Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 08.01.2010 - 18:51
şu messenger da slm yazdıktan sonra, daha ossekiz sn geçmeden titreşim atanlar yok mu.. messenger ınız 80072efdadhashgsd hatası versin imi. söyleyin hem de hemen versin
Gönderim zamanı 09.01.2010 - 02:12
demet evgar negzel hatun dimi?
bi de sol elimde, elimde de değil parmaklarımda ve kolumda uyuşukluk var yine akşamdan beri.. olmazdı bi senedir.. niye tekrarladı şaş.. şaşsana ?
Gönderim zamanı 09.01.2010 - 21:20
dün çogzel bi gündü.. bugün çoksper bi gündü.. yarın da çokoprens bi gün olacak
yatacam ağğşama ğaadaa ama şu kolumun ve elimin uyuşukluğunun bi numarası çıkacak da dur bakalım.
Gönderim zamanı 11.01.2010 - 20:18
günlerdir hiç bi yerde aradığım sigara bulunmuyor.. ben neyi arıyorsam o bulunmuyor.. kısa 200o olur, marlboro olur, camel olur, winston box olur yok oğlu yok..
birazdan silah zoruyla bi paket sigara temin etmeyi düşünüyorum.. düşlüyorum.. düşüyorum.. hani bana hani bana demiş
Gönderim zamanı 11.01.2010 - 21:53
ne varsa gene kendi tanıdıklarımda var yav üstüne kaybettiğim bi ayamı yanarım bana bu zamanı kaybettirenin sözde büyük olmasınamı
yatacam kalkacam yatacam işe gidicem sabah olcak görüşcem falan herşey belli olcak sonra gene yatarım
Gönderim zamanı 11.01.2010 - 22:11
Gönderim zamanı 11.01.2010 - 23:02
bazı şeyler vardır ki onlar hakkında küçük bir detay diye düşündüğümüz şeyler aslında büyük etkilere yol açabiliyorlar.mutlu etmek için küçük bir şey yapmanız gereken kişilerin yanında bulunmalıyız aslında.çünkü bir şekilde büyük çabalar sarfederek artık oraya gelmişizdir zaten.
tabi bir de kendisini mutlu ettiğimizi sandığımız kişi bazen bilemez ki onun sizi nasıl da mutlu ettiğini.
"yerimi buldum" dersiniz ya bazen.sanırım bir konuda yerimi buldum.bakalım zaman gösterecek kalıp kalamayacağımı.
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 13.01.2010 - 00:11
bugün senle ilgili bi haber okudum .. (bütün gün sürdü) senin üç ayrı parçadan oluşan mekanizmanın üst kısmında yüz ve kulaklar, bi alt kademede kollar, en altta da ayaklar yıkanıyomuş.. bi de namaz kılan bişey icad ettiler mi, cennet bizim, biz cennetin, dimi ? şşş ? aa seni daha konuşturamamışlardı he'mi
Gönderim zamanı 18.01.2010 - 00:42
biliyosun dimi senden çok var.. ayrıca yerim çöök dar.. üç seçmesi güç.. dört eteğini ört.. laleli birler mini mini ikiler çılgın sekizler
yov günlük, bu kış ısınamadım ben.. halbuse sıcakkanlı biri olduğum söylenir amma bugün bi ara ellerimin çatırdağını resmen hissettim.. ve hemen çıkarıp attım onları !
acayip moralim bozuk, hayatımın en kötü pazarını geçirdim.. hatta hayatımın en kötü pazarını esteworld' da geçirdim.. orda ki uzman görünümlü şırpıntılara şunu demek istiyorum => UZMAN GÖRÜNÜMLÜ ŞIRPINTILAR !
Bu mesaj epru tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.01.2010 - 00:43
Gönderim zamanı 18.01.2010 - 15:04
Gönderim zamanı 19.01.2010 - 02:05
daha ne kadar büyüyeceksin merakdayım.. birazdan dönerim.. hayır tavuk dönerim. eff
hayır yani büyüdükçe level atlayacağını bilsem, koltuk altımı bile feda ederim sana da, o da yok.. ne ayaksın sen ? ya da kaçıncı ayaksın
utanmadan kaşınıyosun bi de.. çok da utanmazsın sen.. bana göre değilsin defol git hayatımdan !
Bu mesaj epru tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 19.01.2010 - 02:06
Gönderim zamanı 20.01.2010 - 01:33
ordan hadi yat geç oldu bik bik bik edeceğine gelip iki şaplak ataydın çoktan uyumuştum.. ama sen böyle yapınca ses tonun kırmızı şarapla çöök iyi gidiyo
bugün tek başıma hatta başlı başına karnıyarık yaptım.. bence müthişdi.. tuzunu ve yağını katmamış olmam tadından hiç bişey götürmemişti de, bizimkiler neden salataya ağırlık verdi o kısmı tam anlayamadım
ben bi banyo yapayım, bi dişlerimi fırçalayayım, biraz kusayım, belki açılır da anlarım, kimbilir belki de kapanır namaza başlarım
ısırdım seni günlük, elledim hep
Gönderim zamanı 20.01.2010 - 13:21
Nefes almakta zorlanıyorum... öksürmekten bir hal oldum ama halen bırakamıyorum. Boğazım acıyor. Acayip bir yorgunluk var ve senden ayrılmak istiyorum...
