İçerik değiştir

- - - - -

Harabe Anı deposu

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 REBEL

REBEL

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 6.906 Mesaj

Gönderim zamanı 04.01.2008 - 10:23

Düşündüm ki, herkesin en unutamadığı anısını burada toplayabiliriz. Ve bu çok hoş bir şey olur :scary: Sadece sizden ricam her üye en güzel anısını paylaşsın. Lütfen iki anı yazmayınız. Forumdaki tüm üyelerden birer adet anı :D ne dersiniz-? hoş olmaz mı? :(

İlk kim başlıyor ? *böö

...

#2 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj

Gönderim zamanı 04.01.2008 - 14:15

Bir pazar akşamı Divriği'ye gidicez ablam abim kardeşim babam ve ben :: Taksi cagırdı babam. taksi geldi ve olay başladı.

Babam üçünüz arkaya, kardeşime sen benle önde otur dedi. kardeşim oturmam diye tuturdu ablam otursun dio :S

Ben oturmam sen otur olmadı sen otur muhabbeti biraz uzadı *zong Cocuk aklı işte otur ne var *zong

Babam bana döndü öne gec sen dedi ben yok dememle birlikteee şakkkkk bir tokat indi bana *vava Babamdan yediğim ilk tokat *agla
ben noldunu anlamadan bindim taksinin önüne tabiki daha tokatın üstüne bişi diyemedim *böö Yol boyunca kimse agzını acamadı korkusundan ve bende yol boyu agladım kimse susturamadı *bleh

Konu acılırken güzel anılar paylaşılsın demiş ama bu anım güzel benim için, çünkü evde benden başka babamdan tokat yiyen yok *zong bende ki bi ayrıcalık onun için bu anımı anlattım *zong
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#3 Muziçko

Muziçko

V.I.P. Üye

• Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 20.02.2009 - 20:44

bakın hele benim anıma :) çocukluk işte gerçi halen çucuğum bana kalsa büyümeyecemde neyse anıya gecelim .. *fiuv

şimdi ben ve o zamanlar 2 arkadaşım biri erkek biri kız ve bunlar kardeşler ..müthiş 3lüyüz o zamanlar 5veya 6 yaşlarındayız ..bizim bulunduğumuz yerde de fazla katlı evler yok ya tek yada 2 katlı binalarda yaşıyorlarr ...bigün 3 müz kalkın gidin bir evin çatısına çık orada oyna :) :blush: sanki dünyada başka yer kalmamış neyse erkek olanıyla o zamnalr aramız iyi bu gelip bana demez mi 3 e kadar sayacam 3 dedimmi hopp kızı aşağıya atacaz *zong kız da tam eşikte yani ..biz arkasındayız saymaya başladı :
1
2
3
sonuç kızı 3 dedim mi ben aşağıya cumburlop fırlatıver oğlan elini dahi sürmedi aşağıya bi baktım kız da bana bakıyo meğerse kızı attığım yerde çakıl taşları varmış yüce yaradan acımışta kıza bişey olmamış o günden sonra neler oldu tahmin edemezsiniz *ne

konsept : ha bu kızla benm ne anılarım var bee kız beni yerden yere vursa haklıdır halan daha da anlatır birbirimize güleriz *kick

Gönderilen Resim

Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.

Gönderilen Resim