Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 20.08.2005 - 11:48
Daha alalı 6 ay olmamış 90$ verdiğim web kameramı 4 yaşındaki kuzenim kırdı.
Allah'ım bu bana reva mı?
Gönderim zamanı 20.08.2005 - 11:55
Gönderim zamanı 20.08.2005 - 13:05
Bütün herşeyi sana borçluyum olric.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 20.08.2005 - 14:23
Gönderim zamanı 20.08.2005 - 15:10
adam bi tane çalışmayı iki günde anca yapıo sora kalkmış bana bi günde prototip hazılra dio sen ne dion kafayımı yedin kızım kendin 10 dakkada yapacğım işi bi günde zor yap ben 3 günlük işi nasıl bi günde yapim ? manyak of günlük kafayı yedim ben bu kızlardan ne manyaklar yaa
bide bi sekreter var hatun taş gibi ama canıana okudum kıza 4 kere ismini söleddim 3 günde az öncede telefonda adını unuttum kusra bakma diince heralde bidahaki sfeer gittimde çay ısmarlamıcaktır neyse günlük see u tatlım öptüm en beyaz sayfalarından şlıps şlıps die de abartıom ve kaçıom
Gönderim zamanı 20.08.2005 - 22:30
.......................................................
Bu mesaj dokuzharf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 21.08.2005 - 23:18
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 20.08.2005 - 23:01
Gönderim zamanı 21.08.2005 - 00:02
Gönderim zamanı 21.08.2005 - 01:48
Katılır mısın bilmem, Türk insanı internet kullanımında çok zayıf abi.. "Niye" dersin sen şimdi, hemen söyleyeyim abi.
Ana sayfayı buraya yönlendirdiğimi söylemiştim hani sana. İşte onun için bir haber maili göndereyim dedim. Göndermez olaydım abi..
Maili gönderdikten sonra, hatalı maillerin dönüşleri yine benim mail adresime geliyordu. Dedim, herhalde 20-25 tane falandır.. Ama ne göreyim, güldür güldür hata maili geliyor!
Mail listesinde 877 kişi vardı abi, hatalı mail verenleri bu listeden sildim ve geriye 661 mail adresi kaldı. Abi, senin matematik zayıftı yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden söyleyeyim: 216 adet hata dönüş maili aldım!
Kullanmayacağın mail adresini neden açarsın ki?..
Abi, hadi onu da geçtim.. Üye olmak için kayıt formuna mail adreslerini yazıyorlar ama mail adreslerinin başına www. koyuyolar yahu. Yani www.zubarek78@hotmail gibi..
Onu bile geçtim abi, ana sayfada görmüşsündür; kayıt onayı bekleyen 25 kişi var. Bu arkadaşların yapmaları gereken sadece mail hesaplarını açıp "Önemsiz Posta" klasörlerine de bakmaları. Doğru tahmin abi, yapmıyorlar. Öyle ki, hotmail veya yahoo kullananlara bi uyarı sistemi bile geliştirdim. Üye olan kişi hotmail veya yahoo mail adresi girdiyse kocaman bi pencere açılıyor ve diyor ki: "şu şu klasörlerinizi de kontrol ediniz". Peki, ben daha ne yapayım abi?
Yok abi yok, biz burda bi taraflarımızı da yırtsak olmuyor işte.
Başını ağrıttım abi, yalıyorum seni en içten dileklerimle..
Gönderim zamanı 21.08.2005 - 02:22
Asosyalliğimin en uç noktasından yazıyorum sana.Burda abilerin aplaların oturmuş selam ediyorlar sana. Beni soracak olursan büyük bir baş agrısıyla kalktım.Pc yi açtım filolar gelmiş. Yine yapacaklarını yapmışla talan etmişler ortalıgı. Biraz nasihat verdim kendilerine. Dedim ayıptır günahtır ne diye fazlasını alıyorsunuz. Mafyamısınız siz. Hadi mafyasınız ne diye söylemiyorsunuz felan vs vs vs.
