0
Köpekler
Konuyu açan
Myth
, 30.08.2005 23:52
bu konuya 57 yanıt verildi
Gönderim zamanı 26.01.2008 - 13:33
süper
asaletini sevdiğim
Gönderim zamanı 29.01.2008 - 11:57
Ne güzel bişiymiş bu
Tam buradayım ben
Görmek istediğin yerde
Belki 1 adım ötende
Belki düşünde
Sadece hisset beni
Ben buradayım..
Görmek istediğin yerde
Belki 1 adım ötende
Belki düşünde
Sadece hisset beni
Ben buradayım..
Gönderim zamanı 30.01.2008 - 22:25
Ne oldu ya doğurdumu?
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...
Gönderim zamanı 31.01.2008 - 10:20
hala dogurmadi
ben pek anlayamiyorum galiba,dün en sonunda veteriner cagirdim.10günle 2 hafta arasinda zamani var dedi.(bana kalirsa hala bugün yarin dogurcak gibi)
bi maroangoz atölyesine bagladim,talaslar arasinda yatiyo su an,hani doguran bayanlara kirmizi tokali saç banti takarlar ya,ondan da taktim boynuna,dogurunca alnina geciricem onu
ben pek anlayamiyorum galiba,dün en sonunda veteriner cagirdim.10günle 2 hafta arasinda zamani var dedi.(bana kalirsa hala bugün yarin dogurcak gibi)
bi maroangoz atölyesine bagladim,talaslar arasinda yatiyo su an,hani doguran bayanlara kirmizi tokali saç banti takarlar ya,ondan da taktim boynuna,dogurunca alnina geciricem onu
seher vakti kurşun sıktım görümceme
Gönderim zamanı 31.01.2008 - 10:33
çok cici bişey bu penny yaa...
kırmızı kurdale olayına da bayıldım doğrusu
kırmızı kurdale olayına da bayıldım doğrusu
Gönderim zamanı 31.01.2008 - 10:38
bi de akilli görmen lazim kara yaa.açiyorum arabanin kapisini,bin kizim diyorum,hemen atliyo arabaya
kurdela(kurdale)nin da dügüm kismi görünmüs fotoda,üst kismini ellerimle saçörgüsü yapmistim
kurdela(kurdale)nin da dügüm kismi görünmüs fotoda,üst kismini ellerimle saçörgüsü yapmistim
Gönderim zamanı 31.01.2008 - 10:50
kim bilir ne cici bebkleri olur şimdi... küçük küçük yerim ben onları yaa...
hayfanımı özledim... (saskını yani)
hayfanımı özledim... (saskını yani)
Gönderim zamanı 31.01.2008 - 18:34
yavruların resimini ekler misin penny...
Gönderim zamanı 01.02.2008 - 17:13
tabi ki eklerim kara
köpegimi ziyarete gittim marangoz atölyesine.hamilelikten yerinde kalkamayan hayvan,beni görünce ziplamaya havlamaya üstüme atlamaya basladi.çok kötü oldum o an.bi klube yaptiriyorum.eczanenin önünde bakmaya karar verdim.onu el kapilarinda o halde birakamam.ona ve yavrularina hepsine ben bakicam.
köpegimi ziyarete gittim marangoz atölyesine.hamilelikten yerinde kalkamayan hayvan,beni görünce ziplamaya havlamaya üstüme atlamaya basladi.çok kötü oldum o an.bi klube yaptiriyorum.eczanenin önünde bakmaya karar verdim.onu el kapilarinda o halde birakamam.ona ve yavrularina hepsine ben bakicam.
Gönderim zamanı 01.02.2008 - 17:29
çok iyi düşünmüşsün... havyanlarda genelde terkedilme korkusu vardır... o psikolojiye girmesin o sevimli şey... takdir ettim seni... bu kadar duyarlı olman gayet güzel...
Gönderim zamanı 20.02.2008 - 13:23
Yavrulatıp daha çok sayıda elde edip o zaman satmayı planlıyordur.Ben de olsam öyle yapardım.Geçen konuştuk öle dedi
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 20.02.2008 - 13:24
o zaman bunun anası da böyledir
asaletini sevdiğim
Gönderim zamanı 20.02.2008 - 13:28
Cık onda yarısı varmış(KOnuştuk diyoz yaaa İnanmıyor)Babasında da diğer yarısı.Zaten özellikle araştırmış bulmuş.Daha önce de boyayıp sattığı vardı.Onlara da büyüyünce şekli değişiyor bu köftohorların dedi.Bu sebepten içerde yatmışılığı vardır.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
Gönderim zamanı 05.08.2008 - 20:54
Köpeklerle ilgili başlık çok geride kalmış varsa yoksa kedi
it's not that i'm lazy, it's that i just don't care