İkimizinde iyiliği için sen bırak beni... ardına bakma git ve mutlu ol gittiğin yerde...
[Bebeğim Öldü]
Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…
Gönderim zamanı 21.01.2010 - 13:27
İki gündür verdiğin sıkıntıdan dolayı allah cezanı versin... Bugün sırf karne işlemleriyle uğraşmak zorunda kalacaz... Allah bant genişliğine ot tıkasın, serverların yansın...
[Bebeğim Öldü]
Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…
Gönderim zamanı 23.01.2010 - 03:21
sadece yağmurdan değil başka şeylerden de ıslanabilirmiş insan.eksik insan tamamlanıyor gün be gün.geride kalmış üzüntülere takılmaya gerek yok.şimdi neyim varsa hepsini çok seviyorum,hepsi adına mutluyum,hepsi adına savaşacağım.
ay lav yuu dünlük
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 23.01.2010 - 17:55
senin yüzünden babamla aynı ortamda yalnız kalmaktan korkuyorum. fırsatını bulup çemkirecekmiş gibi geliyo. bi de sabah ben yokken pcye girmiş, Okan'ı aratmış gogıldan soyadını bikaç kere farklı girmiş ama sonunda bulmuş. yavaş yavaş anlıyo artık durumun ciddiyetini.
iyi günner
Gönderim zamanı 23.01.2010 - 18:07
gerçekten muntazamsın buna sözüm yok.. etkileyici çekici mükemmel ve de asoşeytipres olabilirsin.. buna da eyvallah.. ama çok soğuk bişeysin sen be..
bak gün başlayalı 85 saat oldu, ama sen hala ölünün hötüne koysak diriltir* modundasın.. neyse ki akşam seni peteklerin üstüne yapıştıracam.. çok güzel olacak, eğlenecem.. hala ısınmazsan sana küsecem..
işaret parmağımı orta parmağımın üzerine dolayacam.. ciddi olacam.
Gönderim zamanı 27.01.2010 - 01:20
sigara içmekden içim döndü bugün.. iç dönmesi ne diye merakdasın şu an dimi.. bak şimdi, iç dönmesi, pankreasınla boğazlarının yer değiştirip burnundan çıkması gibi bişey.. kimi zamanda göz çeperlerini midende hissetmek gibi bişey... bazen de lavaboya gidip de tuvalete cıçmak gibi bişey.. bazen ama..
tamam hadi, sen de öğrendin artık bazı şeyleri, koş şimdi, paylaş bunları çevrenle
*hayatımın en kötü iki gününü geçiriyorum.. diken üstünde oturmak bana göre değil. ya evden kaçacam ( ) ya da bu şehri yakacam.. ya da sapanla birini vurup, içeride yatacam.. vuracam ve paşa paşa yatacam hakim bey.. vuracam ve paş....
Gönderim zamanı 27.01.2010 - 23:26
bugün çok güTel bi gündü.
ayrıcana bilmeni isterim ki; zeki müren, yılmaz erdoğan, can yücel, cemal süreya, neyzen, bukowski, feridun düzağaç, dali,( ) ibrahim erkal ( ) ve de bim teyzesi (başım ağrıyee )
işte bu 10' lu bana hayat veriyo itiraf ediyorum; bu onlu bu da onsuz anaaaaaaam ne kadar iğrencim
Gönderim zamanı 28.01.2010 - 23:27
az önce farkettiğim üzre evde unuttular beni.. kapıyı mapıyı üzerime kilitleyip gitmişler, gözü dönmüşler.. allahtan hemen ilgili kişileri aradım.. (yedek anahtar olayı/amcağmgiller) *her halde ya eve birini atarım diye ya da aşırı kilo verişimden ötürü varlığımı idrak edemedileri için üzerime kilitlediler kapıyı, hıh!* diye yalan sıktım bi de.. (anlatım bozukluğu) asıl sebebini yaprak dökümünün önümüzde ki bölümünü merak edenler kadar merak ediyorum bende (anlatım bozukluğunun allahı)
zaten telefonum bozuk, zaten uykum var, zaten manipüle olmuşum (manipüle ne bilmiyom, sadece yazmak istedim)
kısacası sevgili küllüğüm, artık üşümek istemiyorum, makineden bulaşıkları çıkarmak ve onları dolaplara yerleştirmek de istemiyorum.. olayı dramatize etmek de istemiyorum, ama Allah'ım ben bu istemediklerimin olmamasını istiyorum.
nolur kabul et bari bu duamı
allaam işallah allamallam işalla sübaneke işalla yareppim sübaneke işalla dinimiz amin
Bu mesaj epru tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 28.01.2010 - 23:33