İçerik değiştir

- - - - -

Sevgili Günlük

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1167 yanıt verildi

#861 albashara

albashara

perilere haber salın..

• Üyeler
  • 2.214 Mesaj
  • İlgi Alanları:DANS , dAnS , DaNs

Gönderim zamanı 08.01.2007 - 01:04

Cicim günnük ,
Bana kokoş diyen bir arkadaş dün İstanbulda kokoşların ortasında kalmış ama yanlışlıkla filan değil..Kendi ayaklarıyla tıpış tıpış gitmiş..Düşün artıkın sen *fiuv
Gözünü kırpma , düşerim ben :girlcry:

#862 albashara

albashara

perilere haber salın..

• Üyeler
  • 2.214 Mesaj

Gönderim zamanı 08.01.2007 - 04:02

Cicim günnük ,
Birkaç saat önce içimde bir sıkıntı var çıkar demiştim çıktı...Ve ben bugün ruhumu gömdüm...

#863 albashara

albashara

perilere haber salın..

• Üyeler
  • 2.214 Mesaj

Gönderim zamanı 11.01.2007 - 01:14

Cicim günnük ,
Bugün aslında çok sevinmem gereken ve uzun zamandır beklediğim bi haberi aldım gerçi herşey yarın kesinleşecek...Ama ben sevinemedim..Ben ruhumu bıraktım galiba gerçekten...Yarım gitti... :)

#864 albashara

albashara

perilere haber salın..

• Üyeler
  • 2.214 Mesaj

Gönderim zamanı 13.01.2007 - 02:30

Cicim günnük ,
Bi yanım eksik, sevinçler yarım , şarkılar öksüz...Sürekli aynı şarkıyı dinliyorum kaç saattir kim bilir kaç saat daha , kaç gün daha dinlicem ... Buarada bugün güzel bir haber aldım beklediğim haber geldi , kesinleşti..İşte öyleee cici bici cici günnük..
Neyse öptüm , yine gelirim ben (zaten hep ben geliyorum baksana kaç gündür başka ad yok *uhuhu )

#865 elma

elma

venus at her mirror

• Kurucular
  • 6.785 Mesaj

Gönderim zamanı 13.01.2007 - 23:01

Sevgili günlük bugün çok içten bir "nasıl özledim bir bilsen" cümlesi duydum, bana söylenmedi ama keşke tüm varlığımı feda edip o özlemi dindirebilecek kadar dirayet sahibi olabilseydim, olamadım, canımdan can gitti...
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."

#866 albashara

albashara

perilere haber salın..

• Üyeler
  • 2.214 Mesaj

Gönderim zamanı 14.01.2007 - 01:30

Cicim günnük ,
Ben geldim yine.Günnükçün ben bu google denen şeyi çok seviyorum "aradığın" herbirşeyi patır patır döküveriyor sana ,herşeyi bütün ayrıntılarıyla bulabiliyorsun!!!!
AAAA unutmadan uzun süre sonra dün ilk defa dans ettim.Unutmamışım :) Hocamla dans ederken hala 4 dak. şarkıda 100 den fazla dönüş yapabiliyormuşum bunu test ettik (her ne kadar şarkı sonunda dalagım şişmiş, pozdan kalkmak için bir müddet daha pozda kalmaya devam etmem gereksede :P )
Birde artık dere yatağını bulsun...
Öptüm günnükçüm....

#867 donis

donis

Onun için takıntı haline geldik

• Üyeler
  • 1.632 Mesaj

Gönderim zamanı 14.01.2007 - 18:06

sevgili günnükkk *drunk

artık biliyorum ki herşeyin başı önce saglık,kime kızmalıyım bende bilemiyorum;kendimemi,yoksa onca yıl yanlış tedavi ile yanlış teşhis koyan doktorlaramıı :)

ölüm beni hiç korkutmuyo,merak duygusu bile var içimde,,topragın altına girdigimde bögürtü böcek,bedenimi talan ederken benim ruhum kim bilir nerelerde olacak *uhuhu

yapacagım işler var daha umarım hepsini gerçekleştiririm..

anıl konusundada umudumu kaybediyorum artık :girlcry: lütfen birileri onun farkına varıp yardım etsin tamammı günnükkk :P

ben yine gelirim belki günlük *heyo :drunk2:

#868 duygusuz

duygusuz

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 15.01.2007 - 19:43

sevgili umumi günlük...

bana ait değilsin ama benden de izler var ya sen de yeter...

bir şeylerin olmasını istersin günlük, istersin ama hiçbirşey yapacak gücü bulamazsın kendinde..güçsüzler varsa çevrende seni de bitirirler...bir merhaba günlük, bir merhaba..

her neyse...
ben de kestirip atıyorum, zor değil.....

