Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 08.01.2007 - 01:04
Bana kokoş diyen bir arkadaş dün İstanbulda kokoşların ortasında kalmış ama yanlışlıkla filan değil..Kendi ayaklarıyla tıpış tıpış gitmiş..Düşün artıkın sen
Gönderim zamanı 08.01.2007 - 04:02
Birkaç saat önce içimde bir sıkıntı var çıkar demiştim çıktı...Ve ben bugün ruhumu gömdüm...
Gönderim zamanı 11.01.2007 - 01:14
Bugün aslında çok sevinmem gereken ve uzun zamandır beklediğim bi haberi aldım gerçi herşey yarın kesinleşecek...Ama ben sevinemedim..Ben ruhumu bıraktım galiba gerçekten...Yarım gitti...
Gönderim zamanı 13.01.2007 - 02:30
Bi yanım eksik, sevinçler yarım , şarkılar öksüz...Sürekli aynı şarkıyı dinliyorum kaç saattir kim bilir kaç saat daha , kaç gün daha dinlicem ... Buarada bugün güzel bir haber aldım beklediğim haber geldi , kesinleşti..İşte öyleee cici bici cici günnük..
Neyse öptüm , yine gelirim ben (zaten hep ben geliyorum baksana kaç gündür başka ad yok )
Gönderim zamanı 13.01.2007 - 23:01
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 14.01.2007 - 01:30
Ben geldim yine.Günnükçün ben bu google denen şeyi çok seviyorum "aradığın" herbirşeyi patır patır döküveriyor sana ,herşeyi bütün ayrıntılarıyla bulabiliyorsun!!!!
AAAA unutmadan uzun süre sonra dün ilk defa dans ettim.Unutmamışım Hocamla dans ederken hala 4 dak. şarkıda 100 den fazla dönüş yapabiliyormuşum bunu test ettik (her ne kadar şarkı sonunda dalagım şişmiş, pozdan kalkmak için bir müddet daha pozda kalmaya devam etmem gereksede )
Birde artık dere yatağını bulsun...
Öptüm günnükçüm....
Gönderim zamanı 14.01.2007 - 18:06
artık biliyorum ki herşeyin başı önce saglık,kime kızmalıyım bende bilemiyorum;kendimemi,yoksa onca yıl yanlış tedavi ile yanlış teşhis koyan doktorlaramıı
ölüm beni hiç korkutmuyo,merak duygusu bile var içimde,,topragın altına girdigimde bögürtü böcek,bedenimi talan ederken benim ruhum kim bilir nerelerde olacak
yapacagım işler var daha umarım hepsini gerçekleştiririm..
anıl konusundada umudumu kaybediyorum artık lütfen birileri onun farkına varıp yardım etsin tamammı günnükkk
ben yine gelirim belki günlük
Gönderim zamanı 15.01.2007 - 19:43
bana ait değilsin ama benden de izler var ya sen de yeter...
bir şeylerin olmasını istersin günlük, istersin ama hiçbirşey yapacak gücü bulamazsın kendinde..güçsüzler varsa çevrende seni de bitirirler...bir merhaba günlük, bir merhaba..
her neyse...
ben de kestirip atıyorum, zor değil.....
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 16.01.2007 - 00:56
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 16.01.2007 - 14:55
Gönderim zamanı 16.01.2007 - 15:41
içimde gereksiz,yersiz ve sebebsiz bir umut bi güzel bi kıpırtı bööle ılık ılık birşeyler var.. (yalan olmasın aslında bi sebep var ama şimdi burda söylersem olay olur..magazin basınında zirveye çıkarım)..yani belki ben kendi kendime gelin güvey oluyorum ama yine de umut var (zaten başka birşey yok ortada ama neyse)belki ben abartıyorum..belki bana öyle geldi ama olsun..bu heyecan hoşuma gidiyor..bakalım..zamanı gelince herşey ortaya çıkar..bu 2007 yeni acayip başladı di mi..herşey enfes bir hızla ilerliyor...bakalım bakalım daha neler olacak..umarım herşey çok güzel olur...eğer hissettiklerim doğruysa gelip burdan bangır bangır bağırıcam zaten..hadi hayırlısı..öpüyorum şekerim...
<º))))><><((((º>
Gönderim zamanı 17.01.2007 - 02:55
Gönderim zamanı 17.01.2007 - 12:12
Gönderim zamanı 17.01.2007 - 14:14
<º))))><><((((º>
Gönderim zamanı 17.01.2007 - 17:39
of günlük, eve geldim gene canım sıkıldı gördün mü?
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 17.01.2007 - 18:54
Gönderim zamanı 18.01.2007 - 20:21
bugün yoruldum..sabah 6'dan beri ayaktayım..bu kadar koşturdum sonuç?hiç!bi dünya tahlil yapıldı ama mamografi 25 ocak perşembe günü çekilecek..ölsek kalsak kimsenin umrunda değil yani..bu arada ben bu sıkıntıları bi hafta daha çekmek zorundayım..off of...bi umut kendimi attım harabeye..şu ana kadar umduğum gibi olmadı hiçbir şey ama bakalım bundan sonra ne olacak..hadi öpüyorum seni..(nasıl oluyosa o artık)bu arada bu mamografi mi ne o ne çok merak ediyom dur bi bakiim internetin nimetlerinden faydalanıp bi ar-ge yapayım...haydiin kal sağlıcaklan..
<º))))><><((((º>
Gönderim zamanı 19.01.2007 - 04:41
Günlük şuan sanırım ilaçların etkisi geçmek üzere ve UfaklıK aklıma vuruyo; ben onu halen seviyorum yawff. Günlük içimde müthiş bir boşluk var ve acı veriyor sanki bir uzvum-en değerli uzvum- yok gibi.
Günlük bir gün gelecek; gelmesine bir gün kalacak demi Of günlük of bırak beni kandırmayı; o diddi ve gelmeyecek artık ve ben hep en değerli parçamdan eksik yaşayacam.
Neyse günlük ben gidem ilaç içemde yine mutluluk oyunu oynayayım...
Hoşçakal günlük...
...:--------------------------------------------------------:...
BİTTİ!
CAN_i
...:--------------------------------------------------------:...
Gönderim zamanı 28.01.2007 - 22:11
NEYSE CİCİM GÜNNÜK ben polyannamı kaybettim galiba böyle davranıyorum