Evet işte huzurlu çalışmayınca evede yansıyor ister istemez.
0
İş stresi
Konuyu açan
Eylül
, 01.11.2007 21:02
bu konuya 26 yanıt verildi
Gönderim zamanı 26.11.2007 - 20:39
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT
Gönderim zamanı 26.11.2007 - 20:39
hem de nasil.seninle birlikte üzülüp sinirlenseler daha iyi.en azindan paylasirsin birazini o stresin.kaybolur gider zamanla anlattikça.ama anlamadiklarinda,hele bir de stres yapmana anlam vermediklerinde,küçümsediklerinde,ozaman hapi yutmus oluyosun.
seher vakti kurşun sıktım görümceme
Gönderim zamanı 26.11.2007 - 20:43
Pennywise çalışan çalışanın halini anlıyor seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum
Gönderim zamanı 26.11.2007 - 20:46
Duygularını evdekilere tam yansıtmak lazım ki anlasınlar...Anlayamazlarsada kızmamak lazım oda başka bir stres yapmasın...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...
Gönderim zamanı 26.11.2007 - 20:47
dur bak simdi bundan sonrasi genelleme olmasin ama bende söle oluyo:
baktin seni anlamiolar,anlamazzliktan geliolar,sen de zamanla susuyosun.hiçbisey anlatmamaya basliosun.kendi içinde stresini kaynatip kaynatip duruosun.sonra dayanamiolar senin o haline soruyolar.nie bölesin sen son günnerde?iste ondan sonra seni anlamiolar ya hani nasolsa,sen bi çirpida o kaynayan stresi çalkalanmis kakakola gibi pöskürtüveriosun.bu sefer de deli diolar
baktin seni anlamiolar,anlamazzliktan geliolar,sen de zamanla susuyosun.hiçbisey anlatmamaya basliosun.kendi içinde stresini kaynatip kaynatip duruosun.sonra dayanamiolar senin o haline soruyolar.nie bölesin sen son günnerde?iste ondan sonra seni anlamiolar ya hani nasolsa,sen bi çirpida o kaynayan stresi çalkalanmis kakakola gibi pöskürtüveriosun.bu sefer de deli diolar
seher vakti kurşun sıktım görümceme
Gönderim zamanı 26.11.2007 - 20:50
Eee kardeşim genelleme işte aynen dediğin gibi sonra düşüyorsun psikyatri bölümüne güya iyileşeceksin ne mümkün daha beter oluyorsun
Gönderim zamanı 26.11.2007 - 20:54
Ne yazık ki doğru genelleme...Bu da modern köleliğin bir getirisi olsa gerek...Bu arada patronda olsa fark etmez bu sistem içinde o da nasibini fazlası ile alıyor,özellikle küçük işletmelerde...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...