Haftanın üyesi Antipolitik :)
Gönderim zamanı 05.02.2008 - 16:40
*eğer bir hayvan olsaydın hangisi olurdun? neden?
*fanatiklik boyutunda bişiyin var mı? tutkun yani
*evlenilecek kız eğlenilcek kız deyimleri hakkında ne düşünüyorsun
bu kaaa
...
Gönderim zamanı 05.02.2008 - 16:55
Evlenme teklifi almadım evlenme teklifini genelde erkekler etmiyolar mı ya.*hiç evlenme teklifi aldın mı?
Çıkma teklifi dersen aldım ama onda da salak numarasına yattım kabul etmedim.
eğer bir hayvan olsaydın hangisi olurdun? neden?
Ne gerek var şimdi hayvanlar mayvanlar... Hem insan da zaten düşünen bir hayvandır demişler. Ama illa böyle varsayacaksak; karınca diyelim. Çok çalışkan ya o bakımdan
fanatiklik boyutunda bişiyin var mı? tutkun yani
Yok fanatizmin her türlüsüne karşıyım. Ama gezmeyi böyle manzaradar yerlere gidip fotoğraf çekmeyi çok severim. Tutku denilebilir mi bilmem.
evlenilecek kız eğlenilcek kız deyimleri hakkında ne düşünüyorsun
Ben anlamam öyle şeylerden
Gönderim zamanı 05.02.2008 - 17:03
Akrabalar arasında en sevdiğin kişi bunu bilir mi yoksa kendie mi saklıyorsun?Ya da hepsini eşit severim diyerek herkesi kandırmaya mı çalışırsın?
Almayı istediğin bir araba markasi var mı?Varsa neden gidip almıyorsun? Yoksa niye yok?
Abd başkanı seçilmesi ihtimali yüksek olan adaylar arasında zenci adayı mı yoksa bayan adayı mı desteklersin(liyorsun)? Yoksa bana ne mi dersin?
Bu sorulara cevap verecek misin? Vereceksen ayrıntılı mı olacak yoksa sade mi?Her zaman bu şekilde ayrıntıya girer misin girmez misin?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 05.02.2008 - 17:06
bu sözümün her ne hikmetse hep de shy'dan sonra aklıma gelmesi, tamamen tesadüf
Gönderim zamanı 05.02.2008 - 17:17
biz kereviz yemeyiz.Hoppa ninna fesefesine inanmış bir insanım. Çocukluğumuzdan beridir bu sloganla büyüdük biz.Yemeklerden baklayı mı sevmezsin yoksa enginarı mı?Yoksa 'biz kereviz yemeyiz.Hoppa ninna 'cı mısın?
Hatta bahçelerde kereviz hobbaninna biz kereviz yemeyiz derneği kurmayı bile düşünmedim değil.
Almayı istediğin bir araba markasi var mı?Varsa neden gidip almıyorsun? Yoksa niye yok?
Almayı istediğim çok araba çeşidi var da almayı istediğim arabaya yetecek kadar para olmadığı için gidip almıyorum. Para yoksa araba da yok diyolar..Ayranımız yok içmeye yani...
Abd başkanı seçilmesi ihtimali yüksek olan adaylar arasında zenci adayı mı yoksa bayan adayı mı desteklersin(liyorsun)?
halk kimi isterse o olsun. : ) Tabi bayan olsun desem zanciler ayaklanacak, zenci olsun desem feministler.. en iyisi kem küm... Gerçi bu sitede kaç tane amerikan vatandaşı var orası da ayrı bir mevzu.
Saçma sapan cevaplar verdik ama idare et artık. Ayrıntılara girmem pek.Bu sorulara cevap verecek misin? Vereceksen ayrıntılı mı olacak yoksa sade mi?Her zaman bu şekilde ayrıntıya girer misin girmez misin?
Gönderim zamanı 05.02.2008 - 17:28
her zaman böle sabırlı mısın? bize mi denk geldi
...
Gönderim zamanı 06.02.2008 - 18:30
niye cevap vermiyosun beğenmedin mi sorumu
hadii haftanın kurbanı cevap ver..
sarışının birini yuvarlak bi odaya kapaman gerekiyo gün boyu . yalnız başına orda ölece durması gerekiyo akşama kadar soru sormadan
ona ne demelisin ki akşama kadar sessiz süküt orda dursun? hadi bil bakalım
...
Gönderim zamanı 06.02.2008 - 18:38
2.soru bilemedim. Ama konuşursan ben de gelirim bak odaya dersem olur mu ki.. Hem niye sarışın ki niye yuvarlak oda.
Gönderim zamanı 06.02.2008 - 18:41
sarışın işte
...
