Sevgili Günlük
Posted 15.08.2005 - 16:21
Posted 15.08.2005 - 21:24
güzelim bugün yolda geberiyoduk.. viraja hızlı girmemle beraber soluğu karşı şeritte aldık.. neyseki yakınlarda başka bi araç yoktu.. karşıdan gelen araç bi 10-15 saniye önce benim olduğum yerde olsaydı belki şimdi...
Posted 15.08.2005 - 22:24
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Posted 15.08.2005 - 22:46
çeşmedeyim olm ehe...ama görmemiş gibi daldım güneşe denize amele yanığı oldum bacaklarım ağrıyo iyimi...fekat hayat yoq çeşmede beee in cin top oynuyo mübarek ne dalyan ne alaçatı ne altınkum...yoq abi hayat yoq...neyse hayırlısı olsun şekerim...havada nası güzel biliyon mu...ooof canım rakı çekti
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Posted 15.08.2005 - 23:39
Anlaşılmayan herşey güzel diye bilirdim. Bu kadar muammayı ferhat bile taşıyamazdı sanırsam.. Hoş o zamanlarda Sevgili günlük şirin'in anlaşılmazlığı istekleriyle doğru orantılı değildi belki de.. Sanmıyorum ki Şirin ferhat'a bu dağı del benim için dememiştir.
En güzeli ıssız adaya götürebileceğim 3 şeyin kararsızlığı sanırsam.
Neyzen'im...
Posted 16.08.2005 - 09:19
Posted 16.08.2005 - 11:56
bugun tum cesaretimi toplayip butun erkeklerin dikkatini ceken hergun bi ton erkekle ugrasmak zorunda kalan sirin arkadasimin resmini burda yayinlamasini ya da bana mail atmasini isticem.
merak ediyorum
sirin ; bana resmini yollar misin veya burda sol tarafta yayinlar misin?
kirmazsin umarim beni sevgili sirin
Posted 16.08.2005 - 15:03
gofret resmimi istiyo....benim resmim zaten orda duruyo...saçlarımı 2 yanından kuyruk yapmışım dimi günlük...
Posted 16.08.2005 - 16:13
yandaki fotoğraftaki ben değilim
bugün gofret şirinin fotoğrafını istedi ama şirin vermek istemiyor gibi geliyor bana.gofret biliyorsunki geleceğin reklamcısı.şirin fotoğrafını gönderse belkide iyi olurdu onun için! açıkçası bende merak ediyorum onu!
Birleştirir telefon telleri gibi
Ama milimetrelerse ayıran
Bağışlanmaz bir yazgıdır bu
Beterin beteri...
Posted 16.08.2005 - 21:31
Bugun de ter içinde ora bura şura demeden dolaştım ve bakırköy denen yere neden deli hastanesi kurduklarını anladım be kara alayı deli lam onların girişe bi tane tabela yapcam hayrıma direk hastane yazcam yane ne lam bu 40 derece sıcakta cuk kadar meydan o kadar kişi ne arıo allasen be canım cıktı zlk yerde DOP arkadaslarımdan biri taktı ingilizce kursları için bişiler bak die bakcam die canım cıktı ne buldum hiç uyduruk bi kaç promosyon nereme sokcam lam ben 40 yıllık takvimi!! off off günlük stres defterimi koysam acep adını stres admakatn başka bişiye yaramıon bu ara sen neyse yarın gene gelip karalıcam hertarıfını yıkıl şimdi görmesin gözüm...
Posted 16.08.2005 - 21:41
bugün forumda bir kişi dikkatimi cekti. olric olric diye tutturmuş gidiyor.her ne halt söylense , altına mesaj yazdığı an olric diye yazıyor. merak etmiyor değilim aslında arada olan bitreni ama 3. kişi durumuna düşüp o yenmeyen şeyi yemek istemiyorum. hayat garipliklerle dolu defterim karalamam , neden insanlar birine takar diye düşünüyorum ama bulamıyorum cevabını. madem sevmiyorum bu adamı neden burada duruyorum diye düşünmüyor bu mantalitede olan insanlar ? hep sorular hep sorular..
ee sen nasılsın bugün ? yine karalamışlar seni. Jack_Davinson ve bulutsuzluk sana iyi davranmışlar gördüğüm kadarıyla. birde iki arkadaş senin sayende resim isteme sendromunu yaşıyorlar. sen nelere kadirsin karaladığım defterim. iyi şeylere vesile oluyorsun ya , seni bu yüzden seviyorum. ne dersin şirin gönderirmi resmini gofrete ?
Değişiklikler Kaydedildi...
Posted 17.08.2005 - 09:26
ahh ahhh günlük çocuk bir saattir bana bakıp bakıp duruyor...ciddi ciddi aşık bu yaa..inanamıyorum espri yapıp duruyo gülmemek için kendimi zor tutuyorum...gülme şirin ciddi ol...seni tavlamaya çalışıyo taviz verme....naz yap biraz naz.....dayanamıyacam gülücem valla...napim beceremiyorum asık surat durmayı...zaten bana da yakışmıyo dimi günlük...
Posted 17.08.2005 - 11:24
neyse günlük ben bu sitenin son yazılanlarını kaçırdım aklım fikrim ogamede.gecen gün baglantı gitti cafeye gittim. inanamadım bi an kendime. sanırım uzay savaşı çıkarsa ilk beni alırlar. tecrübeliyiz artık
neyse kollarım agrıyor artık.bu arada hocalar dersleri bitirmiş beni beklemeden. neyse canım saolsun
Posted 17.08.2005 - 12:22
Anlaşılmak halen saklı denizde yatıyor Olric
Neyzen'im...
Posted 17.08.2005 - 17:02
hava çok sıcak bildiğin gibi değil klimanın altında durmakta sıkıyor dışarıdada gezilmiyor sıcaktan iki arada bir derede kalmış durumdayım. denize gittim geldim yine mi gitsem diyorum ayrıca canım soğuk bişiler istiyor bira olsa iyi olur. yazıhaneden dışarı çıkmak istemiyorum yazıhanedede bira içemem bu ne yaman çelişki günlük.
Posted 17.08.2005 - 18:41
Bugün anladım ki , takıntılarım yersizmiş.. Biraz önce buna istinaden " bulutsuzluk özlemi" 'nden "Yaşamaya Mecbursun"'u dinledim.. Çok güzel bir şarkı bu karalamam defterim.. Şu an gayet iyi bir durumdayım.. sağolasın defterim...
Posted 17.08.2005 - 18:55
Neyzen'im...
Posted 17.08.2005 - 20:27
Posted 18.08.2005 - 01:22
harabeye bir giriyim dedim ona bile sinir oldum amma çok mesaj yazmışlar
işleri güçleri yok mu bunların günlük
günlük hep ben mi konuşacam sen niye hep susuyorsun günlük
konuşsa salak günlük
Posted 18.08.2005 - 09:15
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|