İçerik değiştir

- - - - -

Sevgili Günlük

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1167 yanıt verildi

#441 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.309 Mesaj
  • İlgi Alanları:Olmak istediği...

Gönderim zamanı 12.01.2006 - 18:39

Ayrılık ve araba kullanmak bana göre değil diye düşünmüşümdür. Bu fikrimden ayrılarak artık araba kullanmamın bana göre olmadığıyla yalnız kaldım..
Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...

#442 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 12.01.2006 - 20:14

sevgili günlük bir gün daha bitiyor... yorgunluk çökmüş sanki üzerime..

hayat sıkıcı sanki... ama her haliyle yaşamak güzel... ahh birde acılar üzüntüler olmasa herkes mutlu olsa.. polyanacılık oynamasa kimse.. herkes gerçekten polyana olsa... vız gelse acılar... güzel olurdu be günlük.. güzel olurdu beee ....

#443 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.309 Mesaj

Gönderim zamanı 14.01.2006 - 18:27

Teknolojiyle bir türlü frekansı tutturamamanın dahili sancısını çeken ben,bu dünyamda olmazsa olmaz dostumun yeni yıla dair mesajını 14 gün rötar yaptıktan sonra okuduktan sonra nasıl bir polyana gösteririmi düşündüm de...

''Yeni takvim yılınızda sağlık,huzur ve mutluluk dilerim.Ve çocukca bir çoşkuyla akip gitmek... Ya da gelmek,sanki kendine bir misafir gibi''

Mesajında bunlar yazıyordu ve ben 14 gün sonra bu mesajı okudum. Bari bu utançlığımı dile getirerek kendi içimde huzura kavuşayım dedim sevgili günlük.

Polyanacılığın böylesi kabül olunur değil mi olric.

Pek tabi Orhan'a Samsundan,Kütahyaya doğru yel almış tanıdık bir duman saldım.

(Son senfoni)

Olric : Kabul olmaz.
Neyzen'im...

#444 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.309 Mesaj

Gönderim zamanı 14.01.2006 - 18:40

Ama olric ,Orhan benden intikamını hergün almakta. Aha yazdığı mesaja baksana.

'' Tek amacım bir kısa mesajla hiçbirşey anlatamayarak seni gıcık etmek. Anlaşıldı. Tamam,üssüme geri döneyim. Bol güneşli günler efenim. Saglıcakla. ''

Beni halen Temmuzun sıcağında sanıyor. En son Temmuz'da bir aray gelmiştik. Hey gidi, efkarsız çekmiştik içimize dumanı. Sonra anlamsız gülmeler. Tren ile yolculuk yapmayı sevmesine illet olsam da,yolculamaya gimiştim. Elimde arkasından yol edebilecek birşey yoktu. Sadece ben ve uzvum. Onca kalabalığın arasına dalıp,lan olum Neyzen TEVFİK'in osmanlıca yazılı nushalarını unuttun diye bağırsam da sesim trenin sesine yenik düştü. Görüyorsun değil mi olric telefonu kullanmak bile o zaman aklıma gelmedi. Neden taşıyorum bilmem ki bu teknoloji esareti halen anlamış değilim.

Şimdi öyle uzak geliyor ki bana Temmuz sıcağı... Hani tren yolculuğuna bile razıyım...

Bu da polyanacılık değilse bende birşey bilmiyorum.

(Mutlak senfoni )
Olric : Miname miname...
Neyzen'im...

#445 posiposi

posiposi

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 172 Mesaj

Gönderim zamanı 14.01.2006 - 20:00

sewqili qünlük nihayet 12 qün aradan sonra sefkilime kawuştum. Oh be... Ne qüzel insanın sewdiği kişinin yanında olması. 1an hiç kawuşamayacağız die düşünmüştüm ama nihayet:) Şimdi beni çağırıyo qitmem qerek sonra qörüşürüss :P
Herşey Geçer Hayat Kalır
Ölüm Beni Alır...

