İbrahim Tatlıses
Urfa’da Harabe.net vardı da biz mi üye olmadık..Tüm forumcuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum
Reha Muhtar
Burdan bütün Harabe.net üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar Harabe.net her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.
Mehmet Ali Erbil
Harabe.net de en yeni konular tüm hızıyla devam ediyor..!! Yeni gelişmeler Parmaktan sonra.
Banu Alkan
Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla Harabe.nete renk katacagim, ayol iyiki varsin Harabe.net.
Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Harabe.netin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu
EMRAH
Bak Gülcan burasi Harabe.net artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan:)) Harabe.net var artik bize sahip cikacaklar
Erman Hoca
Artik bende bundan sonra Harabe.net de spor bölümlerinde yayin yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis...
Saadettin Teksoy
Ben Saadettin Teksoy Bundan sonra bende sizlerleyim Harabe.net de sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim Sakin Harabe.net den ayrilmayin
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.01.2008 - 13:43