Sonra baktım karnım acıkmış evde de bulaşıklar mutfagı aşıyor. Hiiiçç çaktırmadan dolaptan karpuz aldım ekmekle birlikte. İyide gitti valla. Şimdi okunamyan 410 mesajı okuyup onlara cevap vermem gerektigini hissediyorum. Neyse hayat yine değişmemiş. İnsanlara ne oldu bilmiyorum uzun zamandır görmüyorum. Kal saglıcakla canum cigerum şeker parem herşeyüm..
Gönderim zamanı 21.08.2005 - 06:13
Biraz önce bir arkadaşım şarkı gönderdi. Öyle eften püften şarkı deil.
Hikayesi olan bir şarkı. Anlattıgında tüylerim çoktan diken diken olmuştu. Paylaşmak istedim burada da.
Şarkıyı yazan hatunun erkek arkadaşı bileklerini keserek intihar ediyor. Kızcagızda ona bu şarkıyı yazıyor. Şarkının demosunu yapıyor ve sevglisinin mezarına gidiyor. Teyibi mezar taşına koyup açıyor.
Sonuc mu ?
Kızı sabah bilekleri kesik bir halde buluyorlar...
Çok kötü oldum dostum çoooookkk...
Gönderim zamanı 21.08.2005 - 15:45
Gönderim zamanı 21.08.2005 - 15:56
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 21.08.2005 - 17:30
ülkemin gururlu bir günü. f1 türkiyedeydi bugün. güzzel ve heyacanlı bir yarış oldu. türk insanı oluşumdanmıdır akdenizli olmamadanmıdır bilinmez jason tahincioğlunu türk bayrağıyla pistte görünce gözyaşlarıma hakim olamadım. orda olup seyredememek ne kadar acı veriyorsada yinede türkiyede düzenlenmiş olması ve türk bayraklarını ekranda görmem acımı hafifletti.
Gönderim zamanı 21.08.2005 - 23:10
Gönderim zamanı 22.08.2005 - 09:23
Tatilim sona erdi malesef. Yarın dershanem başlıyor. Aklıma günde bir saat bile olsa internet giremeyeceğim geliyor da kendimi zor tutuyorum ağlamamak için.
Şimdi işin yoksa derslerle sınavlarla uğraş. Yok Osmanlı Devleti'ymiş yok Trigonometriymiş yok edebi metinlermiş.
Ne edebi metinler mi? Evet ya. Doğruya bu sene Edebiyat'ta vardı sınavda. Of ya. Neyse Allah'tan seviyorum Edebiyatı. Sabah saat 07.00'da kalktım günlük. Tarih kitabımı açtım, Türk İslam Devletlerini Okudum. Sonra da 19 soru çözdüm. Biliyorum az ama ne yapayım? Çözesim yok ki.
Neyse sevgili günlük şimdilik benden bu kadar. Sonra görüşürüz. Beni unutma olurmu? :msn32:
Gönderim zamanı 22.08.2005 - 15:21
dün görüşemedik.. mesaj attım dün öğlen.. ona yanıt vermedi.. gece bi mesaj daha attım.. ona da yanıt vermedi.. 15 dakika önce telefonu açmayacağını bilerek aradım.. ve tahmin ettiğim gibi açmadı.. xxxx iyi misin diye bi mesaj daha attım henüz ona da cevap vermedi..
'evet böyle olacağını zaten bilmiyor muydun?' diye sorarsanız evet biliyordum olacak cevap ne yazık ki.. dokunsanız ağlar mıyım ? onun yanıtı da evet galiba...
Gönderim zamanı 22.08.2005 - 18:01
sence ne olacak bu elric kardeşimizin hali...bence vahim gibi görünüyor...unutulamayan eski sevgili ve eski sevgiliyi umursamayan bir kız....sonuç olarak erkekler ağlamaz dimi günlük....
Gönderim zamanı 22.08.2005 - 18:47
Gönderim zamanı 22.08.2005 - 19:03