#446 elma

elma

venus at her mirror

• Kurucular
  • 6.785 Mesaj

Gönderim zamanı 14.01.2006 - 22:40

3 de kalktım, 4 de bişeyler yedim, 5 de derse başladım, 6 da saçlarımı yoluyodum, 7 de ağlıyodum, 8 de yine bişiyler yedim artık öööö geldi ve dayanamadım,şimdi burdayımmmm mutluyum yaa,, işte bu kadar basit, mutlu olduğun şeyi yapıcann..
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."

#447 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19.758 Mesaj

Gönderim zamanı 14.01.2006 - 23:22

Bayram'da bitti ya Şükrü Abi , görürüz artık özlediklerimizi.. Biter değil mi artık gelecekler diye yola bakmalarımız... ? Gösterirler değil mi kendilerini....?

Değişiklikler Kaydedildi...

#448 Roland

Roland

I Love My Frog :)

• Üyeler
  • 4.729 Mesaj

Gönderim zamanı 15.01.2006 - 00:46

Hayatınızda öyle bir zaman gelir ki, artık devam edemeyeceğinizi anlarsınız. Hayat size pes etmenizi artık işinizin bittiğini söyler, işte böyle dönemlerde bilgeler ve rahipler bizim gibilere, tanrılara daha sıkı bağlanmamızı hayata umutla bakmamız gerektiğini söylerler. Fakat bunların hepsi birer yalandan ibarettir. Hayatında hiçbir şeyde başarılı olamayan bir varlığı tanrı ne diye kabul etsin ki? Kendi yaşamını düzene koymaktan aciz bu pisliği tanrılar neden dinlesin? İşte bu yüzden artık bırakıyorum, önümdeki karanlık ormana girip artık orada her ne varsa onunla savaşıp kendimi bu hayattan kurtarıyorum.

Gildarel Snowstorm

ahanda günlük şimdi bunu yazdım, sanırım manyaam lan ben. Yok yani pffff aman neyse sana nie anlatıosam, sanki anlıcan da.
Kandırdım, kandırdıım, gemi memi yoktu

#449 tylol hot

tylol hot

Harabecilerin Korumasındadır!

• Üyeler
  • 650 Mesaj
  • İlgi Alanları:keyifli olan herşey ilgi alanıma girer..

Gönderim zamanı 15.01.2006 - 16:33

Biraz klasik bi söz olacak ama gerçekten insan bazı şeyleri yaşayınca daha iyi anlıyo yada bazı şeyleri yaşamadan anlamak imkansız..Benim için şuan aynen öle bi durum..Duygularım öle garip ki hissettiklerimin anlatılması imkansız..Şuan bağıra bağıra ağlamak istiyorum..Ve eminimki ağlamadan asla rahatlayamam...Biliyorum ki aglamak çözüm deil ve olması gerekenleri asla deiştiremeyecek..Şuan inanlmaz duygu yogunluğu yaşıyorum karmakarışık duygular içersindeyim...Kısaca canım kardeşim,bitanem,herşeyim,ablasının tek kuzusu seni çok seviyorum...Biliyorum sende her türk evladı gibi bu vatana olan askerlik borcunu ödemek zorundasın,hepimiz seni çok seviyoruz.Sayılı gün tez geçer inşallah,zaten 4 ay dediğin nedir ki...

Fakat işte insan sevdiğini hep yanında olsun istiyor,hele bide sevdiği insan canından kanından olunca ayrılığı kabullenmek daha bi zor oluyor..Kısacası sevgilik günlük ben askere evlat gönderen anaların,babaların,kardeşlerin neler hissettiklerini bugün daha bi başka anladım...

Seni çok seviyorum bitanecik kardeşim,ablasının kuzusu inşallah hayırlısıyla görevini tamamlar ve hayırlısıyla dönersin...YOLUN AÇIK OLSUN BİTANEM... :)
Oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüreğim diyen...

