Uzak durulacakların başında geliyor.Görürseniz arkanızdan kovalayn varmış gibi kaçın.Koşun hiç durmayın...
3 sezon indirdim 2.sezonun yarısına kadar izleyebildim.Sonra madem izlemiyorum neden indiriyorum deyip pc yi pencereden atmadım
ancak dvd leri kırdım.Kimseye dvd leri veripte kanına girmek onlara kötülük yapmak istemedim...
Olay tam anlamıyla modern zamanda Cüneyt Arkın ın ajan olduğunu düşünün.Neler yapabilir hayal edin.Üstüne bir kaç misli hayale devam edin.Yook yok durmayın hala devam edin...ehhh işte o zaman belki azıcık yaklaşabilirsiniz.
Bir kaç örnek vereyim...
Mesela bir gizli teşkilat düşünün ki buna CIA bırak NSA bile bağlı olsun.Ancak içerisine birileri ajan sokabilsinler
hem de ajan sokanlar başka devletlerde değil terörist diyebileceğimiz gruplar
Hee bi de kriz zamanını tahmin etmişler sanırım kadro yetersiziliğinden dışardan programcı felan getiriyorlardı.Adam mesaim doldu ben giderim felan diyordu.Çok gizli teşkilat bu
Sonra mesela şey vardı uyuşturucu bağımlısı olup bu durumdan heroes dizisinde ki hiro nakamura gibi ıkınarak kurtulabileceğinizi öğreniyorsunuz öle işte...
Kısaca birisi 24 derse kaçın ordan hatta...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------