Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 08.11.2008 - 14:40
Sevgili Günlükçüğüm,
Aile zoruyla sabahın köründe kahvaltı için uynadırıldıktan sonra tekrar yatagıma dönüş yapmak üzereyken hiç susmak bilmeyen cebimin çalmasıyla sevgili uykucuğum beni gece yeniden gelmek üzere terk etti. Çok muhterem arkadaşlarım sportif tarafından kalktıkları için sahilde onlarla zorla bir yürüyüşe katılmak zorunda kaldım.. Yürüyüş nerede mi bitti? Tabi ki herzamanki mekanımız yeniköy emekte.. Bu ne mi demek bir günde 2 kahvaltı demek:P Bomba gibi güne başlamak bu oluyor sanırım.. Tıka basa yedikten sonra (çok spor yaptım ya ondan) eve dönüş yoluna saptım.. Cebimi de kapadım oturdum.. Allahım nolur sadece 1 güncük rahat oturayım evimde kimse gelmesin aramasın sormasın diyeceğim ama bugün cumartesi kesin birseyler cıkar.. Hadi bakalım hayırlısı
Gönderim zamanı 16.04.2009 - 23:21
Gönderim zamanı 16.04.2009 - 23:27
sevgili sümsük
bugün berbat bi gündü. ama berbat olması için elle tutulur bi sebep yoktu, her zamanki sinir bozucu işler, insanlar,yorgunluk,abuk sabuk tavırlar. yine işimi değiştirmeyi düşündüm ve erteledim..
bir de bugün bi karar almışım ki geri dönüşüm yok. deneyelim ve görelim dimi günlük ?
hani sana soru soruyorum ve sen cevap veremiyosun ya, çok hoşuma gidiyo be günlük
zalak mısın sen günlük
sevgili sürt.k
bugün hiç güzel bi gün değildi. canım bişeye sıkıldı ve bütün günüm sıkıntıyla geçti. çok şey yazmak istiyorum da yazamıyorum iyi mi... bir forum beni bu kadar mı etkiler ...
unutmadan, dün gece hicran sanırım seninle aramızı bozmaya çalışmış. sakın oralı olma
sevgili şıllık
bugün iş yerinde terör estirdim. sonra eve geldim. internet bozuktu.bi terör daha estirdim. babam tamirci çağırmak zorunda kaldı akşam akşam. az önce halettiler neti.
yatmadan önce bi terör daha estirmek istiyorum,kıyamadım anneme, sana geldim o yüzden. çok gerizekasız bişeysin sen biliyo muydun
bunlar nası hitaplardır bele ..sana diyom günlük. hee...
Gönderim zamanı 27.04.2009 - 22:53
patlıcanları soyup tuzlayıp beklerken uyuya kalmak nasıl bişey bilir misin sen ? ne .. haa ? git öğren gel, o zaman.. herkes bilir çünkü bunu
Gönderim zamanı 30.04.2009 - 15:55
servisin almayı unuttuğu, ilk finansman sorumlusu olarak nereyi imzalamam gerekiyo benim.. şu ağzımdan çıkan ateşler bi dinsin,yakıcam burayı..nihohahaha
Gönderim zamanı 03.07.2009 - 18:50
benim özel bi günlüğüm yok karalama defterimde yok, özgüvenim yok ya kimse okumazsa, ya biri çıkıpta yaza yaza bunu mu yazdın falan derse çok utanırım bu yüzden ben burda takılıcam
en çok da hüfyaa der bi bana bak bi kendine der bilirim botları bırakır benimle uğraşır kendisi
Gönderim zamanı 04.07.2009 - 00:18
thats not the shape of my heart
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 08.07.2009 - 22:46
beni bana bırak ben zaten seninim.
Bu mesaj inan tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.07.2009 - 22:51
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 31.07.2009 - 00:19
Gönderim zamanı 12.10.2009 - 14:32
müzik : şebnem ferah - sigara dumanı
yemek : sıcacık makarna üstü yogurt - havuc - maydonoz ımz..
amaç : ders notlarını aramak aramak bulamamak : (
iş / para : gecim sıkıntılı
mutluluk : güzel
hi! my notebook. how are you?
missed you me?
Gönderim zamanı 16.10.2009 - 15:46
neden hep sana günlük derler bilmem acaba günbegün her anını anlatan varmıdır sana ..dündekileri anlatırım misal hep ben ama hepte ertelerim .. başlayayayım mı dert yanmaya
Bazen ne yaparsan yap olmuyor hayatımda . İşin daha kötü yanı da, bunu kendine belirli aralıklarla birkaç kez söyleyip sonra aynen yaşamaya devam etmek, hiçbirşeyi değiştirmeden.. Sözlükte bunun adı 'akıllanmamak' sanırım.