#450 Elric

Elric

Mel G.'nin Vârisi :)

• Üyeler
  • 6.432 Mesaj

Gönderim zamanı 15.01.2006 - 16:56

forum ahalisinin tanıdıklarından amma çok askere giden var bu ara.. benim abim gitti, mel'in abisi gitti, gizelle'in kardeşi giiti, novalgin'inki de gitmiş..
Gönderilen Resim

#451 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 15.01.2006 - 18:01

sevgili günlük herkes askere gidiyor görüyorsun...

ben gidip döneli çok oldu.. ve o duygu yoğunluğunu bilen insanlardan biriyim..

askerde olana da, onu bekleyenlerede Allah sabır versin.. tez zamanda kavuşsunlar sağ salim...

#452 şirin

şirin

Buranın müptelasıdır

• Üyeler
  • 4.117 Mesaj

Gönderim zamanı 18.01.2006 - 12:59

günlük....bugün müşterinin biri bana fırlama dedi....çok beter espri yapıyomuşum....sırf canı gülmek istediğinde beni arıyomuş...öle diyo...ben fırlamamıyım günlük....bide neşeli olmak,güzel espri yapmak...fırlamalık mı oluyo...şaşırdım...birgün gelicek biri bana fırlama diyecek... :) :)

#453 dora

dora

made by f"ebru"ary 8

• Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 19.01.2006 - 16:30

günlük
ya insan bi söyle durur da kendine bi bakar.. bi gün bakma.. 3 gün bakma.. 20 gün bakma..
ama bi gün bi on dakka ayirip kendine bi bak di mi?

insanin agzi bu derece pis kokabilir mi, ya hadi fircalamiyosun kendini düsünmüyosun be abi bari agzina bi sakiz al cevrendekilere yazik. sabahin köründe sucuk sarimsak sogan yeme, ha yedin nooolur bari sakiz cigne. midem bulandi heriften. ne de cok konusuyo üstelik karsimda cen cen. of istifra etcem öggg.
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#454 dora

dora

made by f"ebru"ary 8

• Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 19.01.2006 - 17:52

deniz kum günes havuz yemek yemek sürekli dinlenmek yakamoz kumsal palmiye kivi
oh oh ne ala
ben bunlari ozledim ve bunlari yapmak istiyorum. cok sey mi istiyom ya
e hadi madem bu yil zaten deniz kenarina gitmicem, kus gribinden tirstim..
bari bu yil bi polo ayarla bana günlük. on yildir bir fiil calisiyom. bi arabacik yani cok mu goruyon.
ey patronum sen bari yap bi güzellik.
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#455 posiposi

posiposi

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 172 Mesaj

Gönderim zamanı 19.01.2006 - 18:18

Ya günlükçüğüm ya bu sınawlar ne zaman bitecek yaaa? Daha yeni başladı ama ben ders çalışmaktan fena halde sıkıldım artık. Her wize final dönemi böle olmak zorunda mııı? Sıkıldım fena sıkıldııım. Asosyal biri olup çıktım yaaa!! :)
Herşey Geçer Hayat Kalır
Ölüm Beni Alır...

#456 tylol hot

tylol hot

• Üyeler
  • 650 Mesaj

Gönderim zamanı 20.01.2006 - 21:49

Ne yapmaya çalışyo anlamıyorum??Artık ona karşı hiçbişey hisetmiyorum...Ya ondan nefret bile edemiyorum daha doğrusu ondan nefret bile etmiyorum...Ben onu hayatımdan çıkardım ama neden sürekli hayatıma girmeye çalışıyo???Ona artık bana slm bile vermemesi gerektini söledim ama hala selam vermeye devam ediyor..Artık benm dostum,arkadaşım,hiçbişeyim olmadını neden anlaymıyor ki??Fakat onu tamamen hayatımdan çıkarmayı başarabildime hala inanamıyorum..Bunu yapabilcemi hiç sanmıyordum ama artık ona karşı hiçbişey hissetmiyorum artık benim için hiç bi anlam ifade etmeyen bir insan...Artık yeni dostlarım var benim gerçekten DOST olabilecek insanlar..Kötülük düşünmeyen art niyet beslemeyen insanlar...Bence Allah herkesin gönlüne göre veriyo çoğu şeyi...Benim onun için en büyük ahım,benm onun yüzünden yaşadığım üzüntüleri oda bi gün yaşasın ki işte o an beni hatırlasınn...Benim hisettiklermi anlayabilsin...Amaaaaan banane ya...Umrumda bile deil...Ne yaparsa yapsın benden ve benm hayatımdan uzak olsun yeter....