Gönderim zamanı 06.02.2008 - 18:43
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 12:29
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 12:56
en çok yapmak ıstedığın
en buyuk hayalın
yapmayı isteyıpte yapamadığın
fobılerın
hobılerın
Bernard Shaw
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 13:07
en çok yapmak ıstedığın : DÜNYA TURU
en buyuk hayalın : BU DA DÜNYA TURUNA ÇIKMAK DENİZ YOLUYLA TABİ YALNIZ DEÐİL
yapmayı isteyıpte yapamadığın : BU DA DÜNYA TURU
fobılerın :KAPALI BİR ORTAMDA FAZLA TANIMADÐIM İNSANLARLA KALMAK.
hobılerın : RESİM ÇEKMEK.
ECEHAN
kendini eleştirir misin ?
Ne yalan söyliyim eleştirmiyorum. Şimdi burada eleştirsem ne kadar objektif olabilirim onu da biilmiyorum...Şu konuda dersen belki eleştiririm. genel olarak "çok inatçısın bee" diyebilirim kendime...Bir işi inada bindirmye göreyim.
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 13:24
Bernard Shaw
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 13:29
Organ bağışı hakkında ne düşünüyorsunuz.
Kan verdinizmi hiç ne düşünüyorsunuz.
Hastane, sağlık personelleri hakkında ne düşünüyorsunuz ( bu biraz saçma oldu)
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 13:57
bir berber bir berbere bire berber ......................dükkanı............ demiş.
Dal salkar .................................. kartal .................................... salkar
2- Bir kıta olasın tutsa (O nasıl oluyor deme, kurbansın sen cevap ver) hangi kıta olardın? Ne zaman? (Neden diye soracağımı sandınız; şaşırtmaca soruydu; ezberleri yıkacam)
3- Çocukluğunda yaptığın ve hiç unutamadığın bir salaklık var mı? Varsa niye var? Yoksa bizimle paylaşır mısın?
Antipolitik aslında ben yorum yazmak için girdim; ama aklıma takılan sorularıda şeedeyim dedim Çok çabuk uyum sağladın foruma.. iyi biri gibi duruyon; tekrardan hoşgeldin diyeyimde çıkayım...
Ama sorularımın cevabını bekliyorum...
...:--------------------------------------------------------:...
BİTTİ!
CAN_i
...:--------------------------------------------------------:...
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 13:58
Organ bağışı hakkında; bir insanın hayatını kurtarmanın bütün insanların hayatını kurtarmakla eş değer olduğunu düşünüyorum.Organ bağışı hakkında ne düşünüyorsunuz.
Kan verdinizmi hiç ne düşünüyorsunuz.
Kan bağışı da aynı şekilde.Bir kaç kez kan verdim tabi. Özellikle askerde kan verenlere iki gün istirahat veriyorlardı. Ne zaman kan lazım olsa en önde ben gidiyordum.
Derimi de türk hava kurumuna bağışlayablirim dermşim. Organ bağışı yapmadım nedense. Ama düşüneceğim. Sonuçta bizler de muhtaç olabilriz. Ne olacağımız belli değil.
Hastane, sağlık personelleri hakkında ne düşünüyorsunuz
Ülkemizde malesef hastaneler içler acısı bir durumda. işte kuyruklar, bir ameliyat için altı ay sonrasına gün vermeler falan... Bir çok alanda oldğu gibi sağlık alanında da yetersizlikler var. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin diyorum...
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 14:07
gelberaber bir berber-açalım1- aşağıdaki cümlelerdeki boşlukları doldurunuz.
bir berber bir berbere bire berber ......................dükkanı............ demiş.
Dal salkar .................................. kartal .................................... salkar
kartal kalkar-kalkar dal Boşluklara koyarsınız artık
- Bir kıta olasın tutsa (O nasıl oluyor deme, kurbansın sen cevap ver) hangi kıta olardın? Ne zaman?
Amerika'nın keşfedildiği zaman ABD olup saklanmak isterdim. Keşfedilmesin diye.
3- Çocukluğunda yaptığın ve hiç unutamadığın bir salaklık var mı? Varsa niye var? Yoksa bizimle paylaşır mısın?
Bir kere elma ağacının en tepesindeki elmaları almak için ağacı kesmiştim ki onu daha önce anlatmıştım zaten.
Bil mukabele hoş bulduk teşekkürler.
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 14:09
bugün ilk kez güldüm kajmeran(Neden diye soracağımı sandınız; şaşırtmaca soruydu; ezberleri yıkacam)
3- Yoksa bizimle paylaşır mısın?
Gönderim zamanı 07.02.2008 - 14:31
neyse bikbiklenmeyi kesiyorum sorumu soruyorum sana.
yaramaz bi adam misin?yoksa uysal mi?
bir de kavgaci misin?
bir de kaç kardessin?
bir de hiç aklindan çikmayan ezbere bildigin bi dörtlük varsa yazar misin?
tamam ya sorumu sorcam dedim sorularimi sordum,tiz cevap verile.