Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 14.02.2008 - 22:44
Gönderim zamanı 26.02.2008 - 21:50
Gönderim zamanı 26.02.2008 - 22:42
sevindim
üzüldüm
zaman hızlı geçiti
özledim
güldüm gubidik beni mahvetti bu akşam yemekde espirileri süperdi.
hayatın bittiğini düşündüğüm anda arkama baktığım da geride bırakamıyacağım çok şey olduğunu fark ettim.
keşke ağlaya bilsem içimdeki sıkıntıyı dışarı çıkarabilsem.
yaşamak çok güzel hayatı seviyorum beni seven sevmeyen insanlığı seviyorum.
bi tanemi çok seviyorum.
bu şarkıyı da seviyorum
Ucum yok bucağım yok
saklımdasın hey yar haberin yok...
sevmesini bilmeyenlere kızıyorum bile bile insanları üzenlere kızıyorum.
keşke dalgalı denizin içine atsalar ve kıyıya kadar yüzsem ruhumu dinlendirsem.
yorgunum...
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 26.02.2008 - 23:35
yorgunum... Ve nedense yorgun olduğum günlerde ani bastıran ağlama nöbetlerim sıklaşıyor eski cehennemimi böyle anlarda daha sık uğruyorum
neyse günlük bunu da atlatacağım; dua et bana olur mu
Bu mesaj _KajmeraN_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.02.2008 - 23:35
...:--------------------------------------------------------:...
BİTTİ!
CAN_i
Gönderim zamanı 16.03.2008 - 12:30
dün van'a gittim, hastalandım... Kafam ağrıyor, terliyorum sürekli ve üşüyorum
dün geri dönüşte tendürek'te araba kaydı sağa değilde sola doğru kaysa sanırım şuan burada değildim Heyecanlandım birden; ölüm geldi diye hissettim; gene olmadı; hayırlısı olsun artık...
Neyse yaşamaya devam ediyoz... şans dile...
BİTTİ!
CAN_i
Gönderim zamanı 27.03.2008 - 15:14
- sabah kalktım kendime pırasalı soganlı bezelyeli bol salcalı havuc yemegi yaptım
- evde tatil yapıyorum diye kendimi avutmaktayım
- dügünüme kadar 5 kilo vermeliyim
- aclıktan ölüyorum
- cok parasızım moralim bozuk
- hayat fena degil
- yaptıgım yemeklere 1 kaşık toz şeker katıyorum lezzeti enfes oluyor
- liseli günlügü tutmak gibi yazmak hoşuma gidiyor
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 16:04
4 ölüyü daha oturma odasının zeminine gömdüm..
ancak senden şüphe duyuorum..
okunmadığından emin olmalıyım !?
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 11:59
yemek yedim, uyumak istedim, uyanmak istedim, iş yine geldi, saçını cektim agladı...
ben sonra cok uzuldum günlük , agladım..
lan
günlük , bu dünyada yiyince kafa yapan şeyler az bence... katı alkol gibi bir şey icad edilmeli varsa da bana bildirilmeli... speys kek falan deme dalarım sana
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 20:54
Zaman değiştirir özünü her şeyin
Bir durumdan başka bir durum çıkar hep
Benzerlik kalmaz biçimden biçime
Doğa zorlar her şeyi başkalaşmaya
Lucretius
Gönderim zamanı 02.07.2008 - 22:13
Sana arada yazı yazsam, hem sen işlevini yerine getirmiş olursun hem de ben içimi dökmüş olurum diye düşündüm. Bilmem iyi düşünmüş müyüm
Neyse ilk zamanlar acemikler çekebilirim yazma konusunda ama sonradan açılacağımdan emin olabilirsin. Ama sen sonradan, açıldın başımın etini yedin açılmaz olaydın dersen yırtarım sayfalarını ona göre Şaka şaka kızma benim senden başka dert dinleyenim yok ki, benim hiç günlüğüm olmadı biliyor musun İlk günlüğümsün kıymetini bil Neyse yazmaya başlıyorum bismillah. Daha başlamadın da bunlar ne diyecek olursan ki dersin sen, o yazdıklarım açılış cümleleriydi, yandık dedin dimi, bunla işim var dedin dimi, çekinme söyle alınmam ben, dedin biliom, dedin işte Hele bi de çenem açılırsa sen o zaman gör beni heheehe Bu çenemin açılmamış hali.
Bugün aylardan sonra ilk kez kendime vakit ayırabildim. Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm. Gezdik, eğlendik, dertleştik, güldük... Eskileri yad ettik. Özlemişim çok. Terapi gibi oldu bu buluşma ve bunu sık sık yapmaya karar verdik.
