bugün yine kendimi arıyorum sanırım, hani yok olan diğer yarımı, hani beynimi...
Yeniden saçma sapan sonlar sonlar geliyor aklıma, bir silah, bir halat, bir deniz.
Artık çok mu geç günlük ölmek veya yaşamak için. Çok mu yaşlıyım yaşamak için ya da çok mu gencim ölmek için. Ellerim acıyor günlük; keşke zarar vermekten korkup dokunamadığım o ellere bir kez dokunsaydım...
Neyse günlük...
Sevgili Günlük
Posted 16.08.2007 - 00:39
...:--------------------------------------------------------:...
BİTTİ!
CAN_i
Posted 29.08.2007 - 00:58
Yaşadığım ağır duyguları dillendiremiyorum. çok mu yeteneksizim sence?
2 kürek kum
var mı ötesi?
Posted 30.08.2007 - 16:20
bu sabah 11'de kalktım. Normalde bu kadar geç kalkmazdım fekkat, dün gece sivriler yüzünden uyuyamadım ( edit: "sivriler" sözcüğü mecaz anlamda da kullanılabilir, caizdir )
Kalktığımda güzel mi güzel bir azar yedim. Peşinden de güzel mi güzel bir kahvaltı ettim.
Sonra odamı toparladım. (toparladım dediysem öyle bişi sanmayın, üstünkörü iki şak şuk yaani )
Sonra kitap okudum. Bu işi çok iyi yaparım işte. En iyi yaptığım şeydir kitap sayfalarını çevirmek.
Sonrasında buradayım işte. Sivriler gene çevremde. Olsun, "detan" sağolsun.
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Posted 30.08.2007 - 16:31
Şimdi senin günlükten çok dert ortağım olmanı istiyorum, ama korkma ben öyle uzun uzadıya yazmam. kısa kısa sana derdimden üzüntümden acılarımdan bahsedecem. eğer bunu yapamazsan ya şimdi söyle yada ömrünün sonuna kadar sus ve hep beni dinlee.
Sana bi isim takmak istiyorum. senin ismin PITIRCIK olsunn.
Ewet pıtırcık bugün 30,08,2007 Günlerden perşembe ve bugün 30 ağustos olduğundan tatil ve ben evde yanlız düşünceli bir durumdayım, dışarda çok güzel bir hava var ama dışarı çıkamıyorum beni boğuyor bugün sadece sana bakmak istiyorum hiç bişey yapmadan seni izlemek.
Pıtırcığım bugün Korkularımın yersiz olmadığını öğrendim, Bunu öğrendiğimden beri hiç uyumadım sürekli düşünüyorum! ne yapmalıyım? sus bana ne yapacağımı söyleme ben biliyorum korkularımın üstüne gideceğim. çünkü onu çok seviyorum. Bu korkuları ayaklarımın altına alıp ezeceğim.
Pıtırcık sana sus dediğim için özürdilerim. keşke susmasanda benimle konuşabilsen, seni dinlesem bende.
içim daralıyor be pıtırcık.
bugünlük bu kadar şimdi sadece seni izlemek izlerken düşünmek istiyorum...
Posted 30.08.2007 - 20:24
Posted 03.09.2007 - 21:08
Yarın yine seminere gideceğiz.
Sonrasında herkes kendi okullarına yollanacak.
Seminer sonrası, en iyi arkadaşımla yemek yedik, ufak çaplı alışveriş yaptık ve eve döndük.
Yorucu ama güzel bir gündü. Zaten benim için yorucu olan her gün, güzel olduğu için yorucudur. Ya da yorucu olduğu için güzeldir mi desek ne yapsak?
Posted 03.09.2007 - 22:29
Arada hiçbirşey olmamasına rağmen birini sahiplenme duygusu kötü birşey mi ?
Değişiklikler Kaydedildi...
Posted 03.09.2007 - 22:44
Posted 05.09.2007 - 19:37
bugün benim canımı çok sıktı birisi
dövsem dövülmez
yaaa sabır demeliyim demii
allahından bulsun bişi demiyimm
gec olsun güç olmasın
ben gidince sürüm sürüm sürünsünler insallah
burası yıkılsın da altında kalsınlar
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Posted 09.09.2007 - 20:16
Artık acıyan yanlarım yok günlük, yaralarımın kabuk tutmasını seyrediyorum artık. Ve asla kabukları kaldırıp tuz basmak için uğraşmıyorum "Su akacak ve yatağını bulacak" biliyorum artık günlük...
geceleri hatıralar zorlamasa aklımı pek bir zorumda yok hani... Demiştikya günlük "KADER" diye. Ne gelirse gelsin amenna... Kahrıda hoş lütfuda...