............................şşşşt sessiz ol!.................................

#869 KaKTüS

KaKTüS

Fethiye'li...

• Dokunulmazlar
  • 6.837 Mesaj
  • İlgi Alanları:okumak&yazmak

Gönderim zamanı 15.01.2007 - 23:37

bugün devleti zengin ettim...devlet olmak istedim...halk bana yetmedi..
geldin.buldun...Gönderilen Resim...sevdim.güldüm...

#870 elma

elma

venus at her mirror

• Kurucular
  • 6.785 Mesaj

Gönderim zamanı 16.01.2007 - 00:56

Ahhh günlük ahh, daha biyokimya ve MBTT notları var, ayrıca genetik 1 ide tekrar etmem gerekiyor. Bugüne kadar çalıştıklarımı da kaydedip dinlemeyi düşünüyorum, kısa zamana çok iş sığdırmaya çalışıyorum, yazdığım notlar ansiklopedi oldular, gördükçe "bunu yapan insan olamaz" diyorum kendi kendime, al beni götür günlük, berabaer deniz kenarında uzanalım, ben anlatim sen dinle, şarap da var söz .)
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."

#871 LaHesis

LaHesis

Baş Yazar

• Üyeler
  • 1.142 Mesaj

Gönderim zamanı 16.01.2007 - 14:55

günlük bişi dicem; bu havalar neden bu kadar güzel gidiyo...bahar geldi sanıyorum ama olmaz ki *lol sersemleşiyorum iyice...

#872 cipidi_cipidi_yuzen_balik

cipidi_cipidi_yuzen_balik

Sadık bir ziyaretçidir

• Dokunulmazlar
  • 1.445 Mesaj

Gönderim zamanı 16.01.2007 - 15:41

sevgili günlük...

içimde gereksiz,yersiz ve sebebsiz bir umut bi güzel bi kıpırtı bööle ılık ılık birşeyler var.. (yalan olmasın aslında bi sebep var ama şimdi burda söylersem olay olur..magazin basınında zirveye çıkarım)..yani belki ben kendi kendime gelin güvey oluyorum ama yine de umut var (zaten başka birşey yok ortada ama neyse)belki ben abartıyorum..belki bana öyle geldi ama olsun..bu heyecan hoşuma gidiyor..bakalım..zamanı gelince herşey ortaya çıkar..bu 2007 yeni acayip başladı di mi..herşey enfes bir hızla ilerliyor...bakalım bakalım daha neler olacak..umarım herşey çok güzel olur...eğer hissettiklerim doğruysa gelip burdan bangır bangır bağırıcam zaten..hadi hayırlısı..öpüyorum şekerim...
Bana saygı gösterenin kuluyum..Göstermeyenin sultanı...
<º))))><><((((º>

#873 ilyada

ilyada

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 24 Mesaj

Gönderim zamanı 17.01.2007 - 02:55

Sevgili günlük,hatalı olmasına ragmen zeytinyagı gibi üste çıkan insanlara artık sinir olmuyor, sadece üzülüyorum... egolarını tatmin etmek ugruna yapamayacakları sey neredeyse yook gibi...bugün tüm gün bunu düşündüm ve kararımı verdim : bildiğin yolda ilerle kızım dedim kendi kendime ve inanıyorum ki güzel günler görecegim inş. :) :)

#874 ilyada

ilyada

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 24 Mesaj

Gönderim zamanı 17.01.2007 - 12:12

sevgili günlük, tüm harabe.net üyelerine güzel bir gün diliyorum... uzun zamandır görmediğim teyzeme gidecegim bugün annemle ve bi heyecan sardı beni. 10 gün önce ayrıldıgım erkek arkadasımın üzüntüsü dısında hersey güzel gidiyor... neyse günlükcüm ben kacayım ufak ufak...