Dibi görünmeyen bir kuyuya bakıyor gibi hissediyorum kendimi şu günlerde. İlerleyen günlerde kuyunun dibi görünmeye başlıcak ve ben çok önemli kararlar vermek zorunda kalıcam. Şimdilik hiçbir şey düşünmek istemiyorum ve hayatı akışına bırakıyorum. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Görüşmek üzere günlük, ben gidiyorum, beni özle ya da özleme sen bilirsin ... Ama yine gelicem nihahaha
Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems
Gönderim zamanı 31.07.2008 - 20:00
Olmadi gittiğinden beri,
Olmadı yaşanmadi.Bir mutlu saniye görmedi gözlerim
Özledim çok özledim.Hani bir kere düşmüştüm ya
Parçalanmıştı yüreğim.Hani sen toplamiştın ya
Peki şimdi nerdesinPeki neden sevmedin
Suçum neydi bilemedim.Çektin gittin
Ağlıyorum çaresizim
Gönderim zamanı 18.08.2008 - 02:05
bak şimdi geçen günüsü işden erken gelen ben , alt komşunun akşam 6 dan soora cam sileceğini düşünememiştim ya, salını salını balkon yıkarken , kalan suyu aşagı dökmüşüm,nolmuş yani
aşagıdan gelen tiz sese , ya bırak teyze allasen bıraz soora zaten yagmur yagacak, böle cırlamalar corlamalar bunlar fani şeyler dien bene , bi süre soora babamdan gelen cvb , hasta mısın çocuğum oldu ben anlamadım şimdi noldu
neyse akşam, içimden gelmiş cemaate kahve yapan aynı ben, bi yandan da türk sanat musikısinin en güzide eserlerinden " ben yalnızım" ı sölerken , abim mutfaga girdi ;
- bu gelen ses senin mi , al şu kartımı ve beni arama dedi
ve işte sooraa,pişen kahvelerle içeri giren bi adet 25 buçuk yılllık aynı ben,bir zamanlar fakir ama gür sesli bi kız vardı ,kahve falan da yabardı die son noktayı koydugumu sanarken , annemin beri koltukdan yükselen sesi ;
- kızım abini kahveye götür de içsin
oldu
heh, bak şimdi , pis laf koyan babam oluor , 70 lerden fırlar gibi mutfaga dalan da abim , annem de dalgın orta direk, vee iyi kız da ben oluorum tabi ki
bitmedi, dahası,
maaşımın bi kısmını kazandım,buna binaen maaşımın büyük bi kısmı kadar da borca girdim ve buna bağlı olarak maaşımın tamamı kadar da evdekilerden zılgıt yedim rahat bi aylık vardı , idare eder beni.. hayır yani nolmuş 375 liracık eğinbaş aldıysam
ne dicem bilior musun , asıl konu bu diil günlük.. daha mühim gelişmeler oldu hayatımda , mesela bugun kendi yatağımı kendim açtım yadırgadım, evet , ama herşey kendiliğinden aktı , ben çok değiştim günlük, sürekli karar alıorum, en son aldıgım karar bi daha karar almıcaksın olsa da bi soorakin de bi daha karar almıcaksın die karar alırken ıkı kere dusunme kararı da aldım bi ara, sıkıştırdım yani mevzuyu bi de farkettim şimdi bende sıkışmışım
ya o diil de günlük, ben seni böle arada elliorum, rahatsız olmuorsun hemi
nese yarında gel kıı, valla bak , bizim ki de geç gelecekmiş , iki laflarık
öptüm
Gönderim zamanı 06.09.2008 - 14:53
hani aksam olunca gelmiş,odamıza girmeye teşebbüs etmeden önce bi kağıda
- içeri giren bizden diildir
yazıp kapıya asdıydım ben daha çok feci sinirli olsaydım;
-anahtarı yuttum
yazıp, asacaktım ya hani,
heh işte o gün anlatacaktım sana bunları, kısmet bugüneymiş
Gönderim zamanı 06.09.2008 - 18:33
iş yüzünden biraz sıkıntım var ama mübarek günlerde bi kapı kapanır diğeri açılır...
Gönderim zamanı 07.09.2008 - 11:13
hergunum bırbırının aynı sımdı yazayım bır sene ıdare eder:P
yorucu nobetlerıme gıderken sarfettıgım ısyan cumlelerı
sabaha dogru uyku halı bastırıp zor ayakta durdugum anlarda harabeye yazdıgım sıkayet cumlelerı...
bellıkı duyuldukı sesım su anda fındık kırıyorum
ama ama ama ben meger ozamanlar cok seye sahıpmısım donsem o gunlere sıkayet edermıyım hıc
on gun oncem bugunum on gun sonram an an...yaptıklarım...hatta sırası saatı hıc sasmıyor
ınsana en buyuk ıyılıgıde kendı yaparmıs en buyuk kotulugude bense hatlarımı baskalarına mal etmeye bayılırım veee
bu durumun en basta gelen suclusu babam ne okutuyon bosversene otursun evınde koca bekklesın
_
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 06:55
umutla bi imza bekliyorum ya bi imzacık...
Gönderim zamanı 03.11.2008 - 10:33
keyfim yerinde ne de olsa yarın doğum günüm. öğrencilerim sürpriz bu kutlama hazırlayacaktır. her şey çok güzel olacak eminim yeni yaşımda. mutluyum. çakırım keyifim. o anlamda değil uleeeeeeemmmmm
ahan da zil çaldı
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 07.11.2008 - 18:51
iş buldum
moralim tavan yapmış durumda
aldıgım kiloları vermeye basladım (totom kücülmeye basladı)
guzel maas alıcam işalla
taaaaaaaa ilk askımı bilir misiniz -safak- (facebooktan buldum herifi) ama beni kaale almadı. olsun yine de bir işim bir bilgisayarım var artık
nassın?
iyisinnn?
dipcik gibisin misali
Gönderim zamanı 07.11.2008 - 21:39
Gönderim zamanı 08.11.2008 - 14:23
rabbit de iş bulur insallah
işsiz herkes calıssın
ecnebi amerikanlar bosa dememiş
önce iş sonra aş sonra eş diye
iş aşk dan daha öte
eski cılgın grafikeriniz geri döndüü