Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 22.05.2006 - 14:41
Gönderim zamanı 22.05.2006 - 18:58
dipteyim sondayım depresyondayım! yalvarrırırm gel de kurtar!
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 22.05.2006 - 23:28
kankam artık o eski kankam değil..
ne oldu da selam vermez oldu....
aşkolsun yaaa...
demek ciddiydin "bir kızı seversem senle asla konuşmayacağım bir daha" derken...
aşkolsun..aşkolsun..
ahan şimdi yanıt verdi..
ama......
neyse...kalsın lafım..........
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 23.05.2006 - 22:18
işin yoksa sil baştan...
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 03:10
yaralıyo her insan ve alıştım sanırken sen, her gelen daha da derine açıyo yeni yarasını..kolay geçiliyo insanlardan biliyorum artık belki de sadece benden...evet bu daha mantıklı..anlamıyorum hiç bi olanı..artık kendimde şüphelerim ki çok yoğun...
istemem ...kalsın herşey...olduğu gibi ..vazgeçtim...uğraşmalar dursun..incitiyo çok..
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 03:20
daha once sana hic yazmadim, aslinda benim hic gunlugum olmadi. duslerim yaziya dokmek istedikce kactilar benden. Kimseye anlatamadim onlari. ben onlari unuttukca, onlara inacimi yitirdikce geri geldiler, onlarin dunyasina gecmek isteyince de yokulup gittiler ....
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 04:22
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 10:46
dünüyorum,hesaplaşıyorum,sorguluyorum,sayfalar açıp sayfalar kapatıyorum,bedeller ödeyip fedakarlıklarla beslerken başka ruhları sorumluluklarımda boğuluyorum biraz da,susuyorum, konuşuyorum gidiyorum geliyorum siliyorum belki de hatırlıyorum.
nefesimi içimden çekmişler gibi derin derin solumaya başlarken tüm yapılanlar söylenenler sevilenler yaşananlar uzayda mı kayboluyor nereye gidiyor diye düşünmeye başlıyorum.
uzayda ufacık bi nokta olduumu farkedip boşluktan gelip boşluğa gideceğiminin idrakı midemde bişiylerin düğümlenmesine neden olmaya başlıyor sanki ve ben bacaklarımı karnıma çekip korunmak istiyorum belki de çokça...
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 19:14
eve gelirken elektrik teline takılmış bi uçurtma gördüm... üzüldüm birden hala ona üzgünüm.. öncelikle sana yazarken burdan canıma teşekkür ediorum.. o kendini bilio. o olmasa şu anda bu kadar mutlu olmazdım ben.o olmasa hala içimdekilerin sonuna soru işareti koyuyor olucaktım. sabah derse girmek üzere evden çıktım. minibüse binicektim vazgeçtim. yarım saat yürüdüm. düşündüm.. düşündüm.. düşündüm. olabilecekleri düşündüm. beynim hep negatif sinyal veriodu. ayaklarım eve geri dönüyodu. gitmek gelmiodu içimden. napıcam ben şimdi diyip duruyodum sürekli. kendime küfredip duruyordum. okula gittim. bi kaç öğrenci geldi bişiler sordu. neye cevap verdiğimi bilmeyerek açıkladım onlara glad fiilinden sonra infinitive geldiğini. sonra kafeteryaya doğru yürüken karşımda onu gördüm. elinde 2 bardak çay bana doğru durmuş gülümsüyordu. onu hiç görmemiş gibi yapıp geri döndüm. kalbim yerinden çıkıcak gibiydi. sonra geldi peşimden. ön bahçeye indik. kendimi hissetmiodum. ve oldu sevgili günlük. sana neler sölediğini anlatmayı çok isterdim ama utanırım ben şimdi. mutluyum sevgili günlük. onu çok seviyorum.
iiiki varsın diantha sen olmasan..
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 22:21
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 22:25
bugun hepimiz issizi yildirdik, hep apisine guveniyodu, mizikcilik yapiyodu. Onu hic sevmiyos, biliyorum seni de rahtsiz ediiyoo
hayir hem issiz koyuyo adini hem de yalniz biraktik, sevmiyos diyo afra tafra yapiyoo
sevmiyos iste , o kadar
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 22:33
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 22:42
sevgili günlük sor bakem şimdi sefiyolar mı?
peki şimdi?
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 22:45
onu coook seviyos vala, kendisi kedigillerden olup illa sevdirmek cin cirpinsa da kusse de bis onu bu haliylen seviyos
vazgectim sevmiyos, yok yok seviyos
seviyos, sevmiyos, seviyos ... bakalim papatya fali ne çıkcak?
Tuhhhh, seviyomuşuz
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 22:47
hele bi gelme topuklarına sıkmıommu gör diantha yı salarım üstüne bilion ii ısırır
Gönderim zamanı 24.05.2006 - 23:40
sıcak da cabası..ders de çalışamadımz aten..anneeeeee....
yarın hep ders çalışacam oturacam inekleyecem görürsün günlük..
heff...sıkıntı bastı...
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 25.05.2006 - 02:23
ii bi gündü ama o kızı gebertcem ki o kız bankadan yane...yaaf ne beceriksiz çıktı canım....işini yapamayanlar için bi project mi yapsam...planlarımı bozuyo ama..
bugün az ara verdim yoğun tempoma gelgim öğleden sonra yattım uyudum günlüğüm, arad uyku gerekmiş ii geldi..ben de insanım sonuçta,az da olsa farkettim...
şimdilik bööle, gene gelerim merak yapma..panik yok yaaf..buralardayım..
Gönderim zamanı 25.05.2006 - 20:01
anladımki bişi düzelince bişi bozulkurmuş. bak mesela ben artık çok mutluyum. ama değilim de.. öle işte.
eskiden çok sevdiğim ORASI OLMADAN YAŞAYAMADIÐIM yer şimdi çok .......* gelmeye başladı. inan nedenini ben de bilmiyorum. yada biliyorum da sölemelk istemiyorum.
!I CAN DO İT !
Gönderim zamanı 25.05.2006 - 20:05
biliyor muydun ki ilk insanin camuruna 39 gun huzun ve sadece 1 gun neşe yagmuru yagdirilmiş; iş bu yüzden hüznümüz hep mutlulugumuza baskin cikarmiş da miş. ama oyle galiba, oyle degil mi. yok bel bunalimda degilim ve hatta saldim cayira modundayim
yaa yaaa işte boyle
Gönderim zamanı 25.05.2006 - 21:31
doldurmayı başardım yine bu günü de.nerdeyse bitti sayılır.bolca işe verip kendimi sorularımdan kaçarak az kendime dönüp değişimlere gebe kalarak bi de çokça cümleler kurarak ame içimdekileri diiil elbet..olması gerekenleri belkim..
bugün de direndim ve nefes almaya devam ettim..daha ne olsun..haa bi de feci sıcak vardı iliklerime kadar ısındım...