#457 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.309 Mesaj

Gönderim zamanı 21.01.2006 - 17:32

Neticede çelişki herşeyiyle içimizde büyümekte sevgili günlük...
Neyzen'im...

#458 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.309 Mesaj

Gönderim zamanı 22.01.2006 - 17:59

Uzun zaman önce,hali hazırda anılarımı kaleme aldığım notlarıma Gülden KARABÖCEK'in Dilek Taşı adlı o güzelim şarkısını eklemiştim. Hoş, yaş itibariyle çok mazim yok. ( Babamın mazisine göre 20-25 sene gerideyim )

Efkarımı birikti sığmaz içime
Bin sitem etsem de azdır kadere
Gülmeyi unutan yaşlı gözlere
Mutluluktan haber ver,ver dilek taşı (buradaki ver'in iki kere tekrarlanması, okunmasıyla anlam kazanıyor )

Bu güzelim dizeleri dün akşam Okan ( hay ya soyadını unuttum iyi mi? ) 'ın programında,alışık olmadığım dekoltesiyle görünce; ( tabi alışma durumu kelime anlamında )

Ve ekliyor neden entellektüeller tarafından dinleniyorsun'a verdiği cevap ile de;

Bir hayal tufanı eser başımda,
Hangi yana baksam durur başımda
Artık tüm umutlar yabancı bana
Seni aramaktan ben ne haldeyim'li bölümüde yırtıp attım. ( o vakit soba yanmaktaydı. Sabah'a 2 vardı. )

O an aklıma Çanakkalede ışıksız,bodur bir evde, pille çalışan radyoyla geçirdiğim günlere denk gelen Murat KEKİLİ'nin Eşşek gözlüm şarkısı geldi aklıma.

Çünkü Eşşek kadar güzel gözleri vardı. Allah kahretsin. Ve kıskandığım bir insanı böyle pof poflu bir programda kuldan beklenen dilencilikle ekranın karşısına çıkmasını hazmedemedim.

Ben entellektüel değilim,hatta Murathan MUNGAN'ı da sevmem.

Bir eserinde Murathan MUNGAN'ın eserini derleyip okuduğum için olsa gerek entellektüeller dinliyor olabilir beni dedi olric. Düşünsene sabaha varılan bu saatte ve 10 sene sonra etrafındakilere söylediğini dışında,farklı bir cevaptı bu.

Son sözde,kötü bir niyetimiz yok. İşte bu yüzden '' Suçumuz neydi ki ayrıldık böyle '' bölümünü halen saklıyorum. Bir 10 sene daha Gülden KARABÖCEK'i görmek istemiyorum.
Neyzen'im...

#459 tylol hot

tylol hot

• Üyeler
  • 650 Mesaj

Gönderim zamanı 22.01.2006 - 22:34

Neden ya ...Neden....Hep beni bulur böle şeyler....İstemiyorum artık beni istemeyenleri...Ben insanları kırmamaya çalıştıkca onlar beni kırıyolar...yada ben herşeyi çok mu fazla kafaya takıyorum nedir..???????????????????????Bu durumdan da çok sıkıldım..Bu aralar neden bu kadar alıngan oldum ben ya...???????? Kafam çok karışık...Kurtulmak istiyorum artık bu durumdan .....

#460 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19.758 Mesaj

Gönderim zamanı 22.01.2006 - 23:00

ey İstanbul!

ne kaldı alacağın benden…neye yarar tüm sokakların boş şimdi o yokken…

onu benden aldın!...sana yenildim bir günahkar yüzünden…verme istemem!..bırak!...üstü kalsın!...alacağım yok senden!

Değişiklikler Kaydedildi...