Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 22.08.2005 - 23:06
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 23.08.2005 - 20:13
Gönderim zamanı 24.08.2005 - 10:07
Gönderim zamanı 24.08.2005 - 15:17
Sana aşığım olric.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 24.08.2005 - 18:21
Bugün resim kursu için bir yere gittim.Oturup bayağ bir muhabbet ettik.Adam 1-2 saat daha dursam heran evlatlığa geçirebilir gibi bir his uyandırdı içimde.
Resim kursu vereceği yer eski köhne bir malikaneyi andırıyor.İçerde heykeller tablolar dolu..Çok mistik bir yer.Ev terkedilmiş ve adamda yeni devralmış olduğu için daha çok eksiği var gibi.Evin restorasyonundan bahsederken ''biz'' kelimesini kullanması beni heyecanlara sevk etsede tırsmadım değil.İşçimiyiz öğrenci mi?Bunun yanı sıra beni gerçekten sevmiş olsa gerek ki bu da benim için iyi olur bana daha çok şey öğretir gibime geliyor..
Lakin 2 saatlik kurs için 50 milyon istiyor.Düşünmekteyim..(Bunun yanı sıra öğrencilerinin yaptığı tabloları az-çok para karşılığı sattıyormuş.Benimkilerin de 3-4 aya çok düşük bir fiyatta olsa sattığını düşünürsek ya da atıyorum heykel yada yaptığım seramiklerin..Hım..Denkleşir gibi)Bilemiyorum..
Gönderim zamanı 24.08.2005 - 18:32
tekrar loş yalnızlıkların en dibindeyim
sararmış yaprakların usulca savrulduğu
köprüler yıkıldı artık kendimleyim
parmak uçlarımda ölümün soğukluğu
Gönderim zamanı 24.08.2005 - 18:51
Yaz okuluda bitti ki daha önceden bizi bitirmişti kendileri. Nedendir bilinmez her yaz okulu bir rehavettir çöker bedenime ve her yaz okulu için bir ugraş bulurum kendime. Mazeret kabul ederim okula gitmemeye. Geçen yaz okulu kafamı satrançdan kaldıramıyodum şimdide ogame denen meretten Bitirecem benbu okulu ya da beraber biteriz artık. Ha bide aşaadaki lavuk yeni modem almış.Onun havasını yapıyoKaç gün çektirdi bize unutmuş yahut unuttugumuzu zannetmiş.(gerçi bi unutamaz izini bıraktıydım ) Derken eve geçelim evde tüp biti florasan çalışmıyo sonraaa daha ne olsun dimi ? Yek sevindiren olay mani bitmedi hala şaştım kaldım cüzdanıma. Borç vermek iyi bişeymiş gelince havadan para zannediyo insan.Hadi kolum agrıyo hala yiter..
Gönderim zamanı 25.08.2005 - 17:19
Gönderim zamanı 26.08.2005 - 09:35
Gönderim zamanı 26.08.2005 - 20:12
Neyse cınım anlatcaklarım çok gerçi aşk meşk le sayfaların hareketlenmiş bir nevi pembe dizilere dönmüş ama olsun ben seni yenden kült hikayelerle sevindircem korkma günlüküm onlarda anlıcak aşkın yalan sevginin hersey demek oldunu anlıcaklar ilk bakıştaki elektirigin yanında oldugun da çarpmayabilecegini onlarda anlıcak önemli olanın yaptıklarınla hareketlerin le duygularınla ve düşüncelerinle onları etkileyip çarpacağını ve anlayacaklar sevginin aşk dan cok cok daha üstün oldugunu. Lan günlük abardım ben sanırım nerden girdim aşk a meşk e ben başka şeyler yazcaktım sana iş hayatımda olanlar la ilgili idi cogunluguda ama bu saatten sona kim umursıcakki aşk gibi bir konunun ardından kimin ilgisini çekerki iş bence cekmez çekermiki günlük belki içine biraz aşk serpiştirsem hoşuma giden şeylerden bahsedsem falan ? anladım günlük doru diosun yemezler anlatmim günlük ben başka bişi saten modarator amca yorma sayfayı diip duruo çok pencere acıomusum heryere zıplıomusum zıpır oldumu oda anlamış günlük gidim ben günlük yarın yazarım gene belki
lam günlük gidiodum döndüm bide bişi daha dicem bu sirin sanada uyuz luk yapıomu ?
Gönderim zamanı 26.08.2005 - 22:01
Gönderim zamanı 26.08.2005 - 23:35
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 26.08.2005 - 23:43
Gönderim zamanı 27.08.2005 - 09:21
bugün çok güzel bir güne merhaba dedim..dün akşamki yemekten sonra şunu anladım..sonunda aradığım erkeği buldum...bu çocukla nikah mesasına oturabilirim.
aşk güzel şey be günlük....
Gönderim zamanı 27.08.2005 - 09:56
Gönderim zamanı 27.08.2005 - 10:33
Gönderim zamanı 27.08.2005 - 11:12
Gönderim zamanı 27.08.2005 - 11:28
Gönderim zamanı 27.08.2005 - 12:04
Gönderim zamanı 28.08.2005 - 01:20
Kurtulmak istiyorum artık.ne var ne yok silmek istiyorum,eskiden olsa düşünmeye bile cesaret edemezdim ''gitmek'' düşüncesini.Yenildim ve kabulleniyorum.Tanrı sevdiğim ne varsa aldı elimden ve son insanı da almak üzere.Bugüne kadar hep bende olmayan,başkasının elinde olduğu halde kıymetini bilmeyen insanlara ne derece değerli olduklarını anlatmaya çalıştım.geceleri soluğumu tutup binbir türlü şey geçiriyorum kafamdan,tıkandığımda ağlamaya başlıyorum.hiç ağlamaz sıkardım kendimi, beni küçültür,acizleştirir diye.Şimdi sakın içinde biriktirme ağla diyorum kendime.İşe yaramıyor değil gerçekten.bitkin düşüp uyuya kalıyorum,yoksa uyuyamam biliyorsun
Sabah uyandığımda yine umut dolu uyanıyorum taki akşamına kadar.kısır döngü..
nereye kadar devam eder bilmiyorum.Heralde ''gitmek''düşüncesi bir hayalden çok hareket oluncaya kadar.Gitmeliyim. kay bol ma lı yım.heralde bu hayatta kendim için yaptığın iyi ve tek şey olur.