. Tamam,üssüme geri döneyim. Bol güneşli günler efenim. Saglıcakla. ''
Beni halen Temmuzun sıcağında sanıyor. En son Temmuz'da bir aray gelmiştik. Hey gidi, efkarsız çekmiştik içimize dumanı. Sonra anlamsız gülmeler. Tren ile yolculuk yapmayı sevmesine illet olsam da,yolculamaya gimiştim. Elimde arkasından yol edebilecek birşey yoktu. Sadece ben ve uzvum. Onca kalabalığın arasına dalıp,lan olum Neyzen TEVFİK'in osmanlıca yazılı nushalarını unuttun diye bağırsam da sesim trenin sesine yenik düştü. Görüyorsun değil mi olric telefonu kullanmak bile o zaman aklıma gelmedi. Neden taşıyorum bilmem ki bu teknoloji esareti halen anlamış değilim.
Şimdi öyle uzak geliyor ki bana Temmuz sıcağı... Hani tren yolculuğuna bile razıyım...
Bu da polyanacılık değilse bende birşey bilmiyorum.
(Mutlak senfoni )
Olric : Miname miname...
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 14.01.2006 - 20:00
Ölüm Beni Alır...
Gönderim zamanı 14.01.2006 - 22:40
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 14.01.2006 - 23:22
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 15.01.2006 - 00:46
Gildarel Snowstorm
ahanda günlük şimdi bunu yazdım, sanırım manyaam lan ben. Yok yani pffff aman neyse sana nie anlatıosam, sanki anlıcan da.
Gönderim zamanı 15.01.2006 - 16:33
Fakat işte insan sevdiğini hep yanında olsun istiyor,hele bide sevdiği insan canından kanından olunca ayrılığı kabullenmek daha bi zor oluyor..Kısacası sevgilik günlük ben askere evlat gönderen anaların,babaların,kardeşlerin neler hissettiklerini bugün daha bi başka anladım...
Seni çok seviyorum bitanecik kardeşim,ablasının kuzusu inşallah hayırlısıyla görevini tamamlar ve hayırlısıyla dönersin...YOLUN AÇIK OLSUN BİTANEM...
Gönderim zamanı 15.01.2006 - 16:56
Gönderim zamanı 15.01.2006 - 18:01
ben gidip döneli çok oldu.. ve o duygu yoğunluğunu bilen insanlardan biriyim..
askerde olana da, onu bekleyenlerede Allah sabır versin.. tez zamanda kavuşsunlar sağ salim...
Gönderim zamanı 18.01.2006 - 12:59
Gönderim zamanı 19.01.2006 - 16:30
ya insan bi söyle durur da kendine bi bakar.. bi gün bakma.. 3 gün bakma.. 20 gün bakma..
ama bi gün bi on dakka ayirip kendine bi bak di mi?
insanin agzi bu derece pis kokabilir mi, ya hadi fircalamiyosun kendini düsünmüyosun be abi bari agzina bi sakiz al cevrendekilere yazik. sabahin köründe sucuk sarimsak sogan yeme, ha yedin nooolur bari sakiz cigne. midem bulandi heriften. ne de cok konusuyo üstelik karsimda cen cen. of istifra etcem öggg.
Gönderim zamanı 19.01.2006 - 17:52
oh oh ne ala
ben bunlari ozledim ve bunlari yapmak istiyorum. cok sey mi istiyom ya
e hadi madem bu yil zaten deniz kenarina gitmicem, kus gribinden tirstim..
bari bu yil bi polo ayarla bana günlük. on yildir bir fiil calisiyom. bi arabacik yani cok mu goruyon.
ey patronum sen bari yap bi güzellik.
Gönderim zamanı 19.01.2006 - 18:18
Ölüm Beni Alır...
Gönderim zamanı 20.01.2006 - 21:49
Gönderim zamanı 21.01.2006 - 17:32
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 22.01.2006 - 17:59
Efkarımı birikti sığmaz içime
Bin sitem etsem de azdır kadere
Gülmeyi unutan yaşlı gözlere
Mutluluktan haber ver,ver dilek taşı (buradaki ver'in iki kere tekrarlanması, okunmasıyla anlam kazanıyor )
Bu güzelim dizeleri dün akşam Okan ( hay ya soyadını unuttum iyi mi? ) 'ın programında,alışık olmadığım dekoltesiyle görünce; ( tabi alışma durumu kelime anlamında )
Ve ekliyor neden entellektüeller tarafından dinleniyorsun'a verdiği cevap ile de;
Bir hayal tufanı eser başımda,
Hangi yana baksam durur başımda
Artık tüm umutlar yabancı bana
Seni aramaktan ben ne haldeyim'li bölümüde yırtıp attım. ( o vakit soba yanmaktaydı. Sabah'a 2 vardı. )
O an aklıma Çanakkalede ışıksız,bodur bir evde, pille çalışan radyoyla geçirdiğim günlere denk gelen Murat KEKİLİ'nin Eşşek gözlüm şarkısı geldi aklıma.
Çünkü Eşşek kadar güzel gözleri vardı. Allah kahretsin. Ve kıskandığım bir insanı böyle pof poflu bir programda kuldan beklenen dilencilikle ekranın karşısına çıkmasını hazmedemedim.
Ben entellektüel değilim,hatta Murathan MUNGAN'ı da sevmem.
Bir eserinde Murathan MUNGAN'ın eserini derleyip okuduğum için olsa gerek entellektüeller dinliyor olabilir beni dedi olric. Düşünsene sabaha varılan bu saatte ve 10 sene sonra etrafındakilere söylediğini dışında,farklı bir cevaptı bu.
Son sözde,kötü bir niyetimiz yok. İşte bu yüzden '' Suçumuz neydi ki ayrıldık böyle '' bölümünü halen saklıyorum. Bir 10 sene daha Gülden KARABÖCEK'i görmek istemiyorum.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 22.01.2006 - 22:34
Gönderim zamanı 22.01.2006 - 23:00
ne kaldı alacağın benden…neye yarar tüm sokakların boş şimdi o yokken…
onu benden aldın!...sana yenildim bir günahkar yüzünden…verme istemem!..bırak!...üstü kalsın!...alacağım yok senden!
Değişiklikler Kaydedildi...