#875 cipidi_cipidi_yuzen_balik

Sadık bir ziyaretçidir

• Dokunulmazlar
  • 1.445 Mesaj

Gönderim zamanı 17.01.2007 - 14:14

sevgili günlük..bugün içinde karşı koyamadığım bir saçmalama hatta saç malanmaz taranır demeye varacak kadar gerzekleşme arzusuyla yanıp tutuşmaktayım..bugün ki maksadım saçma sapan konuşup tüm harabelileri delirtmek ve de kusturmak..evet evet tam olarak bu..yarın sabahın köründe hastaneye gidicem..bakalım neymiş derdim yine...inşallah mühim bir hadise değildir..bakalım görcez..neyse dün ki gibi o umut şeysi hala içimde..ama herhangi bir ilerleme veya gerileme söz konusu değil..ayrıca walenin günler önce açmış olduğu bir forumda yazılı olanlara da hala kafa yormaktayım..şu kadınların her zaman seks yapabilmeleri ile ilgili olan mevzu..orda reklamlardaki seks objelerinden bahsedilmiş fakat biz iletişim dersinde bu konuyu görmüştük ve reklamlardaki tüm seks objeleri kadınlara değil erkeklere yöneliktir..şimdi diyeceksin ki madem öyle neden bunu o forumda yazmadın ve/veya yazmıyorsun?efendim derhal cevap vereyim:BEN GICIÐIM..ohh..rahatladım..sanane kardeşim ister y6azarım ister yazmam..bak akşama kuru fasülye yapacaktım fasülyeleri de ıslatmayı unuttum..neyse unutturma bu akşam ıslatayım da yarına pişireyim...evet başka..başka..bööle işte..resmimi koydum harabeye güzel oldu *saksak hadi öpüyorum pek kıymetli günlük kardeşim..görüşmek dileğiyle..
<º))))><><((((º>

#876 duygusuz

duygusuz

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 17.01.2007 - 17:39

günlük bugün çok güldüm, okul benim hayatım yaa...olmasa can sıkıntısından patlardım herhalde....
of günlük, eve geldim gene canım sıkıldı gördün mü?

............................şşşşt sessiz ol!.................................

#877 böcük

böcük

YGOİ

• Üyeler
  • 915 Mesaj
  • İlgi Alanları:resim ,kitap,bilim,fizik, mavi,turkuaz,....

Gönderim zamanı 17.01.2007 - 18:54

of ya of kendimi aşkla gittiğibölümde bişi beceremeyen bir salak gibi hissediyorum...*saksak
Çamura batmış bir midye kadar mutlu olabilir miyim?.

#878 cipidi_cipidi_yuzen_balik

Sadık bir ziyaretçidir

• Dokunulmazlar
  • 1.445 Mesaj

Gönderim zamanı 18.01.2007 - 20:21

merhaba sevgili günlük..
bugün yoruldum..sabah 6'dan beri ayaktayım..bu kadar koşturdum sonuç?hiç!bi dünya tahlil yapıldı ama mamografi 25 ocak perşembe günü çekilecek..ölsek kalsak kimsenin umrunda değil yani..bu arada ben bu sıkıntıları bi hafta daha çekmek zorundayım..off of...bi umut kendimi attım harabeye..şu ana kadar umduğum gibi olmadı hiçbir şey ama bakalım bundan sonra ne olacak..hadi öpüyorum seni..(nasıl oluyosa o artık)bu arada bu mamografi mi ne o ne çok merak ediyom dur bi bakiim internetin nimetlerinden faydalanıp bi ar-ge yapayım...haydiin kal sağlıcaklan..
<º))))><><((((º>

#879 _KajmeraN_

_KajmeraN_

...::: UFAKLIK :::...

• Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 19.01.2007 - 04:41

günlük dün hiç uyumadım dedemin başında bekledim. Günlük yaşlılık kötü şey beaa ben yaşlanmadan; kimseye muhtaç olmadan ölsem ne güzel olur yawff :( Bu arada dedem ii günlük; bugün yürüdü, ağrılarıda azaldı, sabahleyin yemek bilem yedi :)

Günlük şuan sanırım ilaçların etkisi geçmek üzere ve UfaklıK aklıma vuruyo; ben onu halen seviyorum yawff. :afro1: Günlük içimde müthiş bir boşluk var ve acı veriyor sanki bir uzvum-en değerli uzvum- yok gibi. :drunk2:

Günlük bir gün gelecek; gelmesine bir gün kalacak demi :) Of günlük of bırak beni kandırmayı; o diddi ve gelmeyecek artık ve ben hep en değerli parçamdan eksik yaşayacam. *saksak

Neyse günlük ben gidem ilaç içemde yine mutluluk oyunu oynayayım... *uhuhu

Hoşçakal günlük...

...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...

#880 albashara

albashara

perilere haber salın..

• Üyeler
  • 2.214 Mesaj

Gönderim zamanı 28.01.2007 - 22:11

Sevgili günlük az önce en yakın arkadaşlarımdan birinin kalbini feci kırdım biliyorum ve bilerek yaptım ama tek amacım onun aklının başına gelmesiydi ,o bunu anlamıcak ben anlatmıcam çünkü...Ama birgün nasıl olsa anlıyacak..Anlamazsada canı sağolsun o benim herzaman en yakın arkadaşım...
NEYSE CİCİM GÜNNÜK ben polyannamı kaybettim galiba böyle davranıyorum <_<