Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 27.12.2009 - 01:56
bugün gittiğim düğün bana çok dokundu ya, ne çok seviyomuşum ben x ablayı, bi de teker teker evleniyo arkadaşlar yav herkes karısıyla falan gelmiş bi kaç arkadaşda olmasa sap gibi kalacaktım xD
Gönderim zamanı 27.12.2009 - 03:00
valla sende şaşıracaksın ama çok iyiyim ama biraz yorgun tabiki
önümde kocaman yorucu karışık stresli bir sene var ama bir yandan a çok mutluyum
hadi günlük görüşürüz 3 vakte kadar
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 27.12.2009 - 22:48
yeğenimin rahatsızlığı için Ankara'da doktora gittik. 2 gün kaldık ve dönüşte Konya'ya geçip orda da bir gün kaldık. toplam 3 etti ama 4 gün yoktum, kafam karıştı neyseşte, anladım ki Antalya gibisi yokmuş. nebçim havası var o şehirlerin yaa. ama Allah için alışveriş merkezleri süper
bi de Okan'ı özledim . günde 3-4 kere konuşuyoruz buna da şükür ama it gibi özledim. öyle böyle değil.5 ay nasıl geçecek yaa. bugün annemle konuşmuşlar telde. bak onu sormayı unuttum. gidem de soram. oldu mademse
Gönderim zamanı 27.12.2009 - 22:55
bi gün dört/dörtlük bi adam gördüğünde, o adamda acaba "kaç kadının emeği var" diye bi oturup düşün.. korkunç dimi
(bu postu ece annesinin yanından dönünce silin atın !! acımayın hiç ! )
nihohohohoa
Bu mesaj epru tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 27.12.2009 - 22:55
Gönderim zamanı 27.12.2009 - 22:59
Üsttekine selam söyle, alttakine de baklava börek ikram et.
Gelip gidenin çok biliyorum, çok uğraştırmıyorlardır seni umarım.
İki karalayıp gidiyorlar, gidiyorlar da senin halini hatrını soran pek yok.
İyisin değil mi ? Yaramazlık yok inşaAllah.
Ben arada uğrar hal hatır sorarım, iyi bak kendine olur mu ?
Gelen gideni de üzme sakın, ilgilen onlarla, derdi olmayan uğramaz yanına biliyorsun, sevildiklerini, unutulmadıklarını bilsinler karalayanlar.
Selametle..
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 27.12.2009 - 23:00
sevgili günlük, bu gece yatmadan önce düşüneceğim bişey var
bu arada anneme sordum günlük, Okanla konuşurken babam da başında dikeliyomuş. annem fazla konuşamadım ama babanla fazla kavga ettim diyo Allahım sabır ver bana, alışamıcak bu adam bu duruma. konsept : sevgili günlük
Gönderim zamanı 28.12.2009 - 23:01
Gönderim zamanı 04.01.2010 - 12:44
içim bele kıpır mıpır valla e haliyle de beynimin gelmişi geçmişi mikildi. ben işemedim ki miki işedi.
demek ki neymiş, beni öldürmeyen şey güçlendirir ve de unutulanlar unutanları asla unutmazlar ayrıcana da kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ben kucaaanda da giderim
Gönderim zamanı 05.01.2010 - 02:04
çok bunaldım sıkıldım artık çık çık dışarı yapacak bişey kalmadı .sabırsızlıkla o tarihi bekliyorum aslında gelmesi için can atıyorum hem de doğal olarak korkuyorum.
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 05.01.2010 - 16:48
duman avcılarına çok kırgınım. pis cani insanlar, delirmiş manyaklar. kötüsünüz siz. çok kötüsünüz. en kötü sizsiniz
Gönderim zamanı 05.01.2010 - 20:36
bugün sabah boğazLARım şiş olarak uyandım. bu sayede gün içinde 1 paket içtiğim sigaradan sadece 3 adet içtim. eğer boğazLARımın şişliği 1 ay daha devam ederse sigarayı bırakırım. hadi bakalım
Gönderim zamanı 05.01.2010 - 20:43
gözlerim sayen de bööööle " " oldu.. benden çok küfür yedin geçen zamanda hakkını helal et.. vejeteryansan eğer, helal ot. hatta tylol-hot
şu üsttekine de söyle bi nane limon kaynatıp içsin, sonra terlemeye bıraksın kendini
Bu mesaj epru tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 05.01.2010 - 20:44
Gönderim zamanı 06.01.2010 - 16:37
sayende bugün şu saate kadar tek bi sigara içebildim. iyi ki varsın
Gönderim zamanı 06.01.2010 - 16:43
Sigarayı bıraktım.
3. gün bugün.
İlk günkü gibi canım sigara istemiyor artık, ikinci gündeki kaşıntılar da bitti.
Bugün 3. gün, iyi ki doğdum.
Öperim ellerinden..
İyi geceler..
Bulutsuzluk, ecehan ve epru'ya sevgi ,selamlar..
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 06.01.2010 - 16:55
facebookunda boncuk bulacaksın deselerdi inanmazdım.. ayrıca boğazS'ım ağrımıyo yüzossiki tane de sigara içtim.. ossekiz sene daha da bırakmayı düşünmüyorum..
evlenicem onla ben.. minik minik kibritlerim olacak, çakmaklarla evlendirecem onları, kültablalarında yaşatacam, küllerin içinden şarkısını söyleyecem onl.......
Gönderim zamanı 07.01.2010 - 02:41
daha az önceye kaa mustafa sandal' ın şarkısında ki "onun arabası var özel mi özel" kısmısını, "ah bu şarkıların gözü kör olsun" diye anlıyodum hee. ne kaa armudum dimi ?
imza: armut ( )
Gönderim zamanı 08.01.2010 - 13:04
dün bi evlilik teklifi aldım, nereye bırakayım demeyecem tabii, " bi başkasını sevdiğini bilmesem, evlen benle ebru lütfen diyecem ama bu düşünce her defasında vazgeçiriyo beni"
bu ne lee hem benim birini sevdiğim filan yok yani tamam her an aşık olabilirim ama henüz sevmiyorum gerçi bunun bunu böyle bilmesi iyi ama bunun bunu böyle bildiğini bi başkası böyle bilmemeli ondan sonra da takatukacı takatukaları takatukacıya
Bu mesaj epru tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.01.2010 - 13:05
Gönderim zamanı 08.01.2010 - 13:33
Sanırım grip oluyorum... İnanılmaz yorgunluk var, sıkıldım birde, tatil istiyorum tez zamanda...
[Bebeğim Öldü]
Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…
Gönderim zamanı 08.01.2010 - 15:35
boğazımın ağrısı geçince nasıl da özlettiriyosun kendini,pislik !
Gönderim zamanı 08.01.2010 - 18:04
buraya sigara içmeyen ilk yazan benim sanırım neyse
bizim yazıdan 1 aydır ses çıkmadı bende buraya bi umut başlık açtım umarım hayallerimin torpilini bulacağım bi arkadaş denk gelir