Evet bu konu forumda konuşuldu. Ama ne kadar kötü görünürse de görünsün şöyle bir faydasını keşfettim bu cemaatin; Türkiye'nin dört bir yanında gerek lise yurtları özellikle üniversite yurtları ve evleri bulunmakta. Öyle ki ortalamaya vursak her mahalleye bir ev düşecek seviyede bir örgütlenme söz konusu. Şimdi bu evler yurtlar olmasaydı bu kadar öğrenciyi devlet nasıl, nerede barındıracaktı? İşin sadece bu tarafından bakacak olursak devleti büyük bir zahmetten kurtardıkları kesin
(gülgüğüme bakmayın ciddiyim)
geniş pencere; para konusunda dediklerin doğru, büyük oranda esnaflar sayesinde bu evlerin idaresi sağlanmakta fakat yurtdışındaki yurtların yapılmasını sağlayan para veya ABD de konferans vermek için gereken para ve daha da önemlisi siyasi güç! nereden gelmektedir?
Bu sorunun cevabını senin benim bilmemin imkanı yoktur tabiki. Ama üzerinde tartışılması gereken önemli bir konu bana göre. Gerçi benim bir fikrim var lakin kesin birşey olmadığından ortalığı bulandırıp komplocu yakıştırması almak istemem.
Son not: Dini bizzat kaynağı ve kendisi olan Kur-an'dan öğrenmek yerine Risalelerden öğrenmeyi tercih etmek akıl karı bir iş değildir!.. O sebeple dini öğretiyorla mavalını geçelim..