Görüşürüz günlük...
BİTTİ!
CAN_i
Posted 09.09.2007 - 20:19
Öğretmen arkadaşlarımı özledim gerçi, eğlenceli bir hafta olacak, sonrasında öğrenciler gelecek; ama öyle bir alıştım ki 11'lere kadar uyumaya, nasıl kalkacağım erkenden bilemiyorum. Ama heyecanlıyım...
Posted 15.09.2007 - 11:34
2 kürek kum
var mı ötesi?
Posted 15.09.2007 - 12:52
Posted 18.09.2007 - 09:48
...ona asik olan erkeklerin hepsi de onu incitmektense ölmeyi tercih ederlerdi.ama en cok istirap cektirenler de hep en cok asik olanlardi.hepsinin acilari verdikleri istiraplar ayniydi..sense kendini farkli saniyorsun.insanin kendini farkli sanmasindan daha siradan,daha olagan birsey yoktur...
ya ben sanirim o sayfayi isaretlemeyi unuttum simdi yine arayip durcam o sayfayi bülbülcüüm...
Edited by pennywise, 18.09.2007 - 11:04.
Posted 23.09.2007 - 21:26
içime göndüğüm defni yeniden çıkarabiliyor bir tek telefon, birtek gülüş yeniden çıkarmama neden oluyor bu defni... Yoruldum, yorgunum...
Her şarkının "unutursun" kelimesi saplanıyor sol yanıma, acıyor, acıyorum...
Kaçıncı hıçkırıktır bu bilmiyorum ve kaç tane sinir krizi hakkım kaldı bilmiyorum. Sıkıldım! En sıkı yanıma dolanan varlıktan sıkıldım artık...
Yeniden başlamak zamanı mıdır, zamanı yenilemek zamanı mı? Kaç ağlama hakkım kaldı, kaç gülüş beni bekliyor; son nerede, varmı başlangıç; hangi sorunun cevabıyla çözülecek bu düğüm veya kaç düğüm ötede göremediğim?
Oynama zamanı günlük, hayat denilen romanı oynamak zamanı...
-Hazırım!
BİTTİ!
CAN_i
Posted 23.09.2007 - 21:44
Yeniden başlamak zamanı mıdır, zamanı yenilemek zamanı mı? Kaç ağlama hakkım kaldı, kaç gülüş beni bekliyor; son nerede, varmı başlangıç; hangi sorunun cevabıyla çözülecek bu düğüm veya kaç düğüm ötede göremediğim?
Bir kere de bırak bunları da yaşamana bak be abicim
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Posted 23.09.2007 - 21:47
BİTTİ!
CAN_i
Posted 23.09.2007 - 22:27
Yapmam gerekn bi çok işimi yapamadım ya da yarım kaldı.
Ama bu durum üzmüyor beni.Planların üstünde bir plan koyucu var çünkü!
Edited by hicran, 23.09.2007 - 22:27.
Posted 23.09.2007 - 22:29
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Posted 25.09.2007 - 21:42
Yeni bişeyler öğretip o hazzı tatmak isterken üç beş kendini bilmez velinin yetişdirdiği öğrenciler yüzünden vermek istediğim verdiğim hiç bir şeyden haz almıyorum...
Eğitimci olabilmiş ama insan olduklarından şüpheli olduğum bir çok öğretmen arkadaşım öğrencileri dövmem gerektiğini, onlara insanlığın yaramayacağını söyleyip duruyorlar... Çok mu erken pes etmek için...
her şeye ragmen doğru bildiğim yönde ilerleyecem günlük o okulda benim sınıfım örnek sınıf olacak... Sevgiyle ilgiyle bişeylerin başarılacağını gösterecem herkese...
Dua et bana emi günlük...
BİTTİ!
CAN_i
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Murat Boz / Öldür Beni Sevgilim |
Yerli Videolar | hüfyaa |
|
|
|
2019 Sevgili Saati Modelleri |
Çeşitli Videolar | hüfyaa |
|
|