İnsan hata yapınca, hep suçlamaya çalışıyor birini ve daha sonrasında da gerekçe bulup ikna ediyor kendini.. 'unutma' süreci böyle yaşanıyor ve bu yüzdendir ki daha çok hataya ve daha da yalnızlığa savruluyor insan..
Ama sanırım son treni kaçırmamak için son şansım. Artık saptama vakti benim için bir bir ne varsa beni üzen... yok, hayır, üzen dememeliyim.. durduran demeliyim.. durduran ne varsa silmeye başlamalı.. silsem iyi.. ya tükenmiş bir kalem inadında kalırsa izi? ya boşvermezse? bunu yaşayıp görebilir ancak insan, ısrar etmiyorsa kahin olduğunda kendinin.. yaşayıp göreceğiz elbet..
bu arada dünlük ,senin adın haftalık olsun bence her zaman gelipde karalayamam yaa buraya aklıma gelirsen belkii ..
hadi dünlük sende dünde kal
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 17.10.2009 - 00:37
Gönderim zamanı 19.10.2009 - 14:37
işe girmeme kalan son 8 ayım
sonra sorcam bunların hesabını
(kime sorcaksam...)
Gönderim zamanı 19.10.2009 - 15:04
Gönderim zamanı 22.10.2009 - 13:42
'aşk' kelimesini ya da aşkın insan anatomisine etkisini tamamen unutmuş durumdayım. sorun var mı : KESİNLİKLE HAYIR
yüksek lisans her baba yiğidin harcı degilmiş, cok yoruluyorum sorun var mı : HAYIR YOK. SOSYAL
STATÜMÜ ETKİLEDİ, HAVAM YERİNDE
kpss kursuna gidiyorum : memur olmak hiç cazip olmasa da parasızlık adama cografya, matematik bile calıstırıyor. sorun var mı : üffffffff bu yaşta hiç çekilmiyor
ingilizce egitimi gerekli : kurs hazır ama vaktim hiç yok : sorun var mı : var, gündüzlere 4 saat daha katamaz mıyız?
en büyük sorun : 'BEN' ne işim varsa etlide sütlüde bilimde, çizip duruyodum ne güzel..
Gönderim zamanı 26.10.2009 - 18:33
durup sürekli düşünmek ve kafa yormak çok yersiz artık hayat mücadelesiyle oraya buraya koşuşturup durmaktan vazgecmeli demiyorum ama arada durup bi sigara yakmalı ve seyretmeli akan zamanı işte o zaman o kadar komik ve içiboş gelecek ki an önce içinde bulunduğumuz kavgamız o noktada durmalı mı akmalı mı diye kararsızlık başlayacak ..bir günde 2 darbe.. artık böyle.. gün başına 1 darbe pek bir lüks.. çifter çifter.. insanları elemek, olayları görmezden gelmek de çözüm değil.. nereye baksan insan, dursan bile bir olay.. dursanda, gaza gelip koşsan da hep aynı maval..
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 28.10.2009 - 14:16
kendi kaderini yazabilmeli kişi
şu an eskişehrimdeyim
seneye memır olup tayinle gelmeyen güzel degildir
aha yazdım bak : )
Gönderim zamanı 12.11.2009 - 01:12
Bugün ne mi yaptım.
Bundan sonra anlatacağım.
şu an Ahmet Kaya'nın Yaşamadın sen adlı şarkısını dinliyorum.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 24.12.2009 - 23:47
Sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi yazıyorum. Aslında herkes gibi ben de biliyorum,sigarasız iki kelimeyi yan yana getiremeceğimi ve kültaplasım dolduğunda izmarit kokusuyla irkileceğimi.
Bir an da kendimi sahnede buluyorum. Ama sen yoksun. Çileli insanların, avucuna bırakılan bir hiçim artık. Sensiz olmuyor biliyorsun.
Oysa benden çok uzaktasın şimdi. Aramızda karşı karşıya kurulan pazarın bir ucunda sen. Ben nerdeyim işte?
Aklım,fikrim hep sende. Çal artık bendimi. Çal kurtulayım kendimden.
Sonra yanık bir melodiyi kulağıma fısıldıyorsun. Rüyaya dalıyorum. Bir elinde aşure,diğer elinde boş bir kağıt. Üzerinde değeri yitirilmiş pul. Bir tarafı zifir karanlık,diğer tarafı bembeyaz. Uyanıyorum. Yine yoksun.
Seni kocaman öpüyorum sevgili günlük.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 25.12.2009 - 01:48
bugün b.kumda buldugum boncuğu öpüp başıma godum.. çünkü biriyle tanıştım.. çünkü mutluyum gururluyum.. çünkü gülüyorum.. eğleniyorum filan, bunlar güzel şeyler.. insani şeyler.. içten şeyler.. çok içten.. pankreasa yakın bi yer
öptüm.