Sevgili Günlük
Gönderim zamanı 29.01.2007 - 14:26
<º))))><><((((º>
Gönderim zamanı 30.01.2007 - 01:48
2 gün sonra yerni bir tempo başlıyor beni...Ve ben şuan o yeni tempoyu hiç takmıyorum çünkü içimi acıtan başka birşey var...Cicim günnük içimde bi sıkıntı var...
Gönderim zamanı 30.01.2007 - 03:26
bu siteye geldigimde cok güzel olacagını sanmıştım ne bilim sohbetler kaynaşmalar gerçi bi kısmıda oldu ama bugün hiç ii şeyler olmadı kendini beğenmiş akıllı sanan değişik tür insanları gördüm biras daha sogudum harabe'den
ama genede cok güzel bi ortam saglanmış ve bu ortamdan bu değişik tür insanlarn beni ve kankimi uzak tutacagını sanmıyorum bilmem anlatabildn mi kolay lokma diil hemen yutulmaz çiğnemen gerekiyo B)
başını agrıttım günlük bea bugünde böleydi artk yarın ola hayır ola
Gönderim zamanı 30.01.2007 - 21:52
zor çok zor kimse anlamıyor....
Gönderim zamanı 01.02.2007 - 05:19
Günlük dedem ii değil, hastahaneye yatırdık, uyku tutmuyor günlük; ya ona bişey olursa
Bir de günlük yeniden kaçtığım cehenneme geri dödüm ( Trabzon'a ) Onunla aynı havayı soluyor olmak yüreğim için mutluluk verici. Günlük girdiğim her sokaktan sanki O çıkacak karşıma gibi geliyor çıkmıyor; içim acıyor günlük; yoruldum! Yorgunum!
Neyse günlük benim için dua et emi... Umarın yeniden görüşürüz...
...:--------------------------------------------------------:...
BİTTİ!
CAN_i
Gönderim zamanı 01.02.2007 - 05:28
Bu mesaj MaNoLYa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.02.2007 - 05:28
кเ๓รєאє ๏l๔ยğยภ๔คภ Ŧคzlค ﻮüשєภ๓є,๒єאคz ﻮülüภ ๒เlє ﻮölﻮєรเ รเאคђtıг!!!
๓คภ๏lאค
Gönderim zamanı 05.02.2007 - 21:55
bugün annemin ailesinin yanına ziyarete gidişinin ilk günü.babamla yalnız kalıyoruz. annem gitmeden önce 1 aylık yemek yapmış ama ben babama sofra hazırlamak gibi gereksiz bir endişeye düştüğüm için ,hazır çorba yapmaya kalktım. ..taştı çorba ... bir tabaklık falan kurtarabildik. annemin yemeklerini ısıtmadık bi de artislik yaptık boş yere.aslında ben ısıtalım dedim ama babam "aç değilim sanki pek" dedi
bir de babama "ben banyoya giriyorum" deme gafletine düştüm. "sobayı da yanına al,su iyice ısınmış mı bi bak, pencereyi kapa, çıkınca saçını kurut, aman sakın ha üşütme" gibi bi ton laf işittim. canım babam, bana hem anne hem baba oluyo aklınca
anne, evine dööööööööööööööön
Gönderim zamanı 05.02.2007 - 22:17
canım sıkkın yine..kaçmak istiyom uzak bi yerlere...kaçcem ama önce bikaç küçük mesele var hallolması gereken..
yorucu bigün geçirdim,başım aaaarıyo...şu an tek istediğim,şöööle ayacıklarımı uzatip yatmak ve de saatlerce uyumak..öff gidip denesem mi napsem?
şu yeni smileye de bayıldım kaldım:
Gönderim zamanı 03.03.2007 - 05:38
Yeniden saçma sapan sonlar sonlar geliyor aklıma, bir silah, bir halat, bir deniz.
Artık çok mu geç günlük ölmek veya yaşamak için. Çok mu yaşlıyım yaşamak için ya da çok mu gencim ölmek için. Ellerim acıyor günlük; keşke zarar vermekten korkup dokunamadığım o ellere bir kez dokunsaydım...
Neyse günlük...
BİTTİ!
CAN_i
Gönderim zamanı 04.03.2007 - 15:52
dün cok hastaydım bugün ii sayılırım ama yarın okul var gitmek hiç istemiyorum ama mecburuz napalım hafta sonu hiç eglenceli gecmedi ondan yazcak bişi de yok neyse hadi byes sora görüşürüz
Denemek İstersen Başla Biyerden
Kanatlandı Ruhum Hep Uçmak İster
Konmayı Öğrenmezsen Düşmek Var Elbet..
Gönderim zamanı 04.03.2007 - 16:00
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 04.03.2007 - 16:03
serkan özdemir
Gönderim zamanı 07.03.2007 - 04:07
sacma sapan bir gündü günlük... Ne ağlayabiliyorum, nede gülebiliyorum; delirmek istiyorum günlük... Yaptığım hiç bir şeyden sorumlu olmamak istiyorum... Bişeyler yapmak istiyorum günlük; susmak mesela, beynimi susturmak; düşünmeden konuşmak, saçmalamak, yorulmak, acıkmak susamak istiyorum...
BİTTİ!
CAN_i
Gönderim zamanı 07.03.2007 - 04:51
artık midemin ağrısına dayanamıyorum..sana doyum olmaz şeker,ama ben bi gidip uyumaya çalişiim..yarın görüşürük belki günlük...
Gönderim zamanı 09.03.2007 - 20:05
neyse benim şimdi latifle konuşmam lasım msn de beklio hadi byes günlük
Gönderim zamanı 09.03.2007 - 20:37
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 09.03.2007 - 20:45
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 10.03.2007 - 02:40
bugün ayrılık günü...
çok sevdiğim işyerimden kariyerim için gözyaşlarına boğularak ayrıldım. tatile çıkar gibi uğurlandım. böyle ayrılık da güzeldi... mutsuzum. mantıklı davranmak bana göre değil. ya da duygularımı daha yaşamadığım ne kaldı ki köreltiyim.
herşey çok saçma.
ben de dahil herkes çok saçma.
değer vermeye değer tek bir insan çıksa pişmanlık dizboyu...
bir bitişle neler başlar neler... pişmanlıklar,kırgınlıklar,artan güvensizlikler. sonra insan koca bir hiç olur.yaşanan şeyler yaşanmaya değer en ufak şeyleri yaşamaya cesareti olmayan zavallılar yapar. korkuyorum.yaşadıklarımdan ve yaşayacaklarımdan çok korkuyorum. saklanıyorum...lütfen kimse ebelemesin. kaçıyorum.kimse kaldırıp kaldırıp vurmasın. artık dayanamıyorum....
Gönderim zamanı 12.03.2007 - 22:53
özür dilerim anne ya
ben annemide cok seviyorum latifi de inş ilerde ikisiylede mutlu olcam önce annemle tabi