Jump to content

- - - - -

Harabe Anı deposu

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 REBEL

REBEL

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 6,906 posts

Posted 04.01.2008 - 10:23

Düşündüm ki, herkesin en unutamadığı anısını burada toplayabiliriz. Ve bu çok hoş bir şey olur :scary: Sadece sizden ricam her üye en güzel anısını paylaşsın. Lütfen iki anı yazmayınız. Forumdaki tüm üyelerden birer adet anı :D ne dersiniz-? hoş olmaz mı? :(

İlk kim başlıyor ? *böö

...

#2 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11,851 posts

Posted 04.01.2008 - 14:15

Bir pazar akşamı Divriği'ye gidicez ablam abim kardeşim babam ve ben :: Taksi cagırdı babam. taksi geldi ve olay başladı.

Babam üçünüz arkaya, kardeşime sen benle önde otur dedi. kardeşim oturmam diye tuturdu ablam otursun dio :S

Ben oturmam sen otur olmadı sen otur muhabbeti biraz uzadı *zong Cocuk aklı işte otur ne var *zong

Babam bana döndü öne gec sen dedi ben yok dememle birlikteee şakkkkk bir tokat indi bana *vava Babamdan yediğim ilk tokat *agla
ben noldunu anlamadan bindim taksinin önüne tabiki daha tokatın üstüne bişi diyemedim *böö Yol boyunca kimse agzını acamadı korkusundan ve bende yol boyu agladım kimse susturamadı *bleh

Konu acılırken güzel anılar paylaşılsın demiş ama bu anım güzel benim için, çünkü evde benden başka babamdan tokat yiyen yok *zong bende ki bi ayrıcalık onun için bu anımı anlattım *zong
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#3 Muziçko

Muziçko

V.I.P. Üye

• Dokunulmazlar
  • 12,098 posts
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Posted 20.02.2009 - 20:44

bakın hele benim anıma :) çocukluk işte gerçi halen çucuğum bana kalsa büyümeyecemde neyse anıya gecelim .. *fiuv

şimdi ben ve o zamanlar 2 arkadaşım biri erkek biri kız ve bunlar kardeşler ..müthiş 3lüyüz o zamanlar 5veya 6 yaşlarındayız ..bizim bulunduğumuz yerde de fazla katlı evler yok ya tek yada 2 katlı binalarda yaşıyorlarr ...bigün 3 müz kalkın gidin bir evin çatısına çık orada oyna :) :blush: sanki dünyada başka yer kalmamış neyse erkek olanıyla o zamnalr aramız iyi bu gelip bana demez mi 3 e kadar sayacam 3 dedimmi hopp kızı aşağıya atacaz *zong kız da tam eşikte yani ..biz arkasındayız saymaya başladı :
1
2
3
sonuç kızı 3 dedim mi ben aşağıya cumburlop fırlatıver oğlan elini dahi sürmedi aşağıya bi baktım kız da bana bakıyo meğerse kızı attığım yerde çakıl taşları varmış yüce yaradan acımışta kıza bişey olmamış o günden sonra neler oldu tahmin edemezsiniz *ne

konsept : ha bu kızla benm ne anılarım var bee kız beni yerden yere vursa haklıdır halan daha da anlatır birbirimize güleriz *kick

Posted Image

Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.

Posted Image

Similar Topics Collapse

Topic Forum Started By Stats Last